Evlilik öncesi birliktelik nekadar doğru ve bundan sonrası nasıl olur ?

sweet1912

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
199
0
0
İstanbul
merhaba kızlar sızınle paylasmak ıstedıgım bır sey var ablalarımıza yasamıslara soruyorum sızce evlılık oncesı bırlıktelık (cınsel ) ne kadar dogrudur yanı oldu dıyelım sonra erkegın dusuncelerı degısırmı ? erkek arkadasım bana benımle bırlıkte olmak ıstedıgını soyledı ben ıstemedım evlenmeden once ıstemıyorum dedım oda banamı guvenmıyorsun dedı ama fazlada uzerıme gelmedı konu kapandı ama ara ara yıne konu arasına sokmaya calısıyor uzerıne pek gıtmıyorum cunku suan askerde psıkolojısı baska bır seye calısmıyor dıyıp dert etmıyorum fakat yınede merak edıyorum sızlerın dusuncesı nedır bu konuda he buarada ılıskımde yenı sayılır yanı 4 ay falan oldu... sızcede garıp degılmı ???

Daha yeni üyesiniz sanırım,
bakın sitede bir araştırın,evlilik öncesi cinsellik yaşayıp,
sonu hüsranla biten ve "" ben şimdi ne yapacağım "" diye
çare arayan dünya kadar kızlarımız var ve açtıkları konular var.
Şunuda söylemekistiyorum,
lütfen herşeyi zamanında yaşayın,özelliğini ve güzelliğini kaybetmeden...

Daha yeni üyesiniz sanırım,
bakın sitede bir araştırın,evlilik öncesi cinsellik yaşayıp,
sonu hüsranla biten ve "" ben şimdi ne yapacağım "" diye
çare arayan dünya kadar kızlarımız var ve açtıkları konular var.
Şunuda söylemekistiyorum,
lütfen herşeyi zamanında yaşayın,özelliğini ve güzelliğini kaybetmeden...

tsk ederım pekı nerede acılmıs bır konular bu acaba hemen okuyayım

4 aylık ilişkide askere gideceğim yatalım diyen adamdan kaçarak uzaklaşırım.
hızlı bir arkadaşlığınız olmuş galiba bunu teklif edebilecke cürreti gösterdiğine göre..?
bu konu hassas herkesin kendi hayat tercihidir ama sizin erkek arkadaşınız bence kesinlikle güvenilir değil..

Sakın haa...
Eğer bizi bir abla olarak görüyorsan önerimizi dinle...
Yuh yani hem de 4 ay olmuş
hem de asker normaldir askerin böyle düşüncelerle size gelmesi
ama sakın
hala aşılamadı bu tabu bizim toplumumuzda mümkünse
sabredin o en güzel anınızı evlendiğiniz ilk güne saklayın
inanın o kadar önemli ki...
Bende evlendiğim gün yaşadım ve içim rahat olarak yaşadım
...

tsk ederım pekı nerede acılmıs bır konular bu acaba hemen okuyayım

Bir Derdim var bölümünde açılan çok konu var,
benim anlatmak istediğim,cinselliği yaşayıp terkedilen,
çok fazla bayan var,sonucunda ayrılan,psikolojisi bozulan,
sorunlarıyla yalnız kalan ve çare aramaya başlayan,
kısacası hayatını zehir eden bayanlar var,
gerçekten seven kişi,benim gözümde sevdiğine hiçbir konuda
zarar vermeyi düşünmez,hele hele cinselliği,bu kadar kısa zamanda ağzına almaz,
hemen uzaklaşın bu adamdan...

4 aylık ilişkide askere gideceğim yatalım diyen adamdan kaçarak uzaklaşırım.
hızlı bir arkadaşlığınız olmuş galiba bunu teklif edebilecke cürreti gösterdiğine göre..?
bu konu hassas herkesin kendi hayat tercihidir ama sizin erkek arkadaşınız bence kesinlikle güvenilir değil..

evet arkadaslıgımız sevgılım sayesınde cok hızlı gelıstı subat sonu askerlıgı bıtıcek nasıpse ben askerdır psıkolıjısı bozuktur dıye dusunuyorum fazla cazgırlık yapmıyorum ıstemedıgımı soyledım ama sanırım yatıp kalkıp uckur derdınde =)) hele bır subat sonunda gelsın olmayacagını oda anlıyacak bana gorede evlılık oncesı bırlıktelık pek saglıklı gelmıyor yanı ben tercıh etmem ama cevremde cogu kısıye gore okadar normal kı ben mı anormalım dıye dusunmeye basladım konuyu buraya tasımak ıstedım

Açık konuşayım;
Evlilik öncesi birlikteliği 'eğer erkek arkadaşınızdan eminsen' yaşa.
4 ayda kim kimden emin olabilir veya bu, zamanla ölçülür mü tartışılır...
Adam olur ki 4 yıllık sevgilisidir değer vermemiştir cinsellik üstüne kuruludur ilişkisi, adam olur ki 4 ayda çok değer verir sevgilisine, her şeyi paylaşır cinsellik dahil.
Kötü mü hayır değil, ama sizin durumunuz emin olunacak mevzu değil.
Askerdeki adamın psikolojisiyle hareket etmeyin.
Hür iradenle istiyor musun istemiyor musun bunu yanıtla.
Karar senin.

