- 17 Haziran 2013
- 3.571
- 2.544
- 333
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Hahah yok hani yumurtayı kaba koyup çantada taşırlar o orda bekler terler sonra kapağını açınca bi koku yayılır ya işte ondanbenim bindigim otobusdekiler kibar popislerine sahip cikanlarmis demekkisizlerin adina cok uzgunum yanliz suan beni yumurtadan soguttun aklima gelicek artik
O kadınlar kk kadınıysa bu kadınlar kim??Şık bakımlı kadın konusunda hepimiz ne biçim edebiyat parçalıyorduk değil mi bak şimdi ne olduk fasulyeler yumurtalar
Lavaboyu anladim hadi dusta mantigima oturturum bir sekilde ama giyinmek nedir esler arasinda.Eşimle 10 yıldır beraberim, 2 yıldır evliyim.
Hiç öyle bir durum olmadı, olamaz da zaten.
Hala ne giyinirken, ne duş alırken ne de lavabodayken birbirimizin mahremini taciz ederiz.
Gayet edepli edepli takılıyoruz.
Eşimle 10 yıldır beraberim, 2 yıldır evliyim.
Hiç öyle bir durum olmadı, olamaz da zaten.
Hala ne giyinirken, ne duş alırken ne de lavabodayken birbirimizin mahremini taciz ederiz.
Gayet edepli edepli takılıyoruz.
Simdi oyle her ortamda her zaman olan bir sey degil benim dedigim tabi. Hani nadiren olan zamanlar. Aman sen buyuk konusma benim basima ne geldiyse bu konusmalardam geldi.
Ahahaha ben nasıl kaçırmışım o konuyu yaBurda bir üye konu açmıştı kocam yüzünden perdelerim osuruk kokuyor diye o aklıma geldi
Ay ben rahatım ya bu konuda, yapabilir yani.
Kullandıgım bir şeker ilacı var ve gaz sıkışması yapmıştı ilk kullandığımda. İlk kez yaşadığım bir seydi meğer normal gaz agrıları hiçbir şeymiş. Sancıdan kıvranıp, tir tir titreme nöbeti geçiriyordum ama inatla da bunun için hastaneye gitmem diye diretiyordum. Eşim saatlerce karnıma masaj yapmıştı gaz cıkarim diye. Meğer ne kadar mühimmiş pırtlamak. Rahat olun ya valla bir sıkışıverirse ölüyorum sanıyorsunuz.
Çok güldüm yaa :)Ben kızarım ya evli değilim büyükte konusmaym osuruklu bi adamla romantzmde yapamam mumları yakmsm masayı hazrlmsm karşıma oturduğunda osuruk gelr aklma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?