sevgilin öyle diyorsa öyledir belki de.. ama arkadasınızın böyle söylemesi hoş değil.
bence resmiyete devam. şimdionların samimyetine özensenizde ileride yüz göz olmanın hiç iyi birşey olmadığını zamanla göreceksiniz. benim eltimde öyleydi. şimdi konuşmuyorlar bile.
Merhaba arkadaşlar..
Ben 3 yıldır biriyle birlikteyim. Gayet mutlu bir birlikteliğimiz var. Herşey yolunda nazar değmesin. Ve en baştan beri de onun anne babasıyla tanışıyorum. Evlerine girip çıkmışlığım, aynı sofrada yemek yemişliğim çok var. Ben modern olmama rağmen,yapım gereği ve tabiiki ailem beni böyle yetiştirdiği için biraz çekingenim hele ki onların evinde daha çok. Kendimi kasıyorum ve rahat olamıyorum. Babasıyla pek bi sorunumuz yok fakat annesi sevgilime biraz fazla düşkün olduğu için bizi daima kıskanıyor ve aramız bir türlü samimi olamadı.
Bu bugüne kadar hep böyle idi. Gelgelelim sevgilimin ağabeyi(aralarında 1 yaş var) bu yaz başında 2 yıldır birlikte olduğu kızı tanıştırdı aileyle. Ve kız okadar rahat ki size anlatamam. Gerek konuşmaları gerek tavırları sanki benden önce aileye girmiş gibi. Anneye sen diye hitap etmeler, lakabını kullanmalar filan... anlıyacağınız kız sahtelikle işi götürdü ve şimdi benden daha samimi onunla. Fakat kız saman altından su yürüten cinsten yani samimi değil. İstediği gibi konuşup davranıyor. Ben artık nasıl davranacağımı şaşırdım. Bende sen diye hitap etmeye ve rahat olmaya karar verdim fakat bu seferde saçmalarım da bi saygısızlık yaparım diye korkuyorum.. Ama onların samimiyeti beni üzüyorben neden böyle çekingenim diye kendime kızıyorum bu sefer. benim 3 yılda yapamadığımı kız 3 ayda yaptı. sevgilim de annem bizi kıskanıyor diyor. yada onun sana soğuk tavrına senin aldırış etmeyip samimi davranmana senden bu şekilde hıncını alıyor diyor. ay ne yapacağımı şaşırdım (( lütfen yardımmmm :2:
Merhaba arkadaşlar..
Ben 3 yıldır biriyle birlikteyim. Gayet mutlu bir birlikteliğimiz var. Herşey yolunda nazar değmesin. Ve en baştan beri de onun anne babasıyla tanışıyorum. Evlerine girip çıkmışlığım, aynı sofrada yemek yemişliğim çok var. Ben modern olmama rağmen,yapım gereği ve tabiiki ailem beni böyle yetiştirdiği için biraz çekingenim hele ki onların evinde daha çok. Kendimi kasıyorum ve rahat olamıyorum. Babasıyla pek bi sorunumuz yok fakat annesi sevgilime biraz fazla düşkün olduğu için bizi daima kıskanıyor ve aramız bir türlü samimi olamadı.
Bu bugüne kadar hep böyle idi. Gelgelelim sevgilimin ağabeyi(aralarında 1 yaş var) bu yaz başında 2 yıldır birlikte olduğu kızı tanıştırdı aileyle. Ve kız okadar rahat ki size anlatamam. Gerek konuşmaları gerek tavırları sanki benden önce aileye girmiş gibi. Anneye sen diye hitap etmeler, lakabını kullanmalar filan... anlıyacağınız kız sahtelikle işi götürdü ve şimdi benden daha samimi onunla. Fakat kız saman altından su yürüten cinsten yani samimi değil. İstediği gibi konuşup davranıyor. Ben artık nasıl davranacağımı şaşırdım. Bende sen diye hitap etmeye ve rahat olmaya karar verdim fakat bu seferde saçmalarım da bi saygısızlık yaparım diye korkuyorum.. Ama onların samimiyeti beni üzüyorben neden böyle çekingenim diye kendime kızıyorum bu sefer. benim 3 yılda yapamadığımı kız 3 ayda yaptı. sevgilim de annem bizi kıskanıyor diyor. yada onun sana soğuk tavrına senin aldırış etmeyip samimi davranmana senden bu şekilde hıncını alıyor diyor. ay ne yapacağımı şaşırdım (( lütfen yardımmmm :2:
kayınvaliden sizi kıskanıyor ve sevgilin "evet annem bizi kıskanıyor" mu diyor? ben bunu bir erkek evladın kendi doğası gereği diyebileceğine inanmam. sen mi dedirttin yoksa? neden çocukcağız annesiyle 3 yıldır hiç dışarı çıkmamış? bu normal değil ki! buna sebep gerçekten sen değilsin yani öyle mi?
