Evlilik oncesi sendromlar

Katiliyorum.kizlar bir cok konuda prztf uygun olmadigini okuyunca tereddutlerim artmisti.nisanlimda istemiyor hap kullanmami ama icin rahat edecekse sen bilirsin demek durumunda kaldi.tesekkur ederim.
Valla prezervatife alışınca öyle zevk eksikliği,risk falan yok. Hiç hamilemiyim diye düşünmedim mesela.
İstersen önce prezervatif ile başlayın sonra karar verirsin. Aslında üstünde bu kadar konuşmaya bile gerek yok.

Hemen hamile kalmazsin mi diyorsun :) bilmem belki de hemen olur zannediyoruz.

Iste kullansam bende senin gibi olucam he ama prztflede neler yasarim bilmiyorum : )) pimpirik tavannn.hayati bos yere zindan ediyoruz nisanlima istemiyoruz hemen dedim amaaaann olursa da olur o sartlarda olursa birak dogmayi hakediyo dedi
iytttt o iğrenç şeyi vücuduma alamam valla görünce midem kalkıyor

iytttt o iğrenç şeyi vücuduma alamam valla görünce midem kalkıyor
Canim ben de ihtimalleri goze alamiyorum okudukca.bunyeye gore degisiyo 2 tanidigim var yollarca kist sebebi ile kullanan biri gelinimiz 2.yilin sonunda hamile kaldi hapi bekarken kullanoyormus yumurtaliklarini catlatmak icin her ay igne oldu tembellessmis,diger arkadasimda yillarca kullaniyordu hapini degistircekti birakti o ay hamile kaldi.kisiye gore degisiyor ve ben o risk kismindaysam diye korktugm icin tercih edemeyecegim sanirim.nisanlimda kendisi istedi korunmak mesele kalmadi

sen bilirsin kendini başkaları ile kıyaslama bence bende burada çok yazılar filan okudum ama dur dedim ya herkes farklı yani rahat ol . yumurta sayına baktır istersen . doktor bana bakalım dedi tahlil yazdı o gün 350 tl miydi ne o kadar nakit yoktu üzerimde ne yalan söyliym sonra yaptırım dedim çıktım. daha sonra vazgeçtim yaptırmaktan kaderimi yaşıyorum olumlu düşünüyorum . Ayrıca bu ilaç kullanıp yan etkilerini anlatanlar varya baş ağrısı mide bulantısı vs vs allaha çok şükür bir tanesi bile bende olmadı ki zaten doktor herkeste olacak diye birşey yok demişti. sen doktorunla bir görüş bakalım bugün kafaya takma allah aşkına ya

Tam olarak bunu anlatmak istedim zaten yeni karsilasmis oldugun bir sey ve doya doya yasayamamakta kotu.yeni evliyken kullanmayip sonra mi hapa yoneldiniz
İşte bunu bana diyen olmadı hiç bilmiyordum 15 yıl önce internet fln böyle değil kendi tercihimizdi prezervatif. tm rahat sorunsuz ama ilk dönemde yasadığım acı ondan kaynaklıymış. Kuru oluyor çünkü, sonra acıkcası ona para yetiştirmek fln bıktırdı o dönem :) ilaca gectim. Dünya varmış meğerse dedim o zmn anladım rahatlığı. Bekarkende dr veemişti çok fazla adet gördüğüm için hiçbir sorun yasamadım sadece kilo aldırdı. Dr ilac önerirse kullan kafanı rahat tut. İlk zamanlardaki cinsellik uyum çok önemli. nasıl başlarsa öyle gdiyor

Konuyla alakasız olacak ama, bende yaklaşık 1 senedir Yasmin kullanıyorum. Bu aralar kontrole gitmeyi düşünüyorum. Yumurta sayısına nasıl bakılıyor acaba?

