Ben hicsem senin için bi daha seni rahatsiz etmem vs demistim.Şimdi onun üzerine yazarsam garip olur diye dedimNe sözü? Sözleşme mi imzaladiniz?
Yazma bence de.Ben hicsem senin için bi daha seni rahatsiz etmem vs demistim.Şimdi onun üzerine yazarsam garip olur diye dedim
Sadece konuyu netlestirip bitirdik mi diye sorsam mi dedim ama emin degilimYazma bence de.
Değer vermiyor gibi. Evlenmek istiyorsan evlenmek isteyen birini bul.
Onun işi var ama daha iyi olsun yok sinav fln diye her geldiğimde yanina mesele oluyor,sozde diyor ben sana vakit ayiriyorum bi tek sen mi varsin benim ailem vs. var.Herseyi geçtim sinav sonrasi plan ne diyince,planlamadim dedi,ona cok üzüldüm.Haklisiniz aslibda iste benim sevgim daha agir bastigindan boyle oluyor,sizce sosyal medyadan da sileyim mi?Bence hiç bir şey yapmayın. Pişman olan döner. O pişman olsun ve o dönsün çünkü ilişkide sorun çıkaran o, sizi önemseyen o. Anlattığınıza göre sizin bir hatanız yok.
Biraz değer bilsin - 30 yaşında evlilik düşünmüyorsa siz neden vaktinizi boşa harcıyorsunuz? Emin olun dışarda üzerinize titreyecek, sizinle evlenecek birisi var - ve siz şu an vaktinizi böyle boşa harcıyorsunuz.
İyi düşünün.
Bence hiç bir şey yapmayın. Bekleyin. Bazi erkekler zora düşünce anlıyorlar, dank ediyor. Baziları da yeterince kadar sevmiyor - ve ya seviyor ama aşık değil. Erkekler aşık olunca karşı tarafı düşünüyorlar. Aşık olmayınca çok bencilller ve onların gözünde her zaman şımarık olursunuz.Onun işi var ama daha iyi olsun yok sinav fln diye her geldiğimde yanina mesele oluyor,sozde diyor ben sana vakit ayiriyorum bi tek sen mi varsin benim ailem vs. var.Herseyi geçtim sinav sonrasi plan ne diyince,planlamadim dedi,ona cok üzüldüm.Haklisiniz aslibda iste benim sevgim daha agir bastigindan boyle oluyor,sizce sosyal medyadan da sileyim mi?
Bana aşık degil diye tahmin ediyorum belki sevmistir..Zaten insan eve aşık kafayla donmezsin der mi sevgilisine.Bence hiç bir şey yapmayın. Bekleyin. Bazi erkekler zora düşünce anlıyorlar, dank ediyor. Baziları da yeterince kadar sevmiyor - ve ya seviyor ama aşık değil. Erkekler aşık olunca karşı tarafı düşünüyorlar. Aşık olmayınca çok bencilller ve onların gözünde her zaman şımarık olursunuz.
Biz kadınlar kendilerimizi sevmeyi, kendimize hakettiğimiz değeri vermemiz gerekiyor. Bunu yapmadan karşı taraftan değer göremeyiz.
Kendinize bunu yapmayın! sizinle birlikte olmak istiyorsa biraz çaba sarfetsin. Çaba sarfeden hep siz olmayın!!
Aşık olursa sizden ayrılır çok büyük ihtimalle. Veya mazinizden ötürü sizinle evlenir ama evliyken gözü dışarda olur büyük ihtimalle.Bana aşık degil diye tahmin ediyorum belki sevmistir..Zaten insan eve aşık kafayla donmezsin der mi sevgilisine.
Öyle pek disari bakan biri degildi,hep evde oturup oyun oynayan ders calisan bi tip yüksek lisans vs. diye.Bana da zaten üzerimdeki yukler bitmedi demekki dedi ben nerden cikti kpss diyince ben onu onceden planladım dedi. ya hep kendi durumlarini dusunuo iste.Tabi benle konuşmadığı surede yeni birini mi bulur hemen ya da doner mi görücez.Eskiden hep yazardı 2 3 gün sonra,simdi yazmadı.Bir de o bayramda ders calisirken izin alip geliyorum diye kızıyor.Dusuncesiz bile dedi yani ne diyim erkekler evet ask yoksa bencil.Aşık olursa sizden ayrılır çok büyük ihtimalle. Veya mazinizden ötürü sizinle evlenir ama evliyken gözü dışarda olur büyük ihtimalle.
Ben erkek arkadaşınızı tanımıyorum ama anlattıklarınıza göre durum bu.
