- 18 Haziran 2015
- 4.224
- 42.610
- 508
- Konu Sahibi Kararsiz93
-
Eee ben de onu diyorum zaten.o dediğin örnekler oldugu gibi tersi örnekler de çok fazlaymış.evet iki seçenek de ihtimal dahilinde ama bu tarz konuları muhafazakârlara laf atmak için kullanan üyeler var şimdi.Bu dünyada bir tek sen sevişmiyorsun bebem bil istedim evet herkes çatır çatır sevişiyor sadece senin gibi ilan etmiyor her dk bunu da bir bok sanmıyor
Konu sahibi adamın ne çıkacağı belli değil evlenincede öyle uzaktan bakarsınız artık birbirinize
Ferhans ben seni yok saydıkça sen niye bana bulaşıyorsun? Kaçan kovalanır taktiği uygulamıyorum valla. Senden hoşlanmıyorum sadece. Bi düş yakamdan.Yorumları okumadın mı? Çatır çatır da sevişiyorlarmiş yıllardır.ateşimiz de sönmedi diyor haspalar.muhafazakârlara laf atamadın mi çen.
Ben muhafazakarlara laf atıldığını farketmedim muhafazakar olsada konuşulur hatta onlar çok daha rahat konuşur merak etme :) sen nasil bebek yapamıyorsun git ona ağla en son tek derdin oydu gene bu kadar basit şeyi herkes yaparda sen nasıl yapamazsınEee ben de onu diyorum zaten.o dediğin örnekler oldugu gibi tersi örnekler de çok fazlaymış.evet iki seçenek de ihtimal dahilinde ama bu tarz konuları muhafazakârlara laf atmak için kullanan üyeler var şimdi.
Ya cok supheli geldi. Nasil mesela evlilik konustunuz mu? Bir iliski icerisinde misiniz? Eger bir iliskiniz var ise sizin elinizi tutmayi birakin icinize kadar dusmesi gerekir. Ben esimle evlenmeden once uzak iliskimiz vardi ve ayda 1 yanyana geldigimizde tam anlamiyla tavsan gibiydik.Merhaba hanımlar. Ben bir şeyi merak ediyorum. Eşinizle evlenmeden önce fiziksel yakınlığınız nasıldı ve evlendikten sonra nasıl oldu? Ben şu an biriyle görüşüyorum evlilik düşünüyoruz. 30'lu yaşları biraz geçtik o benden 3 yaş büyük. Çok iyi bir insan, muhafazakar ince düşünceli biri. Hatta önceki tanıdığım erkeklere göre çok kibar. Ailemle tanıştırdım ve ben de onun ailesiyle tanıştım. Ve çok kısa bir süredir tanışıyoruz 4 5 ay kadar. Ancak cinsellik gibi konuları hiç konuşmadık ve bu konulara hiç girmedi. Ya da elimi falan tutmak istemedi hiç. Acaba diyorum bu adamın cinselliğe bakışı biraz mesafeli mi. Bu evlenmeden önce anlaşılabilir mi? Ve bir diğer düşüncemde laf arasında telefonunu kimseye vermek istemedğini söylemişti ve bende evlenirsek bakacağımı söylemiştim bunu biraz zor kabullendi. Ama ben sana gösteririm ama kurcalamanı istemem minvalinde şeyler söyledi. Gerçekten artık kimseye güven olmadığı için aklıma bu konular takılıyor sizce haklı mıyım?
Oooo bugün çok hırçınsınızBen muhafazakarlara laf atıldığını farketmedim muhafazakar olsada konuşulur hatta onlar çok daha rahat konuşur merak etme :) sen nasil bebek yapamıyorsun git ona ağla en son tek derdin oydu gene bu kadar basit şeyi herkes yaparda sen nasıl yapamazsın
Hep öyleyimOooo bugün çok hırçınsınız
Merhaba hanımlar. Ben bir şeyi merak ediyorum. Eşinizle evlenmeden önce fiziksel yakınlığınız nasıldı ve evlendikten sonra nasıl oldu? Ben şu an biriyle görüşüyorum evlilik düşünüyoruz. 30'lu yaşları biraz geçtik o benden 3 yaş büyük. Çok iyi bir insan, muhafazakar ince düşünceli biri. Hatta önceki tanıdığım erkeklere göre çok kibar. Ailemle tanıştırdım ve ben de onun ailesiyle tanıştım. Ve çok kısa bir süredir tanışıyoruz 4 5 ay kadar. Ancak cinsellik gibi konuları hiç konuşmadık ve bu konulara hiç girmedi. Ya da elimi falan tutmak istemedi hiç. Acaba diyorum bu adamın cinselliğe bakışı biraz mesafeli mi. Bu evlenmeden önce anlaşılabilir mi? Ve bir diğer düşüncemde laf arasında telefonunu kimseye vermek istemedğini söylemişti ve bende evlenirsek bakacağımı söylemiştim bunu biraz zor kabullendi. Ama ben sana gösteririm ama kurcalamanı istemem minvalinde şeyler söyledi. Gerçekten artık kimseye güven olmadığı için aklıma bu konular takılıyor sizce haklı mıyım?
Evet ağustos gibi evlilik düşünüyoruzYa cok supheli geldi. Nasil mesela evlilik konustunuz mu? Bir iliski icerisinde misiniz? Eger bir iliskiniz var ise sizin elinizi tutmayi birakin icinize kadar dusmesi gerekir. Ben esimle evlenmeden once uzak iliskimiz vardi ve ayda 1 yanyana geldigimizde tam anlamiyla tavsan gibiydik.
