- 13 Ekim 2011
- 2.994
- 3.598
- 448
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Bence tamam de ama kafanda tamam deyip bitirme. Bakalım de kendi kendine. Doğru düzgün vakit geçirin, ne oluyor bir bakın. Zamanla anlarsın olacak mı olmayacak mı...Tanıma derken annemin uzaktan akrabası. Hani çocukluktan bu yana görürdüm anneannemlerde düğünlerde. Ama asla hiç o gözle bakmadim yakışıklı adam der geçerdim. Annesi beni begeniyormus zaten uzun zamandır 2 kere gorustuk. Görücü usulü oldu bi nevi. Bir cevap bekliyorlar.
Bilmiyorum. Dayım bile onun gibi bulamazsın dedi ki dayım kimseyi beğenmez. Anneannem çok efendi biri kaçırma diyor ne bileyim.
Neden şans vermiyorsun, senin için fedakarlık yapıyorsa sana aşıksa ve çevredekiler seviyorsa bence şans ver;aşık olmazsan yine evlenme. Biraz uzun ama okumak istersen benim tanışma hikayem var, ben aşık olduğum adamdan ilk 3 yıl nefret ediyordum.Bir de şimdi bak, karasevdalıyımTanıma derken annemin uzaktan akrabası. Hani çocukluktan bu yana görürdüm anneannemlerde düğünlerde. Ama asla hiç o gözle bakmadim yakışıklı adam der geçerdim. Annesi beni begeniyormus zaten uzun zamandır 2 kere gorustuk. Görücü usulü oldu bi nevi. Bir cevap bekliyorlar.
Bilmiyorum. Dayım bile onun gibi bulamazsın dedi ki dayım kimseyi beğenmez. Anneannem çok efendi biri kaçırma diyor ne bileyim.
Evli değilim ama bence iyi bir evlilik için kişi önce kendini çok iyi tanımalı ve ne istediğini bilmeli. Her insanın kafasında vardır belirli özellikler, şöyle olsun böyle olsun der ve öyle biriyle tanışınca da evlenir. Sanmıyorum ki kimse istediğinin tam zıttı özellikte biriyle evlensin. Buna rağmen mutsuz oluyorsa o insan kendisini mutlu edeceği özellikleri yanlış biliyor demektir ve bu yüzden yanlış bir seçim yapmıştır. Mutsuz olduğum bir iliskimde sevgilimin şikayet ettiğim tüm özelliklerinin zamanında şöyle olsun böyle olsun diye sıraladığım şeyler olduğunu fark ettim ve yanlış şeyler dilediğimi anladım. Önemli olan doğru dileği dilemek. Bu dediklerim temel karakter özellikleri için elbette. Karaktersizlik konunun dışındadır.
Gorucu usulü evliliğe karşı değilim belki kim bilir ben de Gorucu usulü evlenirim ama Gorucu usulude olsa için de bir kipirti bir hoslanma olmasi gerek eğer hoslanma yoksa o evlilik yürümez.Tanıma derken annemin uzaktan akrabası. Hani çocukluktan bu yana görürdüm anneannemlerde düğünlerde. Ama asla hiç o gözle bakmadim yakışıklı adam der geçerdim. Annesi beni begeniyormus zaten uzun zamandır 2 kere gorustuk. Görücü usulü oldu bi nevi. Bir cevap bekliyorlar.
Aynı şeyleri istemişiz. Benimde Allahım gönlüme göre verdiBen çok şey istedim hepsi de oldu.
Kafa dengi olsun, güvenilir olsun, çok seveyim ama sevileyim de, merhametli kalbi temiz olsun istedim. Kıskanç olmasın eğlenceli rahat olsun dedim.
Doğru isteklermiş çok mutluyum.
Nereye gittin kimlerleydin demez, güvenimi hiç sarsmadı, eğlenceli olması da keyifli..
Ha başkası olsa ikimizi de çekmez ama. Bu işler de öyle herkes kendine uygun birini buluyor
Aklında kalbinde bi başkasının izleri varken sağlıklı yürümüyor bu işler canim benden söylemesi. ..Teyzemlerle konuştum bir sure sonra aşk değil sevgi kalacak zaten diyorlar. Her zaman karşına çıkmaz böylesi bu devirde diyorlar. Bilmiyorum. Oyle kfam karisik ki gözlerim doluyor her dakika. Evlilik hiç aklımda yoktu. İliskim biteli 9 ay oldu daha . hala ona karşı bir şeyler var içimde. Hatta hiç azalmadi... Bilmiyorum.
Tanıma derken annemin uzaktan akrabası. Hani çocukluktan bu yana görürdüm anneannemlerde düğünlerde. Ama asla hiç o gözle bakmadim yakışıklı adam der geçerdim. Annesi beni begeniyormus zaten uzun zamandır 2 kere gorustuk. Görücü usulü oldu bi nevi. Bir cevap bekliyorlar.
Evlilik bence şans isi. Kriterler olusturup istedigin kadar secim yap. Bilemezsin karsindakiyle evlenince neler yasayacagini. Sansin varsa kocan iyi bir insan cikar mutlu mesut yasarsin.
Teyzemlerle konuştum bir sure sonra aşk değil sevgi kalacak zaten diyorlar. Her zaman karşına çıkmaz böylesi bu devirde diyorlar. Bilmiyorum. Oyle kfam karisik ki gözlerim doluyor her dakika. Evlilik hiç aklımda yoktu. İliskim biteli 9 ay oldu daha . hala ona karşı bir şeyler var içimde. Hatta hiç azalmadi... Bilmiyorum.
Hanımlar fikirlerinize çok ihtiyacım var.
Evlenenler hanımlar evlilikle ilgili keskeleri olanlar yazabilir mi acaba ?
Evlilikte, eş adayını seçerken ki en büyük kriterleriniz nedir ? En çok neye dikkat ettiniz ? Aldığınız en büyük ders nedir ?
Yeni evlenecek olanlara vereceğiniz fikirler, dikkat etmem gereken unsurlar nedir ?
Sizce bir evliliği sağlıklı yapan en büyük unsur nedir ? Aklınıza ne geliyorsa lütfen yazın...
Oyle büyük bir karmasadayim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?