İçim daralıyor resmen bir psikolojim bitik durumda kendimi çule gücsüz hissediyorum ki eskiden en ufak saygısızlıpa tahammülü olmayan ben sevgi kisvesi altında her şeye katlanan bir salağa dönmüşüm hem de kendimden bir sürü seyi kaybederek. Cocuk mevzusunda yok küçük, yok etkilenir zamanı gelmeli vb diye diye oyaladı tam korona tabiki konusu acıldıgı ilk an yeni bahanesi olacaktır o küfürlerini ve yaptıklarını yedirmeye calıstıkça nasıl da kendim yedim. Sevgili arkadaşlar şiddeti küçümsemeyin bu adam ilk biz cıkarken seninle olduguma inanamıyoru. Diyordu? Sonra salak gerizekalı gibi kücük adımlarla başlayıp böyle küskün cocuk edaları takılıp hep gel gel yaptı ve ana avrat düz küfürler beni sinirlendirip küfür ettiriyorsun sen böyle bir yavsaksın demeler, rahatsız olduğum konuyu Dedigimde arabada kafamı cama vurmalar yumruklamalar yaşaya yaşaya işte böyle karaktersiz, aciz ve konunun sürükledigi yere gelmişs kendine gram güveni olmayan hep ama. Evet ben sinirlendirdim fin diyen birisi oldum, bu manipüle duygum itaate dönüştü o bagırdıgında mesela dinliyorum zaten bisey dememe fırsat kalmadan kapanıyor o hakaret ediyorsa evet cok sınırlendı bak yine diyorum beynimin yeri baska bir seyle değişti deli gibi acı cekiyorum tek hissim acı...
Bitti deyip engelleyeceksiniz. Numaranızı değiştireceksiniz, size bir daha ulaşamasın.
Yorumlarınızdan anladığım kadarıyla şiddet çeşitleri konusunda bilgilisiniz. Bu tarz ilişkilerden kopmanın zor olduğunu da bilirsiniz o zaman. İngilizce anlayabilirim diyorsanız yabancı kaynaklardan okuma yapabilirsiniz, ayrılık sürecine yardımcı olur. En temel kural iletişim kurmamak. Manipüle edilmeye izin verecek kapı bırakmamak