H Hilcan Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2015 38 10 38 36 14 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Hilcan #21 CinnetNur Delirdi .!.: Yine fragmanı gösterilmiş bir ilişki. Ne kadar şanslı olduğunun farkında mısın? İpini sonsuza kadar salmak yerine bu adamla evlilik düşünmek büyük çılgınlık. Genişletmek için tıkla... Cidden o kadar vahim mi zamaninda kosa kosa gelmisti hep ben affettim ozurdilemisti
CinnetNur Delirdi .!.: Yine fragmanı gösterilmiş bir ilişki. Ne kadar şanslı olduğunun farkında mısın? İpini sonsuza kadar salmak yerine bu adamla evlilik düşünmek büyük çılgınlık. Genişletmek için tıkla... Cidden o kadar vahim mi zamaninda kosa kosa gelmisti hep ben affettim ozurdilemisti
C CiNNET NUR Guru Kayıtlı Üye 6 Ocak 2019 5.740 16.749 348 14 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Hilcan #22 Hilcan .!.: Cidden o kadar vahim mi zamaninda kosa kosa gelmisti hep ben affettim ozurdilemisti Genişletmek için tıkla... Ah canım benim boşa geçen zamanına yazık.
Hilcan .!.: Cidden o kadar vahim mi zamaninda kosa kosa gelmisti hep ben affettim ozurdilemisti Genişletmek için tıkla... Ah canım benim boşa geçen zamanına yazık.
H Hilcan Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2015 38 10 38 36 14 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Hilcan #23 CinnetNur Delirdi .!.: Ah canım benim boşa geçen zamanına yazık. Genişletmek için tıkla... Ben de hala donecek diye
CinnetNur Delirdi .!.: Ah canım benim boşa geçen zamanına yazık. Genişletmek için tıkla... Ben de hala donecek diye
C CiNNET NUR Guru Kayıtlı Üye 6 Ocak 2019 5.740 16.749 348 14 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Hilcan #24 Hilcan .!.: Ben de hala donecek diye Genişletmek için tıkla... Dönmez demiyorum daha önce defalarca dönüp defalarca bırakan adam sana evlilik için güven oluşturuyor mu ?
Hilcan .!.: Ben de hala donecek diye Genişletmek için tıkla... Dönmez demiyorum daha önce defalarca dönüp defalarca bırakan adam sana evlilik için güven oluşturuyor mu ?
H Hilcan Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2015 38 10 38 36 14 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Hilcan #25 CinnetNur Delirdi .!.: Dönmez demiyorum daha önce defalarca dönüp defalarca bırakan adam sana evlilik için güven oluşturuyor mu ? Genişletmek için tıkla... Zaten ondan seve seve bıraktım
CinnetNur Delirdi .!.: Dönmez demiyorum daha önce defalarca dönüp defalarca bırakan adam sana evlilik için güven oluşturuyor mu ? Genişletmek için tıkla... Zaten ondan seve seve bıraktım