Evlilik sıkıcı mı?

Yanı keendı evlılıgımde sunları syleyebılırım evet bazen monoton tamam ıtıraf edıyrum genelde monoton ama sevgılılık gıbı olmz kı sabah kalkar ugurlarım oglen eve yemege gelır sfrasını hazrlar onu beklerım aksam bes gıbu arar ne getreym dıye on dk snrada evdedır butun gece bızım , coluk cocukda yok bu yuzden bıraz muhabbet ederız kahve ıcerız aksamustu snra yemek snra bırlıkte bısıler yaparız snrada herkes kendı halınde takılır ama yanyana. mesela mutfakta bulasık yıkayana kadar ıkı defa yanıma gelır sarılır gıder ozledgınden . ama suan koltukda yanayana otruruz o oyun konsolu oynar bende yanında elımde tel kk da facede gezınırım komık paylasımları gsterorım gulerız brazdan okan baslar onu ızlerız yanı sureklı mıc mıc dırumları olmyo ama evde olması gereken saatte evde degılse yada o evdeyken ben farklı odadaysam duramayız ck ozlrız ya aynı odada farklı ugraslarda olmak sıkınttı olmyo bzde

Düşünsenize bir kere Su hayatta yalnız değilsin ve sevdiğin kişi de bunca insan arasında seni sevmiş ve beraber yaşlanmaya niyetlenmiş. ..Daha güzel bir huzur var mı? Evim huzurum. ..Eşim keza....Benim işim gücüm ayrı onun işi gücü ayrı hep dipdibe olunmaz ki...aynı koltukta oturup aynı filme bakan her iki insan o an da birlikte mi demek? Belki aralarında km ler vardır görünmeyen. ..Aşk ...meşk. ..Huzur. ..öpülerek uyanmadigim bir günüm olmadı ....Daha ne diyeyim. ..

Bende küsme taraftarı değilim ama sürekli aramız iyi olsun istemiyorum mesela kavga edelim karşılıklı sesimizi yükseltelim sonra birden sarılalım yani durağanlık bana göre değil

Aradaki saygıyı kaybetmek var işin ucunda ya da çocuk olunca nasıl ses yükseltip kavga edeceksin

Yapı meselesi heralde ben sarılamam mesela bağır çağır kavga etsem o raddeye gelmemek evlilikteki yegane amacım

Bende küsme taraftarı değilim ama sürekli aramız iyi olsun istemiyorum mesela kavga edelim karşılıklı sesimizi yükseltelim sonra birden sarılalım yani durağanlık bana göre değil
Delikanlılık bu olsa gerek herhelade kanın kaynıyor şu an :p evliliğin ilk yılı anlattığın gibi geçmiş biri olarak söylüyorum ki bir yerden sonra kafa kaldırmıyor, huzur istiyor insan. Tartışma yaşamadan daha gerginliği bile başımı ağrıtıyor artık, yüksek sesle dahi konuşmak vücudumu sarsıyor resmen. Güzel güzel konuşalım anlaşalım istiyorum.

Yaşlandım mı ne:KK70:

Bence evlilik olmasi gereken birsey sevdigin insanla evleniyorsun cocuklar dunyaya getiriyorsun yuva kuruyorsun.
Tabiki sevgili zamanindaki gibi olmuyor heyecan bitiyor bazen o gunleri cook ozluyorum bulusacagim zaman suslenir puslenirdim hep gezerdik onu gorecegim zman elim ayagima dolasirdi tabi heyecan tavan..

Evlenince bunlarin hic biri olmuyor yedigini ictigini herseyini biliyosun her an yanyanasin zaten ne heyecani olacak.
Iste bu saatten sonra sevgi baki kaliyor aliskanlik oluyor. Mesela benim esim bi yere gitsin gelecegi saate yakin balkona cikarim onun gelisini izlerim sokagin ucunda gorunce mutlu olurum. Tabi disari ciktiginda degil tabi ki.
Sikicilik soyle olur biraz ekonomik durum soz konusu aslinda para yoksa cikip gezemezsen sinemaya bi yemek yemeye gidemezsin evde otur otue bu durum sikici olur iste.