Konuyla alakasız olacak ama, bende yaklaşık 1 senedir Yasmin kullanıyorum. Bu aralar kontrole gitmeyi düşünüyorum. Yumurta sayısına nasıl bakılıyor acaba?
tahlil alacaktı canım benden ama kandan mı bilmiyorum inan . O gün dediğim gibi tmm dedim doktorun yanından çıktım fakat param yeterli gelmemişti tahlil vermeye sonra gitmedim

Oncelikle kendini bu kadar yipratma ve strese sokma canim. Bu zamanlar senin en heyecanli en mutlu olman gereken zamanlar. Tabiki seni anliyorum evlilik yaklastikca her turden stres insanin beynini kemiriyor elbette ama ustesinden gelebilirsin inan bana. Dugun gunumde bende adetliydim. Oyle olacagini da biliyordum ne geciktirici kullandim nede kendimi strese soktum inanki. İctim agri kesicimi attim gobegimi oooh miss. Balyini da zaten ona gore ayarlamistik duunden 4 gun sonrasi icin. Dugun geceside zaten pert olmus haldeydik. Sarildik yattık uyuduk.
Esim dogum kontrol hapi kullanmami istedi ama ben sen korun dedim. Zaten yasim 30 nasip olursa 1 2 sene bekler yapariz dedim. O arada olursada kaza kursunu yapacak birsey yok. Benim adet im cok duzenlidir hic sasmaz. O yuzden arada takvim yöntemine gore de korunuyoruz. Yani regl ime 3 4 gun kala ve sonrasinda ki 2 gun korunmuyoruz. 1 yildir bu sekilde. O yuzden bir sekildr bir yol bulursunuz kendini bir ilac icin helak etme

bende yeni evliyim.arasıra prezervatif kullanıyor arasıra da geri çekiliyor.geri çekilme yaptığı dönemlerde hamile kalırsam diye korkuyorm bende(biliyorum bu bir korunma yöntemi değil).kesinlikle hap kullanmak istemiyorum ama bazen oluyorki pre. sıra gelmiyor. napmalıym ? iğne vs vurdursam?

Tesekkurler canim przrf kullanicm hap kullansam icim rahat etmicek oyle guzel adet duzenim var ki bozulmasindan vs korkuyorum zaten.sagolun iyi dilekleriniz icin

Igneyi pek onermiyorlar sanirim yinedr en dogrusu bir doktor tavsiyesi ben simdi doktora gidiyorum:)

Igneyi pek onermiyorlar sanirim yinedr en dogrusu bir doktor tavsiyesi ben simdi doktora gidiyorum:)

iğne filan cok daha riskli geliyor bana. yuksek dozda ilaç almış oluyorsun sonuçta. hap, evet riskli ama başlarda alışana kadar kullanılabilir diye düşünüyorum. düzenli içildiğinde de yan etkileri en aza iniyor. cinsel iliski tecrübesi karşı tarafın da olmayınca erkeğin korunmasını ayarlamak zor oluyor. aklınızda sürekli oldu mu, ay takabildi mi diye düşünce oluyor. konsantrasyon bozuluyor. bence dugunden once kullanmaya başlayın, ara ara da prezervatifi deneyin. baktınız onunla da oluyor hapı bırakırsınız tamamen.

ben hapa dügünden 2 ay önce başlamıştım buna ragmen hamile kaldim hemde evlenir evlenmez benden tavsiye cift koruma yapin

Ama siz cok uzun kullanmissiniz ben en fazla 5 ay kullanir sonra esim korunur kafasindayim

O hapları ben 10 yıl kullandım kanama kontrolü için
Hayatımın en mutlu dönemiydi, sivilcelerim geçti, barsaklarım düzenliydi
Hapın püf noktası doğru olanı bulabilmek, ben iki kez değiştirdim, üçünde seçtiğimiz ilaç iyi geldi
Sigara kullanıyorsanız 35 yaşından sonra alamıyorsunuz, damar tıkanıklığı riski o zaman var

Canım 3 4 ay hap kullanmakla kimse kanser olmaz. O dediğin uzun yıllar kullanımlarda oluyor. Ayrıca hap kullanırsan çocuğun olmaz diye de birşey yok. Benim yengem hapı bir gün unutmus hamile kaldı mesela. Bence kullan hapın içindeki hormonlara kadının ihtiyacı var ben de ara ara kullanıyorum. Yazz diye bir hap var çok memnunum doktoruna sorabilirsin. Günü gününe adet oluyörsün . Günüm geçti mi geçer mi önce olur stresi yok. Gününü çok net biliyorsun kendini ona göre ayarlıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…