Evlilik oncesi sendromlar

Bunun için mi soğudun evlilikten?
Hiç hap kullanmadım.
Isteksizim her seye karsi. Daha buyuk problemler basliyor hayatimda.tabiki bunun sorumlulugunu almadan neden evleniyorsunuz diyeceksiniz belki yani bugune kadar jinekologa bir kere gittim artik sıksık gidicem.neler yasacagim hakkinda fikrim yok hic kullanmadiniz hemen hamile kalmadiniz mi? Ya da diger yontem ilk donemlerinizde zor olmadi mi

Birlikte olmaya.soyle soyleyeyim cinsel yasam duzene girip oturana kadar.bilmiyorum yanlis mi dusunuyorum
ben ilaç kullanmaya karşı olanlardanım 1 yıllık evliyim aklımın ucundan bile geçirmedim. hazır nişanlınızda kendisinin korunması taraftarıysa macera aramayın bence. ultra ince prezervatiflerden kullanın onlarda zaten yok gibi oluyor.

Benimde evli arkadssim var geri cekilme yontem degil ve her an kalabilir ki ilk geceden hamile kalmak buyuk konusmayayim ama isteyecegim bir sey degil.ama kalanlar da var bu yontemle korundum zannedip kaza diyorlar bunu da istemiyorum

Sagolsun nisanlim kendisi dedi ben korunurum kullanma diye ama ilk iliskinizden itibaren mi kullandiniz ? Zor olur diyorlar ya abartiyorlar mi

Hayır zor olmadı. 3 sene istemedik o yüzden yapmadık bebek.yani korunma sağlandı.niye jinekologa sık sık gidesinizki onu anlamadım. Ben hamileyken gittim

4 yıllık evliyim hiç hamile kalmadım. Hamile kalmak o kadar kolay değil.
Jinekologa da o kadar sık gitmeyeceksin. Bir mantar, enfeksiyon vs olmadıgı sürece senede 1 bile yeterli. Bence kafanda cok büyütüp kendini sıkıntıya sokuyorsun.
Prezervatifi de her ilişkide kullanmıyorum ben.
Takvimini kontrol ettin mi? Yumurtlama dönemine yakın mı düğün tarihin?

Hayır zor olmadı. 3 sene istemedik o yüzden yapmadık bebek.yani korunma sağlandı.niye jinekologa sık sık gidesinizki onu anlamadım. Ben hamileyken gittim
Dertler buyuyor demek istedim yaniilk gece zor olur olmaz diye cok soyleyen olunca hapi dusundum acikcasi.3 yil korunmussunuz bu sekilde esiniz icin zor olmuyor mu ? Yani korunmayi kabul etselerde icten ice istemediklerini dusunuyrum

Dugun gunu hasta oluyorum yumurtlama 14 gun sonra tavim kullaniyorum uygulama ama hastaloligin ertesi gun hamile kalanlarda cok var

Doktorunuz sizi yönlendirir. Spiral de taktırabilirsiniz. Doktorla konuşunuz.
Ben rahatsızlığım için hap kullandım hiç bir yan etki yaşamadım. Kişiden kişiye değişir.
Ama siz bunları biraz abartmıyor musunuz?
Bu kadar dramatize edecek ne var bilmiyorum.
Dünyada ilk sevişen ve korunan çift siz olmayacaksınız.
Yaptığınız her medeni insanın yapması gereken şey zaten :)

Öncelikle geri çekilme korunma yöntemi değildir. Kazalar olması muhtemeldir ayrıca onun stresiyle cinselliği yeni yaşayan biri tüm heyecanını kaybeder ve aklı hep onda olur. Ayrıca doya doya yaşayamazsınız zaten bu yöntemle.
İlaç kullandım bir yan etki yaşamadım 1 yıl fln kullandım.
Prezervatif ilk zamanlar için bence uygun değil. Bizde yeni evliyken 2 yıl fln kullandık. Tabi o dönem ben o olmadan nasıl olduğunu bilmiyordum. Sonra onsuzluğu görünce anladımki konforlu değilmiş canımı yakan oymuş birazda.
4-5 ay içinse bence ilaç çok uygun zararlıda olmaz o kadar sürede. Her ilacta yan etkiler var tabiki ama bunlar olacak diye bir sey de yok. Kendnzi şimdiden kötüye sartlamayın dr önerisine uyun.
Jinekologa gitmek de su an bişey yok acıp bi yerlerinize bakmaz zaten. Belki kan tetkiki ister yada karından ultrason yapar en fazla.

Dertler buyuyor demek istedim yaniilk gece zor olur olmaz diye cok soyleyen olunca hapi dusundum acikcasi.3 yil korunmussunuz bu sekilde esiniz icin zor olmuyor mu ? Yani korunmayi kabul etselerde icten ice istemediklerini dusunuyrum
Hiç de büyümüyor dertler bence kendisi istedi o şekilde korunmak baskı yokZor olmuyor canım. Çok da abes bir fark olmuyor kullanınca

Inanin hissettiklerim dramatize etmiyorum elimde degil.yapi meselesi sanirim sizin icin buyuk problem gibi degil belki ama benim kafami fazlasiyla kurcaladi paylasmak istedim tesekkur ederim.bir de muaynne olmak isyltedim yumurtaliklarimda sorun var mi yok mu

Tam olarak bunu anlatmak istedim zaten yeni karsilasmis oldugun bir sey ve doya doya yasayamamakta kotu.yeni evliyken kullanmayip sonra mi hapa yoneldiniz

Ben hapa karşıyım, he olursa sürpriz olur hapı yutarsam geçmiş olsun bana derim. Gelecke olan ruh geliyor, bu dünyada nefesi varsa her şekilde olur. Zevk almaya bak. En güzel günlerini mahvetme. Kesin çözüm, o zaman hiç evlenme!

Boyle dusunerek daha evliligin ne oldugunu anlamadan ( ki biz cok emek verdik,zorluk yasadik) bebek sahibi olmak istemem.stresim bu yuzden sanirim.hazir olmadigim bir seyle karsilasmaktan korkuyorum.

Boyle dusunerek daha evliligin ne oldugunu anlamadan ( ki biz cok emek verdik,zorluk yasadik) bebek sahibi olmak istemem.stresim bu yuzden sanirim.hazir olmadigim bir seyle karsilasmaktan korkuyorum.

Başta ben de senin gibiydim, ama zamanla geçiyor. Hap, ilaç benim sevmediğim şeyler. Kişisel tercih diyelim.

Ben 2 yıllık evliyim bizde düşünmüyoruz ben hiç ilaç kullanmadım kndomla korunuyoruz. Doktorada danıştım bazları sakıncalı diyorlar dedim oda hyr biz öneriyoruz hiç sakıncası yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…