Bi kere de aşık mı degilsin ondan mi evlilik olmuyor dedim,yooo ask gelip gecici birşey zaten dediAşık olursa sizden ayrılır çok büyük ihtimalle. Veya mazinizden ötürü sizinle evlenir ama evliyken gözü dışarda olur büyük ihtimalle.
Ben erkek arkadaşınızı tanımıyorum ama anlattıklarınıza göre durum bu.
Yani gerçekten çok zor. Buna değer mi karar vermeniz gerekiyor.Bi kere de aşık mı degilsin ondan mi evlilik olmuyor dedim,yooo ask gelip gecici birşey zaten dedi
Bilmiyorum inat bi tip zaten cok uzuluyorum ama kendimi tutsam iyi olacakYani gerçekten çok zor. Buna değer mi karar vermeniz gerekiyor.
Belki de zaten kib allaha emanet ol vs diyince bitirdim diye düşünmüştürYani gerçekten çok zor. Buna değer mi karar vermeniz gerekiyor.
Yani bence bu beyefendi ile vaktini harcama, hani başlığı görünce dedim'' ne olmuş benm eşimde 30 yaşından önce evlenmem deyip 22yi bitirdiğinde benimle evlenmişti'' ama konu öyle değilmiş.. Cidden sizi önemsemiyor adam. Evlenmek istiyorsanız, gerçekten evlenmek isteyen beyefendilere şans verin :)Sevgilimle ailemin yaşadığı sehirden tanışıyoruz, genellikle ben ailem yasadigi için oraya geliyorum. O ise hic plan yapıp geleyom demiyor.2 seneye yakin iliskimiz var, daha önce kac kere ciddiyet yüzünden küstük, kafasında bir türlü evlilik plani olmuyor, bir yanim istiyor, oteki yanim istemiyor vs. , yapmam gerekenler var diyor. Normal bir isi var ama o daha iyisini istiyor. Tanistigimizda kps calisiodu olmadi, simdi de diyor tekrar caliscam, kursa yazilcam. Ben takìomusum, eve asik kafayla donmezsem sıkıntı yapmazmisim. Yasimiz olmuş otuz, hadi onu gectim son gelişlerimde elimi tutma, sarilma vs. hic yok. Son tartışmamızda ailemi bile ihmal ediosam sen hicbiseykalirsin dedi ve ben de bir daha seni aramam rahatsız olma kib dedim. Arkadaşlar çok dusundum, cevrem dahil herkes bu ne boyle diyor, öyle alismisim ki baska biri zor geliyor, sözümden de dönemem, sizce o ne düşünür, ne yapar bu laflardan sonra?Onceden bir hafta konusmadik dönmüştü şimdi 8 gün oldu,konusmuyoruz.
Hangi cumlelerden ozellikle bunu sezdinizYani bence bu beyefendi ile vaktini harcama, hani başlığı görünce dedim'' ne olmuş benm eşimde 30 yaşından önce evlenmem deyip 22yi bitirdiğinde benimle evlenmişti'' ama konu öyle değilmiş.. Cidden sizi önemsemiyor adam. Evlenmek istiyorsanız, gerçekten evlenmek isteyen beyefendilere şans verin :)
Benim eşim hep bana çok düşkün, benimle bir gün buluşmasa gece kapıma gelip pencereye çık yüzünü göreyim diyen bir adamdı. Yıllar geçti hala bugün bile çalışıyoken arayıp 'sesini duyup enerji depolayayım diye aradım' diyen bir adam. Erken evlenmek istemiyordu, evlenmek istiyordu..Hangi cumlelerden ozellikle bunu sezdiniz.Ne guzel evlenmem demis ama sizle evlenmis.Ailesiyle bile tanistim ben ama iste istedigi o kisi olamadik demekki.
Bilmiyorum yapı olaraj cok cıvık degildi ulu orta el tutamam derdi,sinemada fln iste ama son iki görüşmede görüşelim dese de yakinlasmamasi bile kızdırdı beniBenim eşim hep bana çok düşkün, benimle bir gün buluşmasa gece kapıma gelip pencereye çık yüzünü göreyim diyen bir adamdı. Yıllar geçti hala bugün bile çalışıyoken arayıp 'sesini duyup enerji depolayayım diye aradım' diyen bir adam. Erken evlenmek istemiyordu, evlenmek istiyordu..
Bir yanım evlenmek istiyor, bir yanım istemiyor demiş, bu bile uzak durmanız için bir sebep.. Elinizi tutmaması, sarılmayıp uzak durması sizi sevmediğine işaret değil midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?