• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik sonrası kilo mu alınır

Kızlar doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama, cinsel ilişki sonrası bayanlar kilo mu alır?

49 kilo ile evlendim
55 kilo ken hamile kaldım

evlilik
6 kilo
(2 senede)

75 kilo ile doğum yaptım
tabi bir kısımın verdim
60 lara kadar düştüm
sonraki 7 senede 10 kilo daha aldım
fiili durum:70 kilo

yani evlilik bana
21 kiloya malolmuş
:34::34::34:

istisnalar kaideyi bozmaz
ama soruna genel olarak
evet
demek doğrudur
:50::50::50::50::50:

49 kilo ile evlendim
55 kilo ken hamile kaldım

evlilik
6 kilo
(2 senede)

75 kilo ile doğum yaptım
tabi bir kısımın verdim
60 lara kadar düştüm
sonraki 7 senede 10 kilo daha aldım
fiili durum:70 kilo

yani evlilik bana
21 kiloya malolmuş

istisnalar kaideyi bozmaz
ama soruna genel olarak
evet
demek doğrudur

Yani yapıyla alakalı bir durum tabi ama dikkat ediyorum da gözle görülür bir kilo mevcut.
Acaba diyorum cinsellikle mi bi alakası var?

Valla ben kilo verdim :1:
55-56 kiloydum bekarken,evlendim 54 oldum
Hamile kaldım, 69 kiloyla doğuma girdim.
1buçuk sene sonra şuanki halim 53
Valla ne yalan söyleyeyim yine 56 olmak istiyorum:50:

Kızlar doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama, cinsel ilişki sonrası bayanlar kilo mu alır?

Evlilik, duzenli hayat, yemekler borekler tatlilar kilo aldirir evet, ama cinsel ilişki sonrası kilo alındığını ilk kez duyuyorum.. o zaman 2 günde bir yapanlar haftada 1 yapanlara gore daha sisman olmalı ki cinsel ilişki aksine güzel kalori yaktirir:)

Cinsel ilişki ile ilgiisi yok. Ama evlilikte kilo alınıyor. Hayatta salmam ben almam dedim ama 10 klo aldım malesef. Şimdi de vermeye çabalıyorum. Benim sebebim ev yemeği konseptine adapte olamamam ve eskiden daha fazla makarna ya da dışardan yeme olayına girmemiz. Bir de işten dönüşlerde akşam yemeği saatlerini annelerimizin ayarladığı gibi erken saatlere ayarlayamamak. Yoksa sevişmek kalori bile yaktırıyor adama.

Valla ben kilo verdim :1:
55-56 kiloydum bekarken,evlendim 54 oldum
Hamile kaldım, 69 kiloyla doğuma girdim.
1buçuk sene sonra şuanki halim 53
Valla ne yalan söyleyeyim yine 56 olmak istiyorum:50:

Ama eşim aşırı kilo aldı evlendikten sonra,bu da bir gerçek.
Yani bazı insanlar için doğru. Evlilik kilo aldırıyor bazen

genelde kilo aldıklarını görüyorum ben de...annem de irileşirsin ayakların flan büyür diyordu. hevesle bekliyorum ki ayaklarım büyüsün 36 olsun:9:

Evlenince 58 kiloydum.
69 kilo ile hamile kaldım.92 kilo ile doğum yaptım.
Ramazan münasebetiyle 4 kilo verdim.
Kızım 18 aylık 7 senelik evliyim 70 kiloyum.
Sonuç:evet kilo aldırır.:1:

O zaman ben yanlış bilgi duymuşum. Bana da saçma gelmişti kalori yaktırdığını da duymuştum.
Çoğu evliler sanırım düzensiz beslendiği için kilo alıyor. Sağolun açıklamalar için:1:

Cinsel ilişki ile ilgiisi yok. Ama evlilikte kilo alınıyor. Hayatta salmam ben almam dedim ama 10 klo aldım malesef. Şimdi de vermeye çabalıyorum. Benim sebebim ev yemeği konseptine adapte olamamam ve eskiden daha fazla makarna ya da dışardan yeme olayına girmemiz. Bir de işten dönüşlerde akşam yemeği saatlerini annelerimizin ayarladığı gibi erken saatlere ayarlayamamak. Yoksa sevişmek kalori bile yaktırıyor adama.

İşte arkadaşım sorun tam da orada o kaloriyi yaktıktan sonra acıkıyor insan:1:

Yani yapıyla alakalı bir durum tabi ama dikkat ediyorum da gözle görülür bir kilo mevcut.
Acaba diyorum cinsellikle mi bi alakası var?

tam tersi cinsellik kilo vermeye yardımcıdır

evlilikteki kilo alma nedeni
sevdiğiceğinle tv karşısında cips çekirdek kola
toto büyütmek

hee birde
alan aldı
satan sattı durumu var sanırım
koyver gitsin mantığı

gerçi bende 2. yoktu diyorum ama
şimdi tabloya bakınca
peh yoktu
varmış demekki

cinsellikle alakası var mı bilmiyorum ama evlenince hem hormonal değişiklikler hemde yeni bir yaşam derken her ne kadar dikkat etsende alınıyor kilolar.
bende düğün zamanı 45 kiloydum daha balayında 2 kilo aldım :1: derken 1 sene sonra hiç 50 yi bulmayan tartım 53ü göstermeye başladı.şimdi bebekte var Allahm sonumuzu hayır etsin :1: :52:

Valla ben isteyerek kilo aldım .gece gündüz yedim yedim yedim.eşimin memleketi nedeniyle içli köfteleri yedim:))bi oturuşta en az 15 tane yemışmdir snuç 6 ayda 3 kilo.:)

cinsellikle alakası var mı bilmiyorum ama evlenince hem hormonal değişiklikler hemde yeni bir yaşam derken her ne kadar dikkat etsende alınıyor kilolar.
bende düğün zamanı 45 kiloydum daha balayında 2 kilo aldım :1: derken 1 sene sonra hiç 50 yi bulmayan tartım 53ü göstermeye başladı.şimdi bebekte var Allahm sonumuzu hayır etsin :1: :52:

Doğum yapınca verirsiniz ya bence :1::nazar:

Back
X