Evlilik / Sevgililik / Samimiyet / Gaz / Ne Derece ?

gaz tutulabilir bişey değil ki çoğu zaman. içine içine yapabilen varsa bilemem.

Kimse gazını tutsun denmiyor ki zaten, gitsin müsait bi yerde çıkarsın yani
Ya gaz çıkarmanın nesi şirin, komik bulunuyor anlamadım gerçekten. Otobüste yanımızdaki yapsa midemiz bulanır "oha ayı" deyip kaçarız, sevdiğimiz insan yapınca "canım benim gazı bile başka"
mı oluyor yani? E o zaman orda burda salan insanlara hiç hata bulmamalı, nasıl olsa doğal bir şey, en sevdiğinin yanında yapıyo bu adam, senin yanında niye yapmasın  hem onunkini de bi beğenen çıkar elbet

Arkadaşlar ilişkilerde osurma eşiği diye bir şey var.Ve bu eşik aşılınca da illa ki olur karşılıklı pırtlama.
Hayır en olmadı gece uyurken çıkar lavaboya girdiğinizde duyulur ani bi hareket yapınca kaçar vs. olur yani bunlar insanız neticede robot değiliz.
Ya bi de saygı maygı denilmiş de saygı çıkarılmayan gazla mı ölçülüyor allasen?
Saygı bambaşka bir şey siz çok yanlış anlamışsınız olayı.

Bir de buradaki premsesler için kötü bir haber bilimsel bir araştırmaya göre kadınlar erkeklerden daha sık ve daha güçlü gaz çıkartıyorlarmış vardı bilimsel bi nedeni ama hatırlayamadım.Evrim ağacı sitesinde okumuştum.

işte tutsa müsait biyerde çıkaracak zaten. Sevdiğinin yanında gaz çıkarmak şirin veya komik değil ama en azından utanılacak bişey de değil. karı koca birbirinden tiksinir mi hiç? bu arada benim de ortamlarda içime atmışlığım çoktur. yalnız bu sadece sessiz çıkmasını sağlıyor, kokuyu engellemiyor maalesef.
off ne os.ruktan bi muhabbet:)))

yalnız, açık havada os.rmak gibisi yok azizim..

osurma eşiği

E otobustekiyle tükürüklü tükürüklü öpüşmek de iğrenç gelir insana ama kocanla salyalarınla hamuny mamunu öpüşüyorsun Otobüste yapılmasından değil eşinle evde yapmaktan bahsediyoruz

Valla konu gaz olunca muhabbet de gazlı oluyor tabi. İyi de ben de insanım benim de gazım geliyor ama ailemin yanında bile yapmıyorum, gidiyorum banyoya. Bu kadar mı zor yani bu? Sağlığınız elvermiyorsa tamam ama göz göre de yani bi dur derler adama. Ben derim en azından. Karı koca bir birinden tiksindiği de olur tabi niye olmasın? Yeri geliyor insan kendinden bile tiksiniyor.
Peki siz arkadaşlarınızın yanında falan yapıyor musunuz?

Sözlükte?
İncici misin kızım sen, ekşici misin, feyk misin? ERKEK MİSİN?

Erkek olayım isterdin di mi ? Kütür kütür Sözlük mü yazmışım ? Oha sözlük yazmışım

Artık neler karıştırıyorsan.
Sivilceli sözlük ergeni misin la, bu kadar kadının içinde mutlu mu oluyorsun olm nedir senin olayın?

Bdv' yi koklayıp tatmin oluyorum Bu konu da tam benlik Özele geçelim mi ?

Ben de diyorum bu sözlük ne alaka kız ekşici enler kısmına gelin bari malum prolara özel olan yere fakirler gelemiyor

E otobustekiyle tükürüklü tükürüklü öpüşmek de iğrenç gelir insana ama kocanla salyalarınla hamuny mamunu öpüşüyorsun Otobüste yapılmasından değil eşinle evde yapmaktan bahsediyoruz

Benim için hiç bir farkı yok. Size evde eşinizin yanında yapmak normal geliyorsa bir başkasına da üç beş kişinin içinde yapmak, daha bir başkasına da bir oda dolusu insanın içinde yapmak normal gelebilir. O halde onlara da size de, bana da saygı duyulması gerekir çünki herkesin bakış açısı farklı işte :)

4 yıllık sevgilim var. Sıkışınca veya tuvalete gitmeye üşendiğim zamanlarda yapıyorum ben onun yanında öf pöf deyip şakalaşıyor benimle ama o yapmayı pek tercih etmiyor niyeyse

"çoğu zaman" tutulamıyor dedim. gülerken aynı anda pırtlayan da oluyor, bağırsak hareketlerinden geleceğini anlayıp uzaklaşan da. diyorum ya kocamın yanında istemeden yaptığım gazdan utanmam, o beni utandırmaz çünkü. ama arkadaş vs yanında utanırım. utanmak tutamamaya engel olmuyor işte bazen de. yoksa kimse kimsenin pis kokusunu çekmek zorunda değil.
karı koca tiksinmez benim görüşüme göre evet. bunun yaşlılığı var allah nasip ederse. hastalığı var..

Birde şöyle bir şey var, karı koca evde güzel güzel pırtlatıyorlar, ee evin çocuğu da tabi böyle alışıyor, gidiyor o da okulda pırtlatıyor doğal olarak arkadaşlarını diline düşmez mi bu çocuk, bi de öğretmeni de benim gibi düşünen biriyse "oğlum neden böyle yapıyorsun, kim alıştırdı seni bu merete" deyipte çocukta " annemle babam alıştırdı öğretmenim, onlar hep yapıyor" derse öğretmen de bu sebeple size "lütfen sınıfımda böyle sesler ve kokular duymak istemiyorum, çocuğunuza iyi örnek olun, gazına mukayyet olsun" diye
bir uyarı da bulunsa falan filanişte yani ben hiç hoş karşılamam böyle bir şeyi, yaşlılar, hastalar ve bebekler haricinde..

Son düzenleme:

Ay ne alakası var
Benim ananem rahmetli yaşlandıkça dayanamaz tutamadı kacadi hep. Biz de güler eğlenirdik ama zekamiz oldugundan bunu aile içinde yapılan bir şey olduğunu anlardik. Okul çağında bir cocuk bunu anlayacak kapasitede yani rahat olun.
Siz kuru yediğinizde on dk da bir tuvalete koşun karı koca ama kosmayana ne hirs anlamadım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…