Bak canım, 3 senedir sevgilinle BeraBersin, eltininse 3 ay olmasına rağmen kayınvalide adayınla senden daha samimi Bi ilişkisi olduğunu görmek evet insanı üzeBilir, insana Benle neden Böyle samimi değil acaBa diye soru sorduraBilir.. ama şunu unutma, sen kendin ol doğal ol içinden geldiği giBi davran yeter. eğer eltinin samimi olmadiğina inaniyosan zamanla anlaşilir.. Benim de eltim yok ama sevgilimin kuzeninin kız arkadaşı var çooook yalakadır =) komik Bile gelir onun hareketleri.. sadece izler gülerim içimden.. o yüzden eğer eltinin tavırları sana sahte geliyosa sinir olma, komik gelsin sana Bu durum gülüp geç.. kayınvalide adayın da pohpohlanmaktan yalakalıktan hoşlanan Bir tip olaBilir, sen öyle değilsen ilişkiniz iyi olmasa da olur Boşver.. yani demem o ki, sen kendin ol, kimseye göre şekle girme yeter.. herkes ister samimi olalım aramız iyi olsun evleneceğimiz insanın ailesiyle, ama Bu resmen piyango giBi Bişey.. Ben mesela sevgilimin ailesini çok severim, aramız çok iyidir ama Ben de kuzenlerini sevmem.. onlar da kuzenlerle kardeş giBidir ama Ben sevemiyorum, kuzenlerinin kız arkadaşlarını da pek sevmem.. çünkü o kızlar Bana çook yalaka gelir, yapmacık gelir.. ama gülerim tavırlarına =) sen de eltin hakkında pek Bişey söylememişsin, Belki kızın içinden geliyodur Belki de dediğin giBi yalakadır Bilemeyiz ama eğer samimi değilse anlaşilir nasıl olsa, hiç Belli olmaz, Belki yıllar sonra kayınvalidenle daha samimi daha sıcak Bi ilişkiniz olur, dediğim giBi sen kendin ol yeter..