Evlilik öncesi nasıldı?

Eee ben de onu diyorum zaten.o dediğin örnekler oldugu gibi tersi örnekler de çok fazlaymış.evet iki seçenek de ihtimal dahilinde ama bu tarz konuları muhafazakârlara laf atmak için kullanan üyeler var şimdi.

Yorumları okumadın mı? Çatır çatır da sevişiyorlarmiş yıllardır.ateşimiz de sönmedi diyor haspalar .muhafazakârlara laf atamadın mi çen.
Ferhans ben seni yok saydıkça sen niye bana bulaşıyorsun? Kaçan kovalanır taktiği uygulamıyorum valla. Senden hoşlanmıyorum sadece. Bi düş yakamdan.

Eee ben de onu diyorum zaten.o dediğin örnekler oldugu gibi tersi örnekler de çok fazlaymış.evet iki seçenek de ihtimal dahilinde ama bu tarz konuları muhafazakârlara laf atmak için kullanan üyeler var şimdi.
Ben muhafazakarlara laf atıldığını farketmedim muhafazakar olsada konuşulur hatta onlar çok daha rahat konuşur merak etme :) sen nasil bebek yapamıyorsun git ona ağla en son tek derdin oydu gene bu kadar basit şeyi herkes yaparda sen nasıl yapamazsın

Ya cok supheli geldi. Nasil mesela evlilik konustunuz mu? Bir iliski icerisinde misiniz? Eger bir iliskiniz var ise sizin elinizi tutmayi birakin icinize kadar dusmesi gerekir. Ben esimle evlenmeden once uzak iliskimiz vardi ve ayda 1 yanyana geldigimizde tam anlamiyla tavsan gibiydik.

Teşekkür ederim yorumlar için. Telefon konusu benim de daha çok aklımı karıştırıyor. Yoksa evlilik öncesi cinsellik yaşamak istemiyorum zaten. Ama elimi bile tutmak istememesi de garip geliyor. Evlendikten sonra da benim yanımda telefona bakabilrsin diyor. Kişinin özeli diyor telefon için. Yani bu bana saçma geliyor aslında. Kişinin eşinden daha özel neyi olabilir. Ya diyorum +18 video arşivi falan var ya da eşcinsel falan çıkarsa. Ama bunları da evlenmeden anlamak zor galiba. Telefonu verse de silipte verebilir. Samimi bir dindar gibi de duruyor. Şu telefon mevzusu olmasaydı zaten sorun etmeyecektim. Bilemiyorum kafam çok karışık. Sağ olun tekrar.

Oooo bugün çok hırçınsınız

Ya hanımlar muhafazakarlıkla ne ilgisi var ben adam bunu bir paravan olarak kullanıyor mudur diye soruyorum. Ben de muhafazakarım. Ama insan bir el ele tutuşmakta istemez mi? Çok muhafazakarsa telefonunda ne var da gizliyor diye merak ettiğim için sordum başına böyle bir şey gelen var mı diye? Niye tek dindar dinin son kalesi kendiniz kalmış gibi davranıyorsunuz ilginç yani.

Evlenmeden eşimle dört yıla yakın birlikte yaşadık, bu tür ilişkilerde cinselliğin konuşulmaması bana göre sorun
Ancak tabi muhafazakar insanların konuya yaklaşımı böyle değil, onlar için kapalı bir alan ama yine de kendisini ifade etmesi gerekir
Aranızda bir çekim var mı, size karşı arzusu var mı belli olur aslında erkekler bunu pek gizleyemez iyi gözlemleyin
4 5 ay tanımak için çok kısa bir süre ağırdan alın
Telefon konusuna gelince eşimle birbirimizin telefonlarını karıştırmayız, sevmem öyle şeyleri

Evet ağustos gibi evlilik düşünüyoruz

Kusura bakmada çıkıp telefonumu kimse kurcalasın istemem kocam olsada ne çok takıyorsunuz eşinden daha özel ne olabilir mi? :) sizin hiç arkadaşınız yok mu mesela alıp arkadaşlarınla konuşmalarını didik didik etse hoşuna gidecek demek biraz insanın kendine özel alanı olmalı ha telefonu saklamak çok ayrı alip ozellikle kurcalamak çok ayrı yapmak isteyeni istediğin kadar kurcala birsey bulamazsin bu işler zorla olmaz

Siz bakire misiniz? Bu kişiyle mi evlenmeden yaşamak istemiyorsunuz?

Şimdi muhafazakarlık açısından soruyorsan evet dini inanca göre evlenmeden elini bile tutamazsın.ama şu an dünyada bu şekilde dikkatli olarak dini yaşayan birileri kalmış mıdır? Orası muamma tabi.bu kadar karakutuyken evlenmeyin.yeterince samimiyet bile oluşmamış belli ki hiç konuşamıyorsunuz bu konuları.

Kişinin eşinden daha özel neyi olabilir.
Bu çok yanlış bir bakış açısı ya. Ben bir bireyim ve bana özel eşimi dışarıda tutmam gereken bir ton şey var hayatımda. Aklınız sadece cinsellikle ilgili şeylere çalışıyor anladığım kadarıyla ama normal insanların hayatlarında aileleri var, arkadaşları var, iş hayatı var. Niye bunların her ayrıntısına eşimiz hakim olsun?

Muhafazakarlığın ucu açık ama dindar bir insansa elinizi tutmaktan da uzak durmak isteyebilir. Diğer tavırları, genel yaşantısı bu uzak durmayla örtüşüyor mu? Yoksa sadece orada mı dikkat edesi tutuyor, bunu yine siz analiz edebilirsiniz.
Telefon konusuna gelince eşler açısından şifelerin bilinmesinden ama sürekli alıp kurcalanmamasından yanayım, tanışma sürecinde eşim bana telefonuna evlendikten sonra bakarım dese rahatsız olurdum. Sanki beni kontrol etmek istiyor gibi. Bazı şeyler böyle pazarlıkla olmaz.

Anladım eşinize telefonum özel alanımdır diyor musunuz peki bakmak istese. Ya da kimseye vermem diyor. Ben bunu merak ediyorum bu normal mi?

daha önce hiç birliktelik yaşamadım. Öyle çok samimi olduğum bir ilişkim de olmadı. Daha çok evlilik amaçlı görüştüm.
Yani kusura bakmayın ama yazık olmuş.27 yaşından sonra cinsel istek düşmeye başlıyor.ben 31 yaşındayım.2,3 sene önceki halimle dağlar kadar fark var arada.siz farketmiyor musunuz azaldığını.ben eskiden adet döneminden sonraki hafta canavar gibi olurdum.uyku bile uyuyamazdım.şimdi süt limanım.muhafazakârlik diye diye insanların en güzel senetlerini çalıyor bu toplum maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…