Evlilik / Sevgililik / Samimiyet / Gaz / Ne Derece ?

Benimki beni denemek için beşinci ayımızda mı ne bi buluşmamızda habire gaz çıkardı sonra da güldü salak dedim noluyo yapma öyle ayıp o gün hala devam etti ama sonra bi daha yapmadı cins işte:)

Ya bende şu çok sesli mideden gooorrk diye gelen geğirmeden rahatsız oluyorum ama karşılıklı osurmuşuz işemişiz mıcmışız sorun değil yani

eşimin yanında tutamazsam utanmam çünkü utandırmıyor beni hiç. aferin aşkıma diyor:)) ama başkalarının yanında çok utanırım o ayrı.

Ya bende şu çok sesli mideden gooorrk diye gelen geğirmeden rahatsız oluyorum ama karşılıklı osurmuşuz işemişiz mıcmışız sorun değil yani

İşemeli mıçmalı ayin mi yapıyonuz bacım

Bende yapmadim 2. Sahislarin arasında. Birde bana diyorki bu konu hakkinda sen insan degil misin? Yok dedim
Evlimisiniz bence evli olsaniz bile normal degil kotu koku yayip koklatmak.Bazilari var saglik icin diyip yolda gaz cikarta cikarta gidenini biliyorum. Uyurken kacirsa yada yanlislikla anlarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…