- 2 Şubat 2021
- 34
- 12
- 38
- Konu Sahibi Kararsiz93
-
Evlenmeden önce ayda bir görüşme şansımız olurdu. Bayağıda acısını çıkarırdık. Birkaç gün içinde 10-15 bulduğumuz oluyordu. Ancak şuan dipdibe olmamızdan da kaynaklı canımız ne zaman isterse o zaman. İlla haftada 2-3 gün değil. Yeri geliyor her gün yeri geliyor haftada2 gün oluyor. Vücuda isteğe bağlı.Merhaba hanımlar. Ben bir şeyi merak ediyorum. Eşinizle evlenmeden önce fiziksel yakınlığınız nasıldı ve evlendikten sonra nasıl oldu? Ben şu an biriyle görüşüyorum evlilik düşünüyoruz. 30'lu yaşları biraz geçtik o benden 3 yaş büyük. Çok iyi bir insan, muhafazakar ince düşünceli biri. Hatta önceki tanıdığım erkeklere göre çok kibar. Ailemle tanıştırdım ve ben de onun ailesiyle tanıştım. Ve çok kısa bir süredir tanışıyoruz 4 5 ay kadar. Ancak cinsellik gibi konuları hiç konuşmadık ve bu konulara hiç girmedi. Ya da elimi falan tutmak istemedi hiç. Acaba diyorum bu adamın cinselliğe bakışı biraz mesafeli mi. Bu evlenmeden önce anlaşılabilir mi? Ve bir diğer düşüncemde laf arasında telefonunu kimseye vermek istemedğini söylemişti ve bende evlenirsek bakacağımı söylemiştim bunu biraz zor kabullendi. Ama ben sana gösteririm ama kurcalamanı istemem minvalinde şeyler söyledi. Gerçekten artık kimseye güven olmadığı için aklıma bu konular takılıyor sizce haklı mıyım?
Telefon konusundaki yaklaşımı şüphe uyandırıcı... Evlilik öncesi yakınlaşmak dini inançlarına ters ise sizin hoşlanmayacağınız şeylerin (telefonunda p.rno görüntüler, başkalarıyla yazışmalar vb.) bulunması da ters olmalı, bunlar yoksa niye telefonunu karıştırmanızı istemiyorMerhaba hanımlar. Ben bir şeyi merak ediyorum. Eşinizle evlenmeden önce fiziksel yakınlığınız nasıldı ve evlendikten sonra nasıl oldu? Ben şu an biriyle görüşüyorum evlilik düşünüyoruz. 30'lu yaşları biraz geçtik o benden 3 yaş büyük. Çok iyi bir insan, muhafazakar ince düşünceli biri. Hatta önceki tanıdığım erkeklere göre çok kibar. Ailemle tanıştırdım ve ben de onun ailesiyle tanıştım. Ve çok kısa bir süredir tanışıyoruz 4 5 ay kadar. Ancak cinsellik gibi konuları hiç konuşmadık ve bu konulara hiç girmedi. Ya da elimi falan tutmak istemedi hiç. Acaba diyorum bu adamın cinselliğe bakışı biraz mesafeli mi. Bu evlenmeden önce anlaşılabilir mi? Ve bir diğer düşüncemde laf arasında telefonunu kimseye vermek istemedğini söylemişti ve bende evlenirsek bakacağımı söylemiştim bunu biraz zor kabullendi. Ama ben sana gösteririm ama kurcalamanı istemem minvalinde şeyler söyledi. Gerçekten artık kimseye güven olmadığı için aklıma bu konular takılıyor sizce haklı mıyım?