çok önyargılı ve bencil görünüyorsun burdan. resmen o kızla yarışa girmişsin şimdiden. ve şimdiye kadar daha sıcak davransaydım keşke diye pişman olmuşsun.
kıskançlık olayı varsa o da senin o kızı kıskanmandır.
gerekçi yorumlar yapılsa daha faydalı olur bence.
ve lütfen bana ve yazdıklarıma kızmak vs yerine, bir daha düşün. hataların nelerdir?
Bak canım öncelikle sana neden kızayım çünkü buradan yazarak konuları çok yüzeysel anlatmak zorundayım ve elbette sen de anlattığım kadarını biliyorsun bu bir..
2-Annesini tanıyan ve doğru tahlil eden bir adam olduğu için annem bizi kıskanıyor demiyor, annemin evet kıskanç bir yapısı var ve beni paylaşamadığı da ortada sen aldırma zamanla o alışacak, sen yokken ben onunla yeri geldiğinde konuşuyorum diyor. Fazla dürüst, hatta gereksiz dürüsttür kendisi ve ufaktan annesinin bu çocuksu tavrını gülerek söylüyor, ona kin kusarak değil. Ayrıca niye ben dedirtiyim ki? Onun beyni+kendi fikirleri yokmu..!? Bence karşısındaki ana-babası bile olsa bir insanın adil olması mükemmel bir özellik..
3-Elbette dışarı çıkıyorlar ikisi birlikte ama eskisi kadar sık olmadığı için öyle dedim. Hiç kadar az anlamında cnm ok? Üçümüzde çıkarız, ikiside çıkarlar arasıra..
4-İnan yarışa girebileceğim düzeyde biri değil. Çünkü bir çok bakımdan dengim dahi olamaz, biz kayınvalidemle baştan beri sıcağız zaten ikimiz alışverişe çıkarız, yemek yaparız, sohbet eder karşılıklı çay kahve içeriz v.s.. ama kendisi büyük oğluna oranla benimkine yani küçük oğluna daha düşkün olduğu için ben diğer geline göre daha şanssız konumdayım. Hepsi bu, PİŞMANLIK YOK! sadece baştan beri söylediğim gibi çekingen yapım gereği biraz daha mesafeliyim ona göre, hemen senli benli olmam, ancak belki evlendikten sonra diye düşünürken kız kendi evinde gibi davranınca ben ikileme düştüm ama sağolsun kendi arkadaşlarım ve buradan cevap yazan arkadaşlar çok yardımcı oldu ve farklı açıdan bakmaya çalıştım başarılı da oldum.. Bencillik ve önyargı yapımda yok beni tanımadan asıl sen önyargılı olma bence..!! Fazla çekingen huyumdan arkadaş ve iş ortamında bile memnun değilim. Bunun adı pişmanlık değil ÖZELEŞTİRİ oluyor tatlım:)
Kıskançlık diye birşey sözkonusu dahi olamaz. Ben ailece görüşmeyi, gidip gelmeyi ve samimiyeti çok seven biriyim. isterimki eltimle kaynımla, benimde erkek kardeşim var kendi gelinimle arkadaş gibi olup birlikte vakit geçirelim isterim. Arabozucu veya kıskanç bir yapım yok..
Dörtlü görüşmelerimizde eltimin de bana bazı yanlış ve kırıcı hareketleri oldu fakat burada konu dikkat ettiysen eltimle aramdaki ilişki değil, kayınvalidemle ilişkim. Oyüzden bence fazla irdeleme sadece burada yazdığım kadarını bil, yorum yazmak istersen yaz.. İstemezsen de yargısız infaz yapma çünkü burada hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz. Burada yazdığım 10-20 satır yazıyla benim karakterimi tahlil edemezsin zaten kimsenin böyle bir hakkı yok...
Teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?