Evlilik / Sevgililik / Samimiyet / Gaz / Ne Derece ?

Ay çok yaşayın , çok güldüm size

O kadar da değil.Doğuma bile girmeleri kadın açısından iyi bişey değilken
Bir de ben tuvaletımı yaparken ıkınırken o da dişini fırçalıcak,a

aklıma annem geldi.Kadıncağızında kaçardı sürekli kapıyı camı açardık hepimizi güldürürdü

Şimdi durum böyleyken sen rahat rahat ne çalışabilirsin ne oturup dizi izleyebilirsin o zaman. Zart tuvalete koş zurt tuvalete koş.
Aman ben yazanların coguna da inanmıyorum zaten hanımefendi kişilikleri bozulmasın diye sallıyor burada yazanların çoğu. En titiz ben görüneyim, en elit beni sansınlar.
Kim her gazı geldiğinde üşenmeden wc gider ya. Hatta ilk zamanlar rahat değilim diye sessiz yapma yöntemi bile öğretmişti bana arkadasım

saygı duyarım fakat bana biraz mesafeli bir ilişki portföyü çiziyor bu anlatılanlar.

Evet yan yana olduğumuz zaman gaz çıkarmamak, duşta iken rahatsız etmemek, telefon konuşması olması gerekenler olabilir.

Diğerleri biraz mesafe varmış hissini veriyor.
Ancak garip görmüyorum.
Ben yapamamam size de saygı duyarim :)

*bunu tartışmak çok yersiz. İnsan ilişkileri karakterlere bağlıdır. Herkesin yaşam tarzı kendine. Ayyy ne garip ayyy ben hiç yapamam deyip uzatmak ve alıntı şeklinde devam ettirmek de bana fikirlere saygısızlık olarak geliyor.

Yani sizin ki sanki biraz yeni evli modu gibi.Uzun zamandır evliyseniz beraber giyinmemeniz ,sırayla giyinip soyunmanız,odanızın kapısını kapatmanız biraz tuhaf.Nıhayetınde eşiniz en özeliniz , ama bilemedim size normal geliyor demekkı.Mesela biz nişanlımla bazen beraber kaldığımızda beraber gıyınıp soyunuruz o benım tişörtümü saklar ben onun pantolonunu çekiştiririm.Beraber giyinmekte keyif verici oluyor.

Sanırım cem yılmazın esprisiydi gercek balayı eşler birbirinin yanında osurduğu zaman biter diye bizimki daha bitmemiş demekki 6 yıl oldu nerdeyse daha siftahi acmadik ikimizde

Yani ben bekarım daha önce ki iliskilerimde yanimda yanlislikla gaz kacirilmisti ama bilerek yapmak bana da tuhaf geliyor.WC diye bi şey var.Bana da ilişkinin cıvığını cikarmak gibi geliyor.

Şu beraber giyinip soyunmama olayi da bana çok tuhaf geldi.Bekarken evimizde rahat değiliz babamizin,abimizin yaninda soyunamiyoruz.Evde ciplak dolasamiyoruz.
Ben evli olsam bu konu da Kasmam valla ne Mahremi ne edepsizligi adam her yerimi görmüş olacak zaten onun yaninda giyinip soyunamicaksam kimin yaninda soyunucam.
Bence evlilik bu yüzden çok rahattir diye düşünüyorum oh mis istediğin kadar ciplak dolaş evde nasil olsa kocan.

Şefkatli ve merhametliymiş.

Benimkininde ayakları yanmıştı ayaklarını yere basamıyordu tuvalete gidemiyordu mecburen lazımlık kullanıyordu bende ona destek oluyordum

Evlilik bu birbirimizin çoğu halini görüyoruz sıkıntı etmiyoruz.Sağlık konusunda onun yanında rahat olamıcaksak kimin yanında olacağız.

Son düzenleme:
Hastalik olsa anlarimda keyfi gaz cikarmak nedir ya, saygisizca esim benden daha dikkatlidir,simdiye kadar 2.5 yildir hic duymadim.

Evlendik kari kocayiz deyip igrenclesmenin luzumu yok bence.Bunu normal gorenler ozaman esleri pis koktugunda ya da burnunu karistirdiklarinda da normal gorsunler,ayy hic tatli degil valla.

Ha bunun kasmakla da bir ilgisi yok ki insan esi de olsa tiksinebilir yani bu da insani bir duygu.

Giyinip soyunma konusu bence de çok saçma ama kilom aynı kalmasına rağmen doğumdan sonra berbat Bi göbeğe ve 16 aydır vantuz gibi emen yavrum sayesinde sarkık ve orantısız göğüslere sahip oldum. Malesef karanlığa getiriyorum artık her şeyi. Sabah giyinip soyunurken de kaçıyorum. Spor yapamıyorum ev iş Bebek derken Zaman yok mecal yok. Halim beni iyice bunalttı. Bu soyunma Konusu bu kadar uzayınca araya derdimi sıkıştırayım dedim

Ya normal bisey de soguyorum ben nedense. Gerci ben sipsevdiyim asik degildim ondandir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…