- 29 Mayıs 2021
- 14.362
- 93.429
- 548
- 36
- Konu Sahibi Kararsiz93
-
Tabi senin gibi önüne gelenle sevişip, evini randevu evini çevirmeliydi, çok büyük kayıp.Yani kusura bakmayın ama yazık olmuş.27 yaşından sonra cinsel istek düşmeye başlıyor.ben 31 yaşındayım.2,3 sene önceki halimle dağlar kadar fark var arada.siz farketmiyor musunuz azaldığını.ben eskiden adet döneminden sonraki hafta canavar gibi olurdum.uyku bile uyuyamazdım.şimdi süt limanım.muhafazakârlik diye diye insanların en güzel senetlerini çalıyor bu toplum maalesef.
1 kişiyle de sevişsen sevişmiş oluyorsun sonuçta.valla kötü bir niyetim yok.bunlar gerçekler.ben de üzülüyorum ama durum bu.bari aynı hatalar yapılmasin.Tabi senin gibi önüne gelenle sevişip, evini randevu evini çevirmeliydi, çok büyük kayıp.
Ne hatası Ferhans, sen kendine üzül, insanların kendi hayatı, kararı. Hayatında cinsellik dışında bir şey olmadığı için ordan ilerisini de düşünmüyorsun, üzüleceksen kendine üzül. Birde niye hamile kalamıyorum,kürtaj olamıyorum falan bunlara kafayı tak. Güzel beynini başka şeylere yorma.1 kişiyle de sevişsen sevişmiş oluyorsun sonuçta.valla kötü bir niyetim yok.bunlar gerçekler.ben de üzülüyorum ama durum bu.bari aynı hatalar yapılmasin.
Bakmak istemez. Bir gün isterse önce sebebini sorarım. Haklı bir sebebi varsa alsın baksın ama buna haklı bir sebep aklıma gelmedi.Anladım eşinize telefonum özel alanımdır diyor musunuz peki bakmak istese. Ya da kimseye vermem diyor. Ben bunu merak ediyorum bu normal mi?
Kendi kararı olsa amenna.ama bir kısım da var ki aile ve toplum dayatması nedeniyle kendi düşüncelerini bile uygulamaya geçiremiyor.hatadan kastım kendi çocuklarının kendi hayat görüşü olmasına izin versinler, baskı kurmasınlar.neyse ben bu şekilde düşünüyorum.Ne hatası Ferhans, sen kendine üzül, insanların kendi hayatı, kararı. Hayatında cinsellik dışında bir şey olmadığı için ordan ilerisini de düşünmüyorsun, üzüleceksin kendine üzül. Birde niye hamile kalamıyorum,kürtaj olamıyorum falan bunlara kafayı tak. Güzel beynini başka şeylere yorma.
Ya şu saçma sapan biyerinden uydurduğun tezlerini heryerde yazma çok komik oluyorsun yok istek düşüyormuş yok bilmem ne herkesde öyle olmuyor o senin isteksizliğinYani kusura bakmayın ama yazık olmuş.27 yaşından sonra cinsel istek düşmeye başlıyor.ben 31 yaşındayım.2,3 sene önceki halimle dağlar kadar fark var arada.siz farketmiyor musunuz azaldığını.ben eskiden adet döneminden sonraki hafta canavar gibi olurdum.uyku bile uyuyamazdım.şimdi süt limanım.muhafazakârlik diye diye insanların en güzel senetlerini çalıyor bu toplum maalesef.
Ayy sen de bugün taktın bana.Ya şu saçma sapan biyerinden uydurduğun tezlerini heryerde yazma çok komik oluyorsun yok istek düşüyormuş yok bilmem ne herkesde öyle olmuyor o senin isteksizliğin
Ben sevgilimle karşılıklı olarak telefon şifrelerimizi biliriz ama alıp kurcalamayız. İkimizin de ayrı bir özel alanı var. Ailesel bir durum olur, arkadaşlarımla konuşmam olur girip görmesini istemem. Kız gruplarımda konu geyiğe bağlanmışsa herkes o an aktifse özellikle uyarırım hatta ya da grubu sessize alırım bildirimden görmesin. Benim telefonumda sadece benim özelim olmuyor çünkü arkadaşımın derdini bilmesine gerek yok yani.Anladım eşinize telefonum özel alanımdır diyor musunuz peki bakmak istese. Ya da kimseye vermem diyor. Ben bunu merak ediyorum bu normal mi?