Sizin sevgilinizdeki durum herseyden ola bilir ama bizim 1 sene nisanlilik donemimizde cinsellikden hic konuşmadik. Bir araya geldigimizde gezer eglenir o kadar çok sohbet ederdik ki. Eşim evlendikden somra dedi ki her gece seni hayal ederdim . Ben kendim de buna şerait yaratmadim diyelim. Nebileyim cinsellikden once evlilik için daha onemli şeyler de var. Evlendik kocam çok ateşli ve istekli. Ikimiz de o hayal kurmalarin acisini çikartiyoruz. 6 yildir evliyiz birbirimize arzumuz azalmadi. Bizde durum boyle oldu ama sizin sevgilinizde neden kaynakli onu gozlemlemeniz gerekiyor. Yine de evlilikden sonra iliski çok daha dogru. Yanliş birsey yapmiyor sevgilinizMerhaba hanımlar. Ben bir şeyi merak ediyorum. Eşinizle evlenmeden önce fiziksel yakınlığınız nasıldı ve evlendikten sonra nasıl oldu? Ben şu an biriyle görüşüyorum evlilik düşünüyoruz. 30'lu yaşları biraz geçtik o benden 3 yaş büyük. Çok iyi bir insan, muhafazakar ince düşünceli biri. Hatta önceki tanıdığım erkeklere göre çok kibar. Ailemle tanıştırdım ve ben de onun ailesiyle tanıştım. Ve çok kısa bir süredir tanışıyoruz 4 5 ay kadar. Ancak cinsellik gibi konuları hiç konuşmadık ve bu konulara hiç girmedi. Ya da elimi falan tutmak istemedi hiç. Acaba diyorum bu adamın cinselliğe bakışı biraz mesafeli mi. Bu evlenmeden önce anlaşılabilir mi? Ve bir diğer düşüncemde laf arasında telefonunu kimseye vermek istemedğini söylemişti ve bende evlenirsek bakacağımı söylemiştim bunu biraz zor kabullendi. Ama ben sana gösteririm ama kurcalamanı istemem minvalinde şeyler söyledi. Gerçekten artık kimseye güven olmadığı için aklıma bu konular takılıyor sizce haklı mıyım?
Kızılcık şerbetinide mi izlemedinMuhafazakar olunca ne oluyor anlamadığım için soruyorum
Kızılcık şerbetine göre bütün muhafazakar erkekler evlilik öncesi bolca sevişerek çocuk yapıyor.Kızılcık şerbetinide mi izlemedin
Evet böylece muhafazakar kelimeside yeni bir anladım kazandıKızılcık şerbetine göre bütün muhafazakar erkekler evlilik öncesi bolca sevişerek çocuk yapıyor.
istiyor ama inancı dolayısıyla belli edemiyor mu diyor. Bu kadarcık şeyin neresini anlamadınız? kimse dininize laf söylemiyor merak etmeyin.Muhafazakar olunca ne oluyor anlamadığım için soruyorum
Muhafazakar demişsiniz, evlilik öncesi cinsellik yaşamak istemiyor oluşu anormal gelmedi. O açmasa bile siz konusunu açıp bu konuda karşılıklı beklentilerinizi konuşmayı teklif edin.Merhaba hanımlar. Ben bir şeyi merak ediyorum. Eşinizle evlenmeden önce fiziksel yakınlığınız nasıldı ve evlendikten sonra nasıl oldu? Ben şu an biriyle görüşüyorum evlilik düşünüyoruz. 30'lu yaşları biraz geçtik o benden 3 yaş büyük. Çok iyi bir insan, muhafazakar ince düşünceli biri. Hatta önceki tanıdığım erkeklere göre çok kibar. Ailemle tanıştırdım ve ben de onun ailesiyle tanıştım. Ve çok kısa bir süredir tanışıyoruz 4 5 ay kadar. Ancak cinsellik gibi konuları hiç konuşmadık ve bu konulara hiç girmedi. Ya da elimi falan tutmak istemedi hiç. Acaba diyorum bu adamın cinselliğe bakışı biraz mesafeli mi. Bu evlenmeden önce anlaşılabilir mi? Ve bir diğer düşüncemde laf arasında telefonunu kimseye vermek istemedğini söylemişti ve bende evlenirsek bakacağımı söylemiştim bunu biraz zor kabullendi. Ama ben sana gösteririm ama kurcalamanı istemem minvalinde şeyler söyledi. Gerçekten artık kimseye güven olmadığı için aklıma bu konular takılıyor sizce haklı mıyım?
Yorumları okumadın mı? Çatır çatır da sevişiyorlarmiş yıllardır.ateşimiz de sönmedi diyor haspalarElini bile tutmadığınız adamla nasıl sevişeceksiniz?
Bu dünyada bir tek sen sevişmiyorsun bebem bil istedim evet herkes çatır çatır sevişiyor sadece senin gibi ilan etmiyor her dk bunu da bir bok sanmıyorYorumları okumadın mı? Çatır çatır da sevişiyorlarmiş yıllardır.ateşimiz de sönmedi diyor haspalar.muhafazakârlara laf atamadın mi çen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?