Kusura bakmada çıkıp telefonumu kimse kurcalasın istemem kocam olsada ne çok takıyorsunuz eşinden daha özel ne olabilir mi? :) sizin hiç arkadaşınız yok mu mesela alıp arkadaşlarınla konuşmalarını didik didik etse hoşuna gidecek demek biraz insanın kendine özel alanı olmalı ha telefonu saklamak çok ayrı alip ozellikle kurcalamak çok ayrı yapmak isteyeni istediğin kadar kurcala birsey bulamazsin bu işler zorla olmazTeşekkür ederim yorumlar için. Telefon konusu benim de daha çok aklımı karıştırıyor. Yoksa evlilik öncesi cinsellik yaşamak istemiyorum zaten. Ama elimi bile tutmak istememesi de garip geliyor. Evlendikten sonra da benim yanımda telefona bakabilrsin diyor. Kişinin özeli diyor telefon için. Yani bu bana saçma geliyor aslında. Kişinin eşinden daha özel neyi olabilir. Ya diyorum +18 video arşivi falan var ya da eşcinsel falan çıkarsa. Ama bunları da evlenmeden anlamak zor galiba. Telefonu verse de silipte verebilir. Samimi bir dindar gibi de duruyor. Şu telefon mevzusu olmasaydı zaten sorun etmeyecektim. Bilemiyorum kafam çok karışık. Sağ olun tekrar.
Siz bakire misiniz? Bu kişiyle mi evlenmeden yaşamak istemiyorsunuz?Teşekkür ederim yorumlar için. Telefon konusu benim de daha çok aklımı karıştırıyor. Yoksa evlilik öncesi cinsellik yaşamak istemiyorum zaten. Ama elimi bile tutmak istememesi de garip geliyor. Evlendikten sonra da benim yanımda telefona bakabilrsin diyor. Kişinin özeli diyor telefon için. Yani bu bana saçma geliyor aslında. Kişinin eşinden daha özel neyi olabilir. Ya diyorum +18 video arşivi falan var ya da eşcinsel falan çıkarsa. Ama bunları da evlenmeden anlamak zor galiba. Telefonu verse de silipte verebilir. Samimi bir dindar gibi de duruyor. Şu telefon mevzusu olmasaydı zaten sorun etmeyecektim. Bilemiyorum kafam çok karışık. Sağ olun tekrar.
Bak çıkmış muhafazakarlık tartışması.Hep öyleyim
Şimdi muhafazakarlık açısından soruyorsan evet dini inanca göre evlenmeden elini bile tutamazsın.ama şu an dünyada bu şekilde dikkatli olarak dini yaşayan birileri kalmış mıdır? Orası muamma tabi.bu kadar karakutuyken evlenmeyin.yeterince samimiyet bile oluşmamış belli ki hiç konuşamıyorsunuz bu konuları.Teşekkür ederim yorumlar için. Telefon konusu benim de daha çok aklımı karıştırıyor. Yoksa evlilik öncesi cinsellik yaşamak istemiyorum zaten. Ama elimi bile tutmak istememesi de garip geliyor. Evlendikten sonra da benim yanımda telefona bakabilrsin diyor. Kişinin özeli diyor telefon için. Yani bu bana saçma geliyor aslında. Kişinin eşinden daha özel neyi olabilir. Ya diyorum +18 video arşivi falan var ya da eşcinsel falan çıkarsa. Ama bunları da evlenmeden anlamak zor galiba. Telefonu verse de silipte verebilir. Samimi bir dindar gibi de duruyor. Şu telefon mevzusu olmasaydı zaten sorun etmeyecektim. Bilemiyorum kafam çok karışık. Sağ olun tekrar.
Bu çok yanlış bir bakış açısı ya. Ben bir bireyim ve bana özel eşimi dışarıda tutmam gereken bir ton şey var hayatımda. Aklınız sadece cinsellikle ilgili şeylere çalışıyor anladığım kadarıyla ama normal insanların hayatlarında aileleri var, arkadaşları var, iş hayatı var. Niye bunların her ayrıntısına eşimiz hakim olsun?Kişinin eşinden daha özel neyi olabilir.
daha önce hiç birliktelik yaşamadım. Öyle çok samimi olduğum bir ilişkim de olmadı. Daha çok evlilik amaçlı görüştüm.Siz bakire misiniz? Bu kişiyle mi evlenmeden yaşamak istemiyorsunuz?
Anladım eşinize telefonum özel alanımdır diyor musunuz peki bakmak istese. Ya da kimseye vermem diyor. Ben bunu merak ediyorum bu normal mi?Bu çok yanlış bir bakış açısı ya. Ben bir bireyim ve bana özel eşimi dışarıda tutmam gereken bir ton şey var hayatımda. Aklınız sadece cinsellikle ilgili şeylere çalışıyor anladığım kadarıyla ama normal insanların hayatlarında aileleri var, arkadaşları var, iş hayatı var. Niye bunların her ayrıntısına eşimiz hakim olsun?
Yani kusura bakmayın ama yazık olmuş.27 yaşından sonra cinsel istek düşmeye başlıyor.ben 31 yaşındayım.2,3 sene önceki halimle dağlar kadar fark var arada.siz farketmiyor musunuz azaldığını.ben eskiden adet döneminden sonraki hafta canavar gibi olurdum.uyku bile uyuyamazdım.şimdi süt limanım.muhafazakârlik diye diye insanların en güzel senetlerini çalıyor bu toplum maalesef.daha önce hiç birliktelik yaşamadım. Öyle çok samimi olduğum bir ilişkim de olmadı. Daha çok evlilik amaçlı görüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?