• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik sonrası kilo mu alınır

Bir evin sorumluluğu geçim sıkıntısı filan mı ?
evin temizliği bile kan ter içinde bırakıyor adamı. sürekli hareket halinde kalıyorsun. bi de yemekleri sen yapıyorsan, yemek pişene kadar kokusuna doyarsın bence. iştahın kapanır fazla yiyemezsin. bi de düzenli cinsel birliktelikte biraz aktif bir hanım olursan hem sağlam kalori yakarsın hem de partnerden çiçekli bi teşekkür almış olursun.

bende almistim evliligimin ilk yilinda...hemde 10 kg...53 ten 63 e cikmistim...sonra bi durdum ve hoop zayifladim cok sukur ve 51 e dustum..az yedim 54 oldum hamile kaldim 80 oldum...dogum yaptim sonrasinda aradan 1 sene gecince 53 oldum...simdi geri aliyorum...hahaha senin anlayacagin cinsellikle ilgili degil girtlakla ilgili yegen :1:

54 kiloyken evlendim 56 kiloyum ama o iki kiloyu balayında açıkbüfeler yüzünden aldım bir yıldır veremedim gitti:1:
evlendikten sonra kilo alımının sebebi bi arkadaşın yazdığı gibi eşinle tv-cips -çerez keyfi, flört döneminde dışarda görüşürken evlendikten sonra evde daha cok vakit gecırıyorsun haliyle daha çok yemek yiyorsun daha hareketsz kalıyorsun,bir de yeme alışkanlığını kadın eşine benzetıyor ,
ama bayanların vücudu yağ tutmaya daha müsait olduğundan kilolar kalıcı oluyor,cinselliğin öyle bi etkisi olduğunu sanmıyrm.

Bu siteye bir tane Haydar Dümen lazım anlaşıldı. Toplumun evliliğe yüklediği gereksiz misyon, hurafelerin artmasına sebep oluyor. Yok evlilik kilo aldırır, yok evlenince göğüsler büyür vs daha sayamadığım birçok hurafe. Cinsellik kilo aldırmaz, aksine kalori yaktırır. Boğazını da tutarsan üstüne kilo verirsin. :34:

Son düzenleme:
evlendiğimde 63 kiloydum.ilk zamanlar 60 a düştüm.sonra bir aldım pir aldım.80im şimdi.20 kilocukk:52:

Kızlar benimde bir şey dikkatimi çekti bakıyorum etrafımdakilere evlendikten sonra genelde kalçaları büyüyor fark etmemek elde değil :1: anneme sordum o da doğru dedi acaba var mı böyle birşey ya korkuyorum bende biraz daha büyürse kapılardan sığamam :1:

Bu siteye bir tane Haydar Dümen lazım anlaşıldı. Toplumun evliliğe yüklediği gereksiz misyon, hurafelerin artmasına sebep oluyor. Yok evlilik kilo aldırır, yok evlenince göğüsler büyür vs daha sayamadığım birçok hurafe. Cinsellik kilo aldırmaz, aksine kalori yaktırır. Boğazını da tutarsan üstüne kilo verirsin. :34:

Teşekkürler açıklama için.
Site dışında başka birine sorsam bu yaşta ne evliliği ne cinselliği diye tepki alırım sanırım.
Ah bu türk toplumu ...

bende almistim evliligimin ilk yilinda...hemde 10 kg...53 ten 63 e cikmistim...sonra bi durdum ve hoop zayifladim cok sukur ve 51 e dustum..az yedim 54 oldum hamile kaldim 80 oldum...dogum yaptim sonrasinda aradan 1 sene gecince 53 oldum...simdi geri aliyorum...hahaha senin anlayacagin cinsellikle ilgili degil girtlakla ilgili yegen :1:

sağol yeğen ahaha :1::1::1::1::1:

Kızlar benimde bir şey dikkatimi çekti bakıyorum etrafımdakilere evlendikten sonra genelde kalçaları büyüyor fark etmemek elde değil :1: anneme sordum o da doğru dedi acaba var mı böyle birşey ya korkuyorum bende biraz daha büyürse kapılardan sığamam :1:

Kalçam da her hangi bir büyüme yok benim,olduğu gibi duruyor.:ssz:

Valla ben hic almadım hatta üstüne 2-3 kiloda verdim hala daha ayniyim. Alanlar var tabi esimin kuzeni 12 kilo almis evlendikten sonra belkide yemek duzenin degistigi icin kilo aliniyodur bilmiyorum. Belkide dogum kontol hapi kullananlarda oluyodur kilo alimi.

Kızlar doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama, cinsel ilişki sonrası bayanlar kilo mu alır?

Çoğunluk alır diyebiliriz, ama bunun sebebi cinsel hayat değildir. Aksine cinsellik kalori harcatır :34:Hemde fazlasıyla. Bence evlilikte kilo almanın en belirgin sebebi , tüm marifetlerimi göstereceğim derken ilk günlerde evde pişen yemekler:1:

Back
X