Açık konuşayım;
Evlilik öncesi birlikteliği 'eğer erkek arkadaşınızdan eminsen' yaşa.
4 ayda kim kimden emin olabilir veya bu, zamanla ölçülür mü tartışılır...
Adam olur ki 4 yıllık sevgilisidir değer vermemiştir cinsellik üstüne kuruludur ilişkisi, adam olur ki 4 ayda çok değer verir sevgilisine, her şeyi paylaşır cinsellik dahil.
Kötü mü hayır değil, ama sizin durumunuz emin olunacak mevzu değil.
Askerdeki adamın psikolojisiyle hareket etmeyin.
Hür iradenle istiyor musun istemiyor musun bunu yanıtla.
Karar senin.

kesinlikle hayyal arkadaşıma katılıyorum.. hayatta hiçbirşeyden emin olamayız.. sonu evliliklede bitmeyebilir bir ilişkinin.. önemli olan bu psikolojiyi kaldırabilmen...

ne asker ne sevgi nede başka bişey. bildiğim tek gerçek var erkekler ne derse desin öle bir durum yaşandıktan sonra yani ilişkiden sonra istediklerini aldıklarında pişman olabiliyorlar. sonra seni suçlayacaktır. sen istemeseydin olmazdı diyecek. bu da psikolojiini bozacak ve aranızdaki sevgi yıpranacak. eğer sevginiz bitsin istemiyorsan sakın sakın...

Birbirini gerçekten seven ve değer veren insanların cinselliği evlenmeden önce yaşaması çok ayıp birşey değil...
Ama hayat bu kadarda masum değil....
Songülün dediği gibi birçok konu açılıyor bu sebeple... psikolojisi bozulmuş bir sürü genç yada çocuk kadın var..
Erkekler artık ayağa düşürdü bu konuyu.. gerçekten değer verdiği için istemiyorlar sadece uçkurlarına sahip çıkamıyorlar..
Çok yakın bir arkadaşım bu durumu yaşamıştı ve o adam onu terketti... öyle bir psikolojik bunalıma girdiki kız günde 4 tane antidepresanla yaşıyordu... Daha sonra başkasıyla evlendi, evlendiği kişi bu durumu kabullenmişti başta seviyordu çunki arkadaşımı... Ama ilk kavgalarında ağzından çıkan cümleyi buraya yazamıyorum...
Bir adım atarken lütfen 10 adım sonrasını iyice bir düşünün...Psikolojiniz bunu kaldırabilecek durumdaysa yaşayın ama kaldıramıyacaksa uzak durun..

Kimse kimsenin askerlik fantazilerinin kurbanı olmamalı bence.
4 ayda ne kadar şey paylaştınız ki en mahremine kadar geldi bu nokta..
cinsellik bir ilişkinin sebei değil sonucu olmalı.

merhaba kızlar sızınle paylasmak ıstedıgım bır sey var ablalarımıza yasamıslara soruyorum sızce evlılık oncesı bırlıktelık (cınsel ) ne kadar dogrudur yanı oldu dıyelım sonra erkegın dusuncelerı degısırmı ? erkek arkadasım bana benımle bırlıkte olmak ıstedıgını soyledı ben ıstemedım evlenmeden once ıstemıyorum dedım oda banamı guvenmıyorsun dedı ama fazlada uzerıme gelmedı konu kapandı ama ara ara yıne konu arasına sokmaya calısıyor uzerıne pek gıtmıyorum cunku suan askerde psıkolojısı baska bır seye calısmıyor dıyıp dert etmıyorum fakat yınede merak edıyorum sızlerın dusuncesı nedır bu konuda he buarada ılıskımde yenı sayılır yanı 4 ay falan oldu... sızcede garıp degılmı ???
Evlilik öncesi cinsellik bana göre doğru değil nedir bu acele anlamıyorum.
Sonuçta sizin şuanda birbirinizi tanıma aşamanız cinsellik yaşansa anlaşamayıp ayrılsanız ne olacak.Onunla yaşa öbürüyle yaşa sonra birinden biriyle evlen hiçbir büyüsü kalmadı evliliğin ayrıca erkeğin gözündede bi değerin kalmıyor.Çok gördük yaşadığı sıkıntıları aşağılanmayı...
Önce kendine değer ver o değere sahip çık.İnan böylesi daha iyi...

