Evlilik öncesi

Dusuncelikadin1

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
1
0
16
28
Merhaba düğünümüze 10 gün kaldı ama asla eskisi gibi aşık değil gibi hissediyorum hiç eskisi gibi bakmıyor ilgilenmiyor yanlış mı düşünüyorum eskiden nasıldı biliyorum çünkü çok mu üstüne düşüyorum çizgimi çok mu bozdum çok mu yüz verdim bilmiyorum napicam onu da bilmiyorum

Merhaba düğünümüze 10 gün kaldı ama asla eskisi gibi aşık değil gibi hissediyorum hiç eskisi gibi bakmıyor ilgilenmiyor yanlış mı düşünüyorum eskiden nasıldı biliyorum çünkü çok mu üstüne düşüyorum çizgimi çok mu bozdum çok mu yüz verdim bilmiyorum napicam onu da bilmiyorum
Evlilik hayattaki en onemli adimlardan biridir. Erkekler daha bir stres yaparlar aslinda. Kadinlar garipler hep baskida olduklari için onlar alişmişlar. Komfor alanlarindan çikmak çok korkutmaz kadinlari. Ama erkekler el bebek buyuyorlar. Istediklerini yapiyorlar bu yuzden tüm bunlarin kisitlanmasi düşüncesi, bir aile başçisi olmak, bir aileyi geçindirmek, bunun yükü ağir geliyor bazen onlara. Neden oylesin boylesin demeyin. Uzerine duşmeyin. Her saat yazmayin. Neden yazmadin diye sorgulamayin. Aslinda evliliğe 10 kala degil her zaman baskidan uzak durmak gerekli. Ilişkiyi bir mecburiyyet, zorunluluk haline getirmemek lazim. Bir kaç gun zaman verin. Hem ona hem kendinize. Gozlemleyin bakalim size karşi tavri nasil diye

Back
X