- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Ben direkt 2. levela atladım yanlış mı yaptımİlk aşama pırt sonra çıplaklık öyle kolay değil o işler
Ben yıllarımı verdim mesela
Bana da evlenmeden arkadaşım demişti herşeyine alışacaksın diye.Bende olur mu abla öyle bir insanla zaten evlenmem dedim.Evlendim ilk 1 yıl eşim gizledi bu durumu sonra yavaş yavaş alıştırdı.Onun yanımdan gitmesi gerekirken yaptığı Zaman o beni kovalıyor:) Kaç kaç diye başka yere kaçıttırıyor."Bu ne arkadaş 1 yıl gizli gizli be zorluk çektim oh dünya varmış" dedi birde .Samimiyet göstergesidir bu diyor sen ne biçim kadınsın niye senin olmuyor diyor.Krize giriyoruz sonra.Bu duruma geleceğim aklımın ucundan geçmezdi.
Biz gayet rahat yapıyoruz
Çünkü bende problem var, sürekli huzursuzluk hissediyorum ya kaçırırsam diye uyuyamıyordum bile, önce o başlattı beni rahatlatmak için. Ben de gerisini getirdim afedersinizO kilit açıldı açılalı rahat ettim. midenizi daha fazla kaldırmıyım.
Bana göre çiftler tuvalette bile birlikte olabilmeli, yani biri tuvaletini yaparken diğeri dişini fırçalayabilmeli. Tabi bu benim görüşüm. Çoğu insan 30 yıl yaşar birlikte bi kere gaz çıkardığını duymaz karşısındakinin. Herkes farklı.
O kadar da değil.Doğuma bile girmeleri kadın açısından iyi bişey değilken
Bir de ben tuvaletımı yaparken ıkınırken o da dişini fırçalıcak,a
Babam sağolsun bizi gaz ile çok haşır neşir etti.. bi de gulerdi.. kurbagaya mi bastiniz yok bomba var yere yatın hahaha şeklinde çok rahatti.. ses değil ama koku fena:) koku yoksa ben gülüyorum biri yaparsa.. Eşimden uyanık olduğunda hiç duymadım 5 yıldır.. ama uyurken... onun kacari yok..
Dediğim gibi, biz böyleyiz. Başkası değildir, öbürü öyledir, öteki başkadır.
Sakın şahsınıza anlamayın lütfen,üzülürüm .
Gerçekten dediğiniz gibi belli ki siz çok çok içten bir insansınız
Benim bağırsak problemim var ve normal insnalara gaz yapmayan her şey bana yapıyor. Bebekken de gazlıymışım çok hep var gaz sorunum elmayı millet hazım yapsın diye yer bama gaz yapar mesela. Pıt pıt salmak varken tuvalete koşamam valla.
Bana diğer türlü bir yaşam tuhaf geliyor.
Eşimin telefonla görüştüğünü görsem, hemen o alandan ayrılırım.
Ya da kendi zevklerine zaman ayırdığını görsem, yalnız bırakırım.
O da benim kitap okuduğumu, mutfakta tariflerle uğraştığımı vb şeyleri gördüğünde rahatsız etmez.
Bir hayatı beraber ortak paydalarda yaşamak başka, tek hayatı iki ayrı insana bölüştürmek başka bir şey ve hiç bana göre değil.
Eş de olsak, birey olmaya devam ediyoruz.
Yok, eşim rahattır bu konuda ama ben onun giyindiğini gördüğüm anda dışarı çıkarım.
Aynı şekilde ben giyineceğim zamanda giyinme odamın kapısını kapatırım.
Eğer kıyafetleri beraber seçeceksek, ikimizinkini de hazırlar askılara asarız, ardından sırayla kullanırız odayı.
Çok mu tuhaf gerçekten?
patır patır ayy çok komikmişBir yılı geçti evliyim nişanlılık falan iki buçuk senedir ben asla yapmadım ama kocam sağolsun patır patır hiç çekinmez.
Bebelere alkış tutuyorlarmış ya s.çtı diye ayıptır söylemesi biz evlenmeden önce beklerdi başımda gaz çıkarayım,s.çayım diye başımda...
Az ağlamadı adam benim sütyenimi çıkarırken sırtımdaki yaralara merhem sürerken.
Ben kocamı ameliyat sonrası tuvalette başında beklerdim oturtup kaldırmak için.
Biz çok alengirli bir flört dönemi geçirdiğimizden midir evlenmeden yüz göz olmuştuk maşallah.
Oyyy gelmiş geçmiş olsun.benimkininde ayakları yanmıştı ayaklarını yere basamıyordu tuvalete gidemiyordu mecburen lazımlık kullanıyordu bende ona destek oluyordum
Oyyy gelmiş geçmiş olsun.
Allahım tüm hastalara şifa versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?