Hayata renk katmak lazim birlikte biseyler yapmak zaman gecirmek bunlar olunca hic de sikici degil.

Iyiki bu adamla evlenmisim diyorun ruh ikizim benim, sevdigim, herseyin dunyaya yine gelsem yine esimle evlenirdim..

Evlilik bi zaman sonra monotonlaşıyomu acaba hanımlar burdaki evli bildiğim kişilere bakıyorum çoğu sürekli kadınlar kulübünde hatta gece bile,ben hep eşimle bişeyler yapmak isterim ama bu düşüncelerim evlenince belkide değişicek,sadece ilk zamanlarmı heyecanlı o zaman niye evleniyoruzki gece gece kafam karıştı

evlilik monotonlasmiyor, kosullar degisiyor.
sevgili iken eger ki ayni evde olma sansiniz yoksa, surekli disarida bir eylem yaptiginiz icin evlenip ayni eve girdiginizde herkes kendi ev haline odaklanabiliyor. bu durumda kendinizi monoton bir seyin icindeymis gibi hissedebiliyorsunuz. zannediyorum burada sikayet eden arkadaslarin esas ikayet noktasi da bu.

esimle evlenmeden evvel de ayni evde kaldik. hicbir fark yok iliskimizde. sevgiliyken ne kadar monoton isek, o kadar monotonuz hala. sevgiliyken ne kadar hararetli isek, o kadar hararetliyiz hala.

Delikanlılık bu olsa gerek herhelade kanın kaynıyor şu an :p evliliğin ilk yılı anlattığın gibi geçmiş biri olarak söylüyorum ki bir yerden sonra kafa kaldırmıyor, huzur istiyor insan. Tartışma yaşamadan daha gerginliği bile başımı ağrıtıyor artık, yüksek sesle dahi konuşmak vücudumu sarsıyor resmen. Güzel güzel konuşalım anlaşalım istiyorum.

Yaşlandım mı ne:KK70:
Yok yok maşallahın var hala :KK48: Sevgililik nişanlılık iyi güzelde evlilik öyle değil sanırım belki bende ilerde huzur arıcam

Kime göre neye göre 'sıkıcı' kavramı geniş bi kavram bence
Bugün işe gitmedim gündüz fazla uyumuşum
Eşimle kızımı uyuttum kaçtım kk ya :D uyku tutmadı
Evliyim diye uykum gelmese de eşim yatıyo diye yataktan kalkamaz mıyım yahu

Yani bilmiyorum şimdi küsüp barışmak bile heyecanken hergün gördüğün birine kaç yıl heyecanlanabilirsinki evlilik sanırım çok monoton bişey
O kadar heyecanı yürek kaldırmaz zaten ayol :KK70: eşimin işi dolayısıyla düzensiz görüştüğümüz için özlem hiç bitmiyo.. canım cicimle hayat geçiyo.. arada ben bi doluyorum kükrüyorum adama o gelip yine sırnaşıp gönlümü alıyo.. asıl yıllar geçtikçe evlilik daha tatlı bi hal alıyo.. tabi bu bence herkese göre farklılık gösterir..

Ay sorma ya benide soğuttular zaten evlenesimde yoktu niye nişanlandığımı bilmiyorum :))
Böyle düşünüyorsan evlenme zaten, adamı da kurtarmış olursun yaşadığı o sefil hayattan hem , kendi kendini kurtaramayacak senin triplerinden sen kurtar bari adamcağızı:KK53:

İyi örnekler de vardır BELKİ tabi ama
Ben evlendigim için pişmanım
Bir daha dünyanın en ideal erkeği çıksın karşıma vallahi onla bile evlenmem.
Ne gerek var ki seviyorsan evlenmeye? Evlilik aski bitiriyor.
Yani şuan bakıyorum durduk yere kavga çıkarsam bile peşimden gelen birisi var ama evlenince aynısını yaptığımda üff salla diyen birisi olucak belki yani beni tınlamıcak,üzüldüm senin adına inşallah iyiki evlenmişim diyeceğiniz günler gelir

Back
X