- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Ben de gülüyorum zaten :) Sessiz yapınca kovalıyor beni odadan :)))Ay çok yaşayın , çok güldüm size
Benimki beni denemek için beşinci ayımızda mı ne bi buluşmamızda habire gaz çıkardı sonra da güldü salakFarkindayim ben bu aralar fazla oldum :)
Kizlar malum size bir sorum var ♥
Sizce cok samimi uzun yillar iliskisi olan dogal insanlar yada evliler yada bekarlar yada nisanlilar vede sozluler sorum hepinize.
Afedersiniz ama zor durumda kalınca saglik için yaninizda gaz bosaltimi yapılsa hic utanmadam sıkılmadan rahat bir sekilde bilinçli yani ama mecburiyetten ne dusunursunuz.
Ben bir yandan normal diyorum saglikli bir sey bu ee o an gelmis ortam musahit bizde masallah pek dogal bir çiftiz.
Ama ben hic yapmam 2. Sahislarin arasında yapmadım da tuhafimida gidiyor.
Yani baya baha kafama bunu taktim.
Annem diyor evlenince her sey mübah alış oda bir deli zaten :)
Kısaca beni bir aydinlatin tecrubelerden yola çıkarak.
Ben kafaya takmiyim demi.
Bu arada işsiz misin arkadasim bunu mu dusunuyon ? / Yapacak daha onemli isin mi yok? Gibi seyeler dusunmek serbest çünkü bu ara işsizim tatill :)
Konu geyik degil ciddi yasadigim problem gülün diye yaptım :)
5.5 yıllık evlilikte diyebilirimki hiç olmadı bende :)
Eşimde bi iki oldu sessiz ve kokululardan
ama çaktırmadım
uykuda bide çok oluyo onda. ..
bi geğirme konusunda rahatız bi tek
o daha önemli...tutamıyorsunda zaten. ..
bide bizim minik var ....o çok rahat
yer mekan fark etmiyor
bi kerede ağız dolusu kusmuştu eşimin ağzına
Ya bende şu çok sesli mideden gooorrk diye gelen geğirmeden rahatsız oluyorumama karşılıklı osurmuşuz işemişiz mıcmışız sorun değil yani
Ya bende şu çok sesli mideden gooorrk diye gelen geğirmeden rahatsız oluyorumama karşılıklı osurmuşuz işemişiz mıcmışız sorun değil yani
Sözlükte ne çok asilzade varmış. Kendimden tiksiniyorum şu an
Ben de bu konu sayesinde eşimle aramızda hiç saygı olmadığını öğrendim. Saygısız tiksindirici bir evlilikmiş meğersem
İşemeli mıçmalı ayin mi yapıyonuz bacım
Ben de bu konu sayesinde eşimle aramızda hiç saygı olmadığını öğrendim. Saygısız tiksindirici bir evlilikmiş meğersem
Bence boşan şekerim. Net.
Evlimisiniz bence evli olsaniz bile normal degil kotu koku yayip koklatmak.Bazilari var saglik icin diyip yolda gaz cikarta cikarta gidenini biliyorum. Uyurken kacirsa yada yanlislikla anlarim.Bende yapmadim 2. Sahislarin arasında. Birde bana diyorki bu konu hakkinda sen insan degil misin? Yok dedim
Sözlükte?Sözlükte ne çok asilzade varmış. Kendimden tiksiniyorum şu an
Sözlükte?
İncici misin kızım sen, ekşici misin, feyk misin? ERKEK MİSİN?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?