Evlilik öncesi cinsellik bana göre doğru değil nedir bu acele anlamıyorum.
Sonuçta sizin şuanda birbirinizi tanıma aşamanız cinsellik yaşansa anlaşamayıp ayrılsanız ne olacak.Onunla yaşa öbürüyle yaşa sonra birinden biriyle evlen hiçbir büyüsü kalmadı evliliğin ayrıca erkeğin gözündede bi değerin kalmıyor.Çok gördük yaşadığı sıkıntıları aşağılanmayı...
Önce kendine değer ver o değere sahip çık.İnan böylesi daha iyi...

aynen katılıyorum artık devır cok degısık ya hersey cok normal karsılanır oldu ama kısıler ve sartlar herzaman aynı dusuncede olmayabılıyor buda ıste sorun cıkarıyor

Sakın yapma çok pişman olursun ısrar ederse de ayrıl her şey zamanında güzel evlenemediğinizi düşün o zaman ne yapacaksın ayrıca çok yenisiniz ne kadar tanıyabilirsin ki evlendin diyelim ilerde başına kakabilir bence kesin tavrını koy vicdan azabı çekersin sonra çok var böyle arkadaşımız pişman olan

Ne güzel anlatmışsın....
Öpüyorum alnından...

Birbirini gerçekten seven ve değer veren insanların cinselliği evlenmeden önce yaşaması çok ayıp birşey değil...
Ama hayat bu kadarda masum değil....
Songülün dediği gibi birçok konu açılıyor bu sebeple... psikolojisi bozulmuş bir sürü genç yada çocuk kadın var..
Erkekler artık ayağa düşürdü bu konuyu.. gerçekten değer verdiği için istemiyorlar sadece uçkurlarına sahip çıkamıyorlar..
Çok yakın bir arkadaşım bu durumu yaşamıştı ve o adam onu terketti... öyle bir psikolojik bunalıma girdiki kız günde 4 tane antidepresanla yaşıyordu... Daha sonra başkasıyla evlendi, evlendiği kişi bu durumu kabullenmişti başta seviyordu çunki arkadaşımı... Ama ilk kavgalarında ağzından çıkan cümleyi buraya yazamıyorum...
Bir adım atarken lütfen 10 adım sonrasını iyice bir düşünün...Psikolojiniz bunu kaldırabilecek durumdaysa yaşayın ama kaldıramıyacaksa uzak durun..

resmen onun insafina kalir hersey
vardirda evlenenler ama yüzde 90 evlenmez
degermi sence?
hem iki ay sonra senin duygularinin degismeyecegi ne malum
bence degmez birak ne düsünmek istiyorsa düsünsün
istedigi kadar ignelesin
ignelemeyle olcak sey degil zaten bu

sizi o kadar seviyorsa, önce ailenize sizinle ciddi düşündüğünü açıklasın..
askerden gelsin; ilişkinizi resmiyete dökün bir hele...evlenin ve doya doya yaşayın cinselliğinizi :119:

hayır, bekaret önemli değil diyen insanlar da ver, elbette ki olacaktır..
ancak bu işin en acı tarafı; böyle gayr-i meşru ilişkilerin mahsulu, doğmadan kıyılan canlaraa ve daha da fecisi çöplere terk edilen yavrulara oluyor..
sakın sakın inanmayın ne şu anki sevgilinize ne de böyle ilişkinin en başında art niyetini aşikar eden hiçbir erkeğe...:103:

gercekten seven erkek kesinlikleama kesinlıkle sevdgne zarar vermez eger sevyorsa gelsn ıstesn babandan evnden gelınlgnle cık ılk geceni yasa br anlamı olsnn evlılıgn bence dogru br secm yapmamasn onla sevgıli olarak her erkek cok sever uckurunu ama gercek seven seni gelınlinle cıkarttıktan sonra tertemz olarark alırım der hic bı erkek de daha once iliskısı olmus kzla evlenlek istemez sahsen ben erkek olsAM BENDE İSTEMEM NEDEN İNSANİN HELALİ DURURKENN........ ANLADN SANRM E DEMEK ISTEDGMİ AMA GENEL DUSUNCE BUDUR DOGRU OLANDA BUDUR KARDESMM

herşeyden önemlisi bence...bazı şeyler modernlik adı altında değerini okadar kaybediyorki bu toplumda..gerçekten kötü..ve bazı şeyler normla görüldükçe neler görüyoruz işte çevremizde..

en güzeli ogüzel duyguyu oanlamlı günde yaşamak..bi heyecanı,bi anısı olmalı o günün...herşey yerinde zamanında güzel canım gerçekten gerekirse ayrıl..cinsellik konusunda bu kadar ısrar eden insandan pek hayır gelmez bence

Back
X