• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Sonrasi Depresyon

hehe enerjı kaynagın da olurum pekü:D sımdı dur havalara gırdım çok cıddı cevap verecem:D

heee sımdı önce eşim diyor mu .........(düşünüyom).............................vallahi diyor önce esim diyor hatta ben şöyle kafadayım...ben ona dıyorum ki annenı aradın mı bugun dıyorum mesela aramadım dıyorsa ara kadını dıyorum....
annesıne babasına kızdıgında anne babasını savunuyrum sus anneye babaya karsı gelınmez dıyordum.. annesıne yemege gıttıgımızde yemegı hıc begenmesemde anne nasıl yapıyorsun allah askına benımkıler sen gıbı olmyor anlat su sırrını yahu dıyordum.. kaynana sevındırık olur...ee kocamda baktı ben hep ıyıyım dedı lan bu gadın iyiii..demekkı bu bısey olursa haklı olur yanı cunku hep ıyı..kolaycana kızmaz..en ıyısımı ben bunu dınlıyım dedı..hala öle der..yanı bugun topladıgın bonuslar yarın işine yarar..acuk politik olun kızçeler

ahaha :) fenasiiin sen. Ters köse yap diyorsun yani. Orasi tamam'da e benim esim ailesini bana karsi hic kötülemez onlarla tartissa bile gelip bana anlatmaz ki. "politika engeli 1". Kaynanamla iyiyim hatta bende senin gibi begenmesemde of cok guzel fln derim iyi anlasmaya calisirim, (her ne kadar icimde ona karsi birseyler de olsa) bende ki sorun kayinvalidemin iki yuzlu olmasi, bugun dedigi seyi yarin inkar eder gibi.. Bunuda oglunun yaninda yapamiyor "politika engeli 2". :) yani bende o tutmaz.

teyzemin de böyle sorunları (altınolayı+ardından gelen vajinms+kv ile tartışma) olmuştu. ilk 1 yıl çok kötü geçti sonra geçti teyzemin siniri... şuan çok mutlular.. 8 yıl oldu.. 2 çocukları var

Yorumun bana cok iyi geldi, icim ferahladi teyzen adina da cok sevindim ayrica.
Umarim ben de atlatirim. Bu evlilige verdigim süre 1 sene zaten, 1 sene icerisinde hersey yolunda gitmezse ben bu evliligi birdaha gözden geciricem diye söz verdim kendime. Sonucta yasadiklarim da 2,5 ay icinde az buz degil. Yaralari derin..
Canima kastim yok… Cok sagol, peki teyzen bu 1 sene icerisinde gecmesi icin birseyler yapti mi? nasil atlatti? zamana birakarak mi? Soru yagmuruna tuttum seni, helal et:)

açtığın konuları biliyorum canım.yaşadığın sorunlar yüzündendir bu halin.zamana bırakmaktan başka çare yok

Zaman'a degil de Allah'a birakiyorum.. Derdini veren Allah dermani da verirmis.
Bencede dedigin gibi ve bildigin gibi büyük bi ihtimal bu sorunlar yüzündendir.

Son düzenleme:
ahaha :) fenasiiin sen. Ters köse yap diyorsun yani. Orasi tamam'da e benim esim ailesini bana karsi hic kötülemez onlarla tartissa bile gelip bana anlatmaz ki. "politika engeli 1". Kaynanamla iyiyim hatta bende senin gibi begenmesemde of cok guzel fln derim iyi anlasmaya calisirim, (her ne kadar icimde ona karsi birseyler de olsa) bende ki sorun kayinvalidemin iki yuzlu olmasi, bugun dedigi seyi yarin inkar eder gibi.. Bunuda oglunun yaninda yapamiyor "politika engeli 2". :) yani bende o tutmaz.

ıktıdar ıkı yuzlu desene:D ya bosver kaynanalar genelde boyle aynı fabrıka çıkışlı..bıkere sen sunu bıl yalnız degılsın o cicim ayı dedıgın sey yok bunu ıdrak et..düşünüyorum bak gene sevdıgın adamın osurabıldıgını kesfedıyosun bıkere ılk zamanlr bırak onu bıde kokulu bısey onu kedfedıyosun bunun adı nasıl cicim ayı olabılır kı bu bır travma bu bır felaket bı kere nezaman kı bunu kabullendın ozaman cıcım ayına gırıosun demektır benım kocam yapmaz deme her koca bunu yapar:D

başka sebepler de var
ama benim soğumam bu yüzden
en son whatsapp gibi küçük bir şeyin tartışmasından bana küstü
bunu neden yaptı sen tahmin et
etmiş kabul ediyorum tabii ki bana yaptığımı ödetmek :)
ben naz yapan kapris yapan erkekten tiksiniyorum çok itici bence bir şeylerin intikamını alacağına iki güzel laf söylese mevzu kapanır safım zaten ben çabuk unuturum
14 ay falan oluyor

Üzüldüm adina. Ya bu huyu yuzunden COK IYI TAHMIN EDEBILIYORUM yaptigin hareketlerden konustugun seyleri iki kere dusunuyorsundur. Veya birseyi söyledigin takdirde "tamam bu konuyu icinde tutacak, simdi konusmuyorsa bile yarin bir gun elbette söyleyecek yapacak" diyosundur kendini hazirliyorsundur. Ben böyleyim ona karsi.. Ben mesela diyorumki bunu niye böyle yapiyosun? Atiyorum annesine saygisizlik mi yaptim (yaptiysamda hak etmistir ki yapmisimdir) o annem hic birsey yapmamis olsada gider aynisini yapar, sonrada "AA NIYE ZORUNA GITTI SENDE YAPTIN??" der. Ama anlamadigi bir konu hadi ben saygisizlik yaptim kv'nin saygisizligini saygisizligimla örttüm. E sen ne diye saygisizlik yapiyosun? Ben saygisizsam sen saygili ol da ben utaniyim, aa bak o nasil davraniyor diyim. Bana bu pismanligi yasatmadigin icin sana tesekkür mü etsem, ne yapsam bilemedim suan diyorum. Amaaan anlatcak cok sey var.
Hersey bi yana umarim hakkinda hayirlisi neyse o olur.

