Evlilik öncesi nasıldı?

Tabi senin gibi önüne gelenle sevişip, evini randevu evini çevirmeliydi, çok büyük kayıp.

evlendiğimde adamın isteksiz olması beni hayattan soğuturdu heralde hastalık vs neyse de yani öncesinde illa ki bir konuşma geçmesi lazım bak illa birşeyler yaşanmasından bahsetmiyorum yalnış anlaşılmasın , hayal kırıklığına uğramakta var o daha kötü. Süpriz yumurta gibi ne la o öle.

1 kişiyle de sevişsen sevişmiş oluyorsun sonuçta.valla kötü bir niyetim yok.bunlar gerçekler.ben de üzülüyorum ama durum bu.bari aynı hatalar yapılmasin.
Ne hatası Ferhans, sen kendine üzül, insanların kendi hayatı, kararı. Hayatında cinsellik dışında bir şey olmadığı için ordan ilerisini de düşünmüyorsun, üzüleceksen kendine üzül. Birde niye hamile kalamıyorum,kürtaj olamıyorum falan bunlara kafayı tak. Güzel beynini başka şeylere yorma.

Anladım eşinize telefonum özel alanımdır diyor musunuz peki bakmak istese. Ya da kimseye vermem diyor. Ben bunu merak ediyorum bu normal mi?
Bakmak istemez. Bir gün isterse önce sebebini sorarım. Haklı bir sebebi varsa alsın baksın ama buna haklı bir sebep aklıma gelmedi.

Kendi kararı olsa amenna.ama bir kısım da var ki aile ve toplum dayatması nedeniyle kendi düşüncelerini bile uygulamaya geçiremiyor.hatadan kastım kendi çocuklarının kendi hayat görüşü olmasına izin versinler, baskı kurmasınlar.neyse ben bu şekilde düşünüyorum.

Ya şu saçma sapan biyerinden uydurduğun tezlerini heryerde yazma çok komik oluyorsun yok istek düşüyormuş yok bilmem ne herkesde öyle olmuyor o senin isteksizliğin

Telefon konusu beni çok uzaklaştırırdı,hatta ayrılırdım. Demek ki sakladığı birşey var. Tüm şifrelerimiz birbirimizde var bir tek bu forumdan uzak tutuyorum

Cinsellik konusunda evet önceden belli olur. Yani biz ilk başlarda bu konuda en azından msjlaşıyorduk, uzak mesafe ilişkisiydi. Görüşünce de oynaşmalarımız oluyordu yani. Doğrusu ben çalışıp çalışmadığından emin olmadan evlenmezdim. El tutmak çok basit ya onu da yapmıyorsa bırakın. Özellikle siz çok muhafazakar değilseniz, o el tutmayacak kadar muhafazakarsa şimdiden ayrılın. Kibarlık falan kısa süre için takılmış Maske olabilir.

Anladım eşinize telefonum özel alanımdır diyor musunuz peki bakmak istese. Ya da kimseye vermem diyor. Ben bunu merak ediyorum bu normal mi?
Ben sevgilimle karşılıklı olarak telefon şifrelerimizi biliriz ama alıp kurcalamayız. İkimizin de ayrı bir özel alanı var. Ailesel bir durum olur, arkadaşlarımla konuşmam olur girip görmesini istemem. Kız gruplarımda konu geyiğe bağlanmışsa herkes o an aktifse özellikle uyarırım hatta ya da grubu sessize alırım bildirimden görmesin. Benim telefonumda sadece benim özelim olmuyor çünkü arkadaşımın derdini bilmesine gerek yok yani.
Baştan pazarlığa açık olması tuhaf ama siz her şeyi evlilik odaklı baktığınız için size normal geliyor olabilir. Bu şekilde soru cevap ilerliyorsanız cinsellik konusunu açıp nabız yoklayabilirsiniz.

bu arada 80 yaşında rahmetli olan dedemin, öldüğü güne kadar nenemi her kuytu köşede sıkıştırması

Cinsellik konuşulmaz ki yanyanayken ten uyumunuzdan, heyecanlanmanizdan, ne bileyim birbirinize temas etmekten hoşlanmanizdan kendiliğinden anlaşılır. 5 aydır elele tutuşmamis olmanız tuhaf. Ailelerle bile tanışıp iki arkadaş gibi takılıyorsunuz siz bu normal değil.

Ben ilk buluşmada kocamın tepesine atlamıştım benimkide ırzıma geçtin sapık der

Evlilik için çok kısa bir süre açıkçası. Çok riskli.
6 yıllık birlikteliğim var bu sürenin yarısını birlikte yaşayarak geçirdik ve birbirimizle bütün bir hayatı paylaşabileceğimize ancak iki yıl öncesinde karar verebildik. Evliliği ise bu sene yapabileceğiz.
Belki yaş faktörü de bunda etkendir ancak ben evlenmeden önce sadece sevişmek değil, aynı evin içinde de bir süre yaşanması gerektiğini düşünüyorum.
Açıkçası eşimin pek sevmediğim huylarını aynı eve girince keşfettim. Eğer onları değiştirmeseydi ayrılığa gidebilirdik.
Bir gün bile telefonunu karıştırmışlığım yoktur. Kendi telefonumun da karıştırılmasını istemem. Eş olmak birbirinin sahibi olmak sanılıyor ancak yok öyle bir şey.
Sizin yerinizde olsam bu işi uzatırdım. Sorularımın cevaplarını da telefon karıştırarak almaya çalışmaz, açık açık sorardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…