- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Evlenecegin erkege asik olmalisin ceylinAşksız olmaz evlilik. Mantıklı biri herkesin sevdiği saydığı biri. Allah korkusu var maddi durumu desen çok iyi. İşi iyi . Sigara dışında başka bir alışkanlığı yok. Kimseyi beğenmeyen dayımın bile çok beğendiği biri. Fiziği yüzü çok iyi... Merhametli. Ama aşk. Ama tutku... Bilmiyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Aşk bir b.ka yaramıyor onu çok güzel anladım. Off
Dışarıdan bakılınca herşey tamam ama aşk nolacak.
Kendine zaman tanı onunla zaman geçir eğer birtek şeyi bile gözüne batiyosa ve sinir ediyosa zaten olmaz o iş. İnsan sevdiginin kusurlarini görmez boyu kisaymis kaşi şöyleymiş demezAşksız olmaz evlilik. Mantıklı biri herkesin sevdiği saydığı biri. Allah korkusu var maddi durumu desen çok iyi. İşi iyi . Sigara dışında başka bir alışkanlığı yok. Kimseyi beğenmeyen dayımın bile çok beğendiği biri. Fiziği yüzü çok iyi... Merhametli. Ama aşk. Ama tutku... Bilmiyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Aşk bir b.ka yaramıyor onu çok güzel anladım. Off
Aşksız olmaz evlilik. Mantıklı biri herkesin sevdiği saydığı biri. Allah korkusu var maddi durumu desen çok iyi. İşi iyi . Sigara dışında başka bir alışkanlığı yok. Kimseyi beğenmeyen dayımın bile çok beğendiği biri. Fiziği yüzü çok iyi... Merhametli. Ama aşk. Ama tutku... Bilmiyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Aşk bir b.ka yaramıyor onu çok güzel anladım. Off
Başkaları beğenebilir ama bu sana hitap edeceği anlamına gelmez. Ben eşime görür görmez aşık olmadım öncesinde arkadaş gibiydik sık sohbet ederdik yani. Karakteri,düşünceleri,olgunluğu,iyi niyeti hoşuma giderdi. Sonra bir şey oldu, bir baktım ki aşığım. Karakterindeki olumlu yönler tabiki aradıklarımdı ama aşk olmasaydı bu sebepten olmazdım onunla. Zaman ver kendine,onsuz durabiliyorsan olmaz o iş. Tabii birazda kısmet bu işler aynı eve girmeden tam olarak tanıyamazsınTanıma derken annemin uzaktan akrabası. Hani çocukluktan bu yana görürdüm anneannemlerde düğünlerde. Ama asla hiç o gözle bakmadim yakışıklı adam der geçerdim. Annesi beni begeniyormus zaten uzun zamandır 2 kere gorustuk. Görücü usulü oldu bi nevi. Bir cevap bekliyorlar.
Bilmiyorum. Dayım bile onun gibi bulamazsın dedi ki dayım kimseyi beğenmez. Anneannem çok efendi biri kaçırma diyor ne bileyim.
Kalbim olmaz diyor bu iş. Hatta kalbime sorarsak kimse olmaz başka diyorWOLFROG
Ama nasıl olur bilmiyorum kızlar. Çok ısrarcı herkes. Hayır deyip kestirip atma diyor annem. Ben tıkanmış durumdayım. Gözlerim doluyor her an. Evlilik, başkasıyla evlilik hiç dusunmedigim bir olaydı. Bilmiyorum. Kültürlü bir adam, mantıklı düşünen biri. Ne bileyim ...
O mala takili kalma bence acik ol onerilereArtıları o kadar çok ki @cesmi_naz hatta o mal arkadasta bunların hiçbiri yoktu. Hiç böyle bir tanisma yaşayacağım aklıma gelmezdi. Nasip ya işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?