o benım idolüm...:D bakma benımde var sıkıntılarım da işte napcan burda azcık güldürüp mutlu oluyorum ..hayat güzel just biz daha da güzeliz..ozaman içelim:KK50:

Noluyoruz ya! Benim topicimde bensiz icmeler falan. Bende geliyimmiiii :D

Üzüldüm adina. Ya bu huyu yuzunden COK IYI TAHMIN EDEBILIYORUM yaptigin hareketlerden konustugun seyleri iki kere dusunuyorsundur. Veya birseyi söyledigin takdirde "tamam bu konuyu icinde tutacak, simdi konusmuyorsa bile yarin bir gun elbette söyleyecek yapacak" diyosundur kendini hazirliyorsundur. Ben böyleyim ona karsi.. Ben mesela diyorumki bunu niye böyle yapiyosun? Atiyorum annesine saygisizlik mi yaptim (yaptiysamda hak etmistir ki yapmisimdir) o annem hic birsey yapmamis olsada gider aynisini yapar, sonrada "AA NIYE ZORUNA GITTI SENDE YAPTIN??" der. Ama anlamadigi bir konu hadi ben saygisizlik yaptim kv'nin saygisizligini saygisizligimla örttüm. E sen ne diye saygisizlik yapiyosun? Ben saygisizsam sen saygili ol da ben utaniyim, aa bak o nasil davraniyor diyim. Bana bu pismanligi yasatmadigin icin sana tesekkür mü etsem, ne yapsam bilemedim suan diyorum. Amaaan anlatcak cok sey var.
Hersey bi yana umarim hakkinda hayirlisi neyse o olur.

anlatmasan da anlatmışsın gibi kederine ortak oldum ben boşver :KK45:
bi kere beni sabaha kadar ağlattı sonra eve gelince dedi ki sen şöyle demiştin ben de ağlamıştım o zaman nasıl oluyormuş gördün mü
hay şeyine şeyler kaçsın dedim :110:
amaan boşver valla onla ya da onsuz ben kendimle mutlu olmayı öğrendim :KK59:

gel kız aşkolsun ...artık justa bı laf atma zamanım dıdım kendı kendıme kızcagızı ajan gıbı takip edıyorum konusunuda dedım benı bı bilsn öle bişimişkende içelim dedik..al ozman bu da sana:KK50:

ya acaba böyle kaç kişi var geçen baktım beni izleyenlere çoğunu tanımıyorum :KK22:

Sen bu insana 8 yilini vermissin az buz degil. Demek ki degecek biri. Tamam bir takim talihsizlikler yasanmis ama orda takili kalip kendine eziyet niye? Sanirm suan bostasin bunlari kurup duruosun sonra da anneni ozluyosun. Ilgini farkli seylere kanalize etmelisin. Mutlu olmaya bak. Esinin huyu kotuymus ama ona sorsak onun da senden memnun olmadigi seyler vardir. Evliligin ilk yillarin da hep bir bu coplugun horozu benm muhabbeti vardir. Dengeyi saglayabilirseniz mutlulugun formulunu bulmus oluyorsunuz. Braz sabir cnm, yolun basindasin.

ıktıdar ıkı yuzlu desene:D ya bosver kaynanalar genelde boyle aynı fabrıka çıkışlı..bıkere sen sunu bıl yalnız degılsın o cicim ayı dedıgın sey yok bunu ıdrak et..düşünüyorum bak gene sevdıgın adamın osurabıldıgını kesfedıyosun bıkere ılk zamanlr bırak onu bıde kokulu bısey onu kedfedıyosun bunun adı nasıl cicim ayı olabılır kı bu bır travma bu bır felaket bı kere nezaman kı bunu kabullendın ozaman cıcım ayına gırıosun demektır benım kocam yapmaz deme her koca bunu yapar:D

Sen ne iciyosun banada onu getirsinler! :) Saka bi yana..
Oh icime bir ferahlik geldi, ne guzel ki tek ben yasamiyormusum bu skntiyi depresyonu.
Cicim ayi cicim ayi dediler, ama ben bi tadina varamadim su cicim ayini. Hep böyle gidecek diye korkuyorum, daha dogrusu su yorumlarin hepsini okuyana kadar korkuyorDUM. Iyi ki bu forum var ya.. ne guzel icimiz rahatliyor, dertlestikce konustukca. Hayat paylasinca guzelmiisss:)

Zaman'a degil de Allah'a birakiyorum.. Derdini veren Allah dermani da verirmis.
Bencede dedigin gibi ve bildigin gibi büyük bi ihtimal bu sorunlar yüzündendir.
bide canım gözünde çok büyütüyorsun bazı sorunları.ben sana yaşadıklarımı anlatmıştım.düğünüm nasıl geçtiğini biliyorsun.o düğüne rağmen evimize girince ohh be dedik sarıldık eşimle sımsıkı.bence senin tek sorunun eşininle tam bütün olamamak.eşini yanında destekcin görememen

Back
X