• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik sonrası kilo mu alınır

Erkek arkadasimin tespiti: "kadin bakiyo kocam ondan da yiyo, bundan da yiyo, bak hala yiyo ozaman ben de yiyeyim:D adamin yemesiyle kadinin yemesi bir mi birbirlerinin yeme aliskanliklarini bozuyolar. Normalde gece yemek yemeyen insan evlenince kocam-karim yiyo diye yiyo sonra vay efendim kilo aldim."

49 kiloydum evlendim 11 aylik evliyim 55 kilo oldum nasil aldim farkinda deilim bi veriyorum bi aliyorum bi tuhaf oldum evlensim nevrim dondu ggenelde aliniyor kilo ama

" aşk-ı sehadet "

Cinsellikle kalcanin yada kilonyn bir bagi yok :)

Bende kocam sunu da yesin ay sunu da yapayim derken cigirindan cikti. Sonra farkrttik o da bende kilo aldik. Spora basladik ikimizde.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama, cinsel ilişki sonrası bayanlar kilo mu alır?

bencee evlilik degildeeee evde oturmak ve cocuk yapmak kilo aldiriyorr...dogumdan sonra kilolar kalabiliyor...
ben evlendigimde 63 kiloydumm suan 58 kiloyummm calismaktan hal kalmadiii :52:

Tamamen beslenme sekliyle alakali,baska seylerle bi ilgisi yok.57 kiloydum evlendigimde.50 ye dustum.52 ile hamile kaldim,63 le doguma girdim,dogumdan sonra ilk 4 ay icinde 49 kiloyu bile gordum,yeni yeni toparlaniyorum,53 üm simdi.beslenme sekli,yorgunluk,uykusuzluk bunlarla ilgili sadece bence.

Kızlar doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama, cinsel ilişki sonrası bayanlar kilo mu alır?

evlilikle ne ilgisi var,bazıları müsaittir kilo almaya.7 yıllık evliyim,2 çocuğum var.48 kiloydum,şuan 49 kiloyum,pek fark yok yani.

Ben evlenirken 42 kiloydum 1 doğum yaptım evleneli de 6 yıl oldu şuan 53 kiloyum.

alınıyor illaki de bünye meselesi birazda.

Back
X