Evlilik sıkıcı mı?

Evlilik sıkıcı mı, bence değil.
Aynı hayat görüşünü paylaştığın, benzer şeylerden zevk aldığın ama aynı zamanda sana özel alan bırakan, her dakika siyam ikizleri gibi yanında dolaşmayan bir insanla hayatı paylaşmak gayet keyifli bişey.

Ama muhtemelen ben adamı darlasaydım, olur olmaz sorun çıkarıp kapris yapsaydım, küslüklerden, kavgalardan zevk alsaydım sıkıcı olurdu.

Bu konu benimde dikkatimi çekiyordu açıkçası. Evli arkadaşların hepsi nerdeyse sabaha kadar kulüpte :)
Acaba evlenince bende takılır miyim bu kadar benimki ne der bilemiyorum :)

Mesela dün ben bir saat full burdaydım. Hatta daha fazla bile olabilir.çünkü eşim kendini kaybetmiş şekilde maç izliyordu.mesela şuanda kahvaltımızı ettik o yine maç izliyor.Allahtan ilgi alaka zamanlarını iyi ayarlıyorda maç okadar problem yaratmıyor.bende o esnada burda takılıyorum.evlilik öyle sürekli mıt mıt dip dibe olmaz.bayar bi süre sora.kendi kendimize kaldığımız zamanlarda olmalı.ozaman çok keyifli oluyor

Evet sıkıcı ama çok renkli çiftler var nadir görülse de.

Bence bu tamamen kendine uygun eşi bulmakla ilgili..

Sen eğlencelisindir kumanda gibi yatmayı seven adamı buldun, başta dır dır dır baktın işlemiyor.
Ya kendine tek başına eğlence yolları bulacaksın, ya da herife uyup iki kumanda olarak koltukta yatışa geçeceksiniz. :)

Ya da tam tersi adam fıkır fıkır, yaşayan ölü hatunu bulur.
İnsanın içinde olacak zorla bir yere kadar kendine uyduruyorsun.
Sonra durum yine üstte yazdığıma döner.

Ruh eşini her anlamda bulabilirsen, hiç sıkılmazsın.
Yorgunluktan, plan yapma telaşından sıkılmaya vaktin kalmaz :)

Ne yalan diyeyim çok özeniyorum öyle çiftlere.
Hayatı hakkını vere vere yaşıyorlar.

Ölürken çok rahat ölür öylesi sanırım gözü bir şeyde kalmadan :D

Benim gözleri kapatamazlarsa şaşırmasınlar ahahah :D

Bir de evliliğe öyle çok pembe hayallerle giriş yaparsan yüksek ihtimal büyük hayal kırıklığı yaşarsın.

Evet yanına full bakım gelen o adam da gaz çıkarıyor.
Uyurken salyası akıyor, gözlerinde çapakla uyanıyor.
Delik boxer giyebiliyor.
En önemlisi o da s.çıyor ve rengi pembe falan değil.

Şimdilik kavga çıkmasın diyerek ve aşkın henüz kavuşmanın gerçekleşmemesi üzerine
tavanda yaşanması sebepli çaba sarfeder. İçinden gelmeyen çok şeye de he diyordur ama..

Üzgünüm evliyken öyle olmayacak..

Pek çok önerine evet cevabını alamayacaksın, bazen aldığın evetlerdeki isteksizliği bizz tee buradan göreceğiz :)

Hayır asla katlanamam, hep asker gibi ne dersem anında olmalı diyorsan.
Uzak dur evlilik denen bu zor kurumdan..:KK14:

sıkıcı degil de insanlar yanlıs kisilerle evlenince sıkıcı hale getiriyor.. beklentiler onemli mesela bir kadının her aksam evde oturması ona monoton gelebiliyor bir tanıdıgım boyle gece dısarı cıkarlar hatta bizide suruklemeye kalkarlar:) ama benim eglenceden anladıgım bu degil ben her aksam evde oturayım film izliyim gece canım tatlı istediginde alsın bu yetiyor ve mutlu oluyorum onemli olan beklentilerinizin uydugu insanla evlenebilmek

Yani bilmiyorum şimdi küsüp barışmak bile heyecanken hergün gördüğün birine kaç yıl heyecanlanabilirsinki evlilik sanırım çok monoton bişey
Cnm annenle babanla kardesinle yasamak sıkıcı ve monoton mu?
Sevdiigine alisiyorsun eve gelmesini bekliyorsun artik duzenin evin esinin yanı, neden sikilincanki seninde kendine gore islerin olacak,monoton olan nedir ki elbette hergun yiyip icip yatacaksiniz
Hmm sevgilikte gibi olmuyorsun tabiki canim cicim ay cicekler ay hep yanyana olmalar falan filannn:rapci:

Evlilik bi zaman sonra monotonlaşıyomu acaba hanımlar burdaki evli bildiğim kişilere bakıyorum çoğu sürekli kadınlar kulübünde hatta gece bile,ben hep eşimle bişeyler yapmak isterim ama bu düşüncelerim evlenince belkide değişicek,sadece ilk zamanlarmı heyecanlı o zaman niye evleniyoruzki gece gece kafam karıştı

Canım üzgünüm ama
Her gece eşimle bir şeyler yaparım demenin sebebi ya yokluk ya da kendine ait bir hayatının olmaması.
Öyle her dk dipdibe olur mu hiç
Hem aksiyon demişsin
Evlilik macera filmi değilki
Bağırıp çağıracak reddeye gelmeyi bile hiç istemem küsüp barışma ortaokullu sevgilimiyiz

Hic evlenmedim ama gozlemledigim kadariyla belli bir sureden sonra oldukca sikici bir sey evlilik denilen kurum. Kimisi duzenden dem vurmus ama yalniz yasayarak da gayet guzel bir sekilde duzen sahibi olunur.

Bekarliga devam her daim. :KK76:

Evlilik bi zaman sonra monotonlaşıyomu acaba hanımlar burdaki evli bildiğim kişilere bakıyorum çoğu sürekli kadınlar kulübünde hatta gece bile,ben hep eşimle bişeyler yapmak isterim ama bu düşüncelerim evlenince belkide değişicek,sadece ilk zamanlarmı heyecanlı o zaman niye evleniyoruzki gece gece kafam karıştı
Evlendik diye yapisik ikiz olmuyoruz ki canim
İkimizin de ayri ayri ozel hayati devam ediyor
Herseyi de birlikte yaparsak monotonlasiriz

Sürekli burun buruna dipdibe olmak sıkıcı bence
Eşler beraber vakit geçirmeli ama ayrı ayrı da hobileri, zaman geçirecek eylemleri olmalı..
O zaman birbirinle kaliteli vakit geçirebilirsin..
Misal o facede gezerken ben de kk da geziyorum :KK49:

Sizin su "hep ben, hep biz" kavramınızdan dolayı evliliği bilmem ama hayat "boğucu" olur. Nişanlına nefes alacak kadar alan ver. Sen bu kafayla gidersen zaten evliliğin ilk dönemleri bol aksiyon yaşayıp monoton zamanları göremeden evliliği tüketirsiniz. Keşke hayatınıza sadece nişanlınız varmış gibi devam etmek yerine başka uğraşlarada yer verebilseniz. İnanın hayat yada evlilik asla sıkıcı olmaz.

Bekar arkadaşlar siz niye gocundunuz onu anlamadım bende fırsat buldukça buraya takılırım,ben sadece bazı evli arkadaşlar gece gündüz burdalar diyorum yalanmı yani,ben ilerde farklı olucam demiyorumki evlenince herşey çokmu monotonlaşıyo bunu merak ettim

Back
X