bu arada 80 yaşında rahmetli olan dedemin, öldüğü güne kadar nenemi her kuytu köşede sıkıştırmasıYani kusura bakmayın ama yazık olmuş.27 yaşından sonra cinsel istek düşmeye başlıyor.ben 31 yaşındayım.2,3 sene önceki halimle dağlar kadar fark var arada.siz farketmiyor musunuz azaldığını.ben eskiden adet döneminden sonraki hafta canavar gibi olurdum.uyku bile uyuyamazdım.şimdi süt limanım.muhafazakârlik diye diye insanların en güzel senetlerini çalıyor bu toplum maalesef.
Maşallah.kız sordun mu bunun sırrını?bu arada 80 yaşında rahmetli olan dedemin, öldüğü güne kadar nenemi her kuytu köşede sıkıştırması
Cinsellik konuşulmaz ki yanyanayken ten uyumunuzdan, heyecanlanmanizdan, ne bileyim birbirinize temas etmekten hoşlanmanizdan kendiliğinden anlaşılır. 5 aydır elele tutuşmamis olmanız tuhaf. Ailelerle bile tanışıp iki arkadaş gibi takılıyorsunuz siz bu normal değil.Merhaba hanımlar. Ben bir şeyi merak ediyorum. Eşinizle evlenmeden önce fiziksel yakınlığınız nasıldı ve evlendikten sonra nasıl oldu? Ben şu an biriyle görüşüyorum evlilik düşünüyoruz. 30'lu yaşları biraz geçtik o benden 3 yaş büyük. Çok iyi bir insan, muhafazakar ince düşünceli biri. Hatta önceki tanıdığım erkeklere göre çok kibar. Ailemle tanıştırdım ve ben de onun ailesiyle tanıştım. Ve çok kısa bir süredir tanışıyoruz 4 5 ay kadar. Ancak cinsellik gibi konuları hiç konuşmadık ve bu konulara hiç girmedi. Ya da elimi falan tutmak istemedi hiç. Acaba diyorum bu adamın cinselliğe bakışı biraz mesafeli mi. Bu evlenmeden önce anlaşılabilir mi? Ve bir diğer düşüncemde laf arasında telefonunu kimseye vermek istemedğini söylemişti ve bende evlenirsek bakacağımı söylemiştim bunu biraz zor kabullendi. Ama ben sana gösteririm ama kurcalamanı istemem minvalinde şeyler söyledi. Gerçekten artık kimseye güven olmadığı için aklıma bu konular takılıyor sizce haklı mıyım?
nazar değmesin diye o kadar ayrıntıya hiç girmedi nenemMa
Maşallah.kız sordun mu bunun sırrını?
Yok yok ferhansın isteği düştüyse herkes öyledirbu arada 80 yaşında rahmetli olan dedemin, öldüğü güne kadar nenemi her kuytu köşede sıkıştırması
nenemle dedemi duyunca kaçtı zaten gurulukuna zeval geldi diye ahdhasghfgYok yok ferhansın isteği düştüyse herkes öylediraksi kabul edilemez sex gurusu
Ben ilk buluşmada kocamın tepesine atlamıştımbenim esim de ilk baslarda cinsellik konusmuyordu. sonra açık açık sordum sen hayırdır diyebeni rahatsız etmemek için kendini geri çekiyormus. ama biz ilk buluşmada öpüşmüştük⬆. sadece konusmuyorduk ve öpüşmeden ilerisi yoktu. ben konusunca onunla açıldı. sonradan sorun yasamadık. hala daha sapık olduğumu iddia eder ama
telefon konusunda biz ilk tanıstığımız gğnden beri saklama çabası yoktu. mesela arabada şarkı açmak için alırdım telefonu veya sarjım bittiyse bizimkileri aramak için. bir tepkisi olmadı hiç. simdi de gerci işim olmadıkca almam telefonunu. bazen benim şarjım yoksa onunkinden oyun oynamak için alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?