Evlilik / Sevgililik / Samimiyet / Gaz / Ne Derece ?

Eğer geldiyse gaz çok sıkıştırdıysa yapılır ama bilerek gerine gerine yapmaya da gerek yok bence. Sonuçta o senin eşin oluyor ömür boyu gaz gelince kaçacak değiliz ya

benim bindigim otobusdekiler kibar popislerine sahip cikanlarmis demekki sizlerin adina cok uzgunum yanliz suan beni yumurtadan soguttun aklima gelicek artik
Hahah yok hani yumurtayı kaba koyup çantada taşırlar o orda bekler terler sonra kapağını açınca bi koku yayılır ya işte ondan
Düz yumurta masum, hapsolmamış yumurta suçsuz

Babamin evinde fazla fazla rahattik bu konuda yemek yemek gibi dogal bi olaydi bu zart zurt herkes saliverirdi:)

Evlendim, esim hic yanimda yapmiyo allahim nasil zor geldi, o bi kere yapsa bende rahatlicam ama:) 2,5 yillik evliyiz, hic duymadim. Bende hic yapmadim ama ayni evin icinde bu kadar kasmak bana gore degil normalde:)

Aklıma gelmişken
Sevgilimle uyucaz o günde midye yemiştik bağırsaklarımdan hoşş foşş sesler geliyor resmen gök gürlüyor
Karnım davul gibi oldu wcye gitmeye de üşendim baktım uyumuş yinede emin olamadım tabi, dayanamadım bıraktım bırakırken de öksürüyorum ki ses araya karışsın
Tabi sabah, gece ne pırtlattın be aşkım dediğinde geceki gizli çevirdiğim işler ortaya dökülmüş olduydu

İlişkiden ilişkiye değişir. Babamın yaptığını biliyorum Ama eşimle bu konu açıldığında ciddi şekilde konuştum. Lütfen ben nefret ediyorum hasta olursun anlarım ama normalken sakın yapma demiştim sağ olsun hiç yapmadı. Bazen üşütüyor sanırım uyurken pıtır pıtır kaçırıyor ama o kadar da olur :)

Eşimle evliliğimizin ilk yılından itibaren bir düşüncemiz var o da senfoni orkestresi kurmak,zaman zaman karşılıklı osuruklarımızı atıştırır başarılı olanı tebrik ederiz.şimdi aramıza kızımız katıldı 3 yaşında,o da rahat hazırlanıp pozisyon alarak ve bakın şimdi diyerek osuruyo ve evimiz neşeyle gülücüklere boğuluyo.bence gaz çıkarmak dünyanın en keyifli,rahatlatıcı,eğlendirici ve samimiyeti arttırıcı şeylerinden.bu arada sesli olanlarından değil,sessiz olanlarından korkun mümkünse kaçın,çünkü en kokulu olanları sessiz olanlarıdır.

Eşimle 10 yıldır beraberim, 2 yıldır evliyim.
Hiç öyle bir durum olmadı, olamaz da zaten.
Hala ne giyinirken, ne duş alırken ne de lavabodayken birbirimizin mahremini taciz ederiz.
Gayet edepli edepli takılıyoruz.
Lavaboyu anladim hadi dusta mantigima oturturum bir sekilde ama giyinmek nedir esler arasinda.
Giyinip soyunmazmisiniz hic ikiniz bir arada

Evlilikte her an herşey olabiliyor☺bi de sağlık sorunları falan olunca ben doğal karşılıyorum eşim pek umursamaz ama ben dikkatliyimdir öyle ulu orta bi şey yapmam

Eşimle 10 yıldır beraberim, 2 yıldır evliyim.
Hiç öyle bir durum olmadı, olamaz da zaten.
Hala ne giyinirken, ne duş alırken ne de lavabodayken birbirimizin mahremini taciz ederiz.
Gayet edepli edepli takılıyoruz.

Biz ne biçim edepsizmişiz de haberimiz yokmuş vay canına
Siz aynı yatakta da yatmıyorsunuzdur, mazallah birbirinizin mahremine tecavüz neyim edersiniz yanlışlıkla.
Tövbe Yarabbim yani biraz lafınızın nerelere gittiğini düşünerek yazsanız ne güzel olacak.

Burda bir üye konu açmıştı kocam yüzünden perdelerim osuruk kokuyor diye o aklıma geldi
Ay ben rahatım ya bu konuda, yapabilir yani.
Kullandıgım bir şeker ilacı var ve gaz sıkışması yapmıştı ilk kullandığımda. İlk kez yaşadığım bir seydi meğer normal gaz agrıları hiçbir şeymiş. Sancıdan kıvranıp, tir tir titreme nöbeti geçiriyordum ama inatla da bunun için hastaneye gitmem diye diretiyordum. Eşim saatlerce karnıma masaj yapmıştı gaz cıkarim diye. Meğer ne kadar mühimmiş pırtlamak. Rahat olun ya valla bir sıkışıverirse ölüyorum sanıyorsunuz.

Ahahaha ben nasıl kaçırmışım o konuyu ya
Perdelere kadar ulaşıyormuş demek vay canına

Ben yapamam, hoş karşılamıyorum falan diyebilsem keşke.
Sorunu olmayan insanlar diyebiliyor bunu daha çok anladığım kadarıyla.
Henüz hiç sevgililikte yaşamadım mümkünse de yaşamak istemem.. Ama ilerisinde...

Jqhahajaj buradaki eşlere rezil olma gibi bir konuda da bir üye şunu anlatmıştı. kadın hazırlık yapmış romantikli sofra kurmuş giyinip süslenmiş makyajını saçını yapmış. kocası gelmiş ooo demiş yemişler içmişler sonra adam kadını kolundan tutmuş kucağına oturtmuş. kadın kaçmaya çalışmış bi dakka hayatım gidip geliceeemm bi dakka diye kalkıyomuş ama adam bir türlü bırakmamış ve kadın en son çaresizce kocasının kucağına bombayı bırakmış pırtlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…