Evlilik, soru işaretleri..

ve ben bunu yaşadım, senin dediğin gibi süper biriydi ama o tutku yoktu, sevdim insan olarak ama aşk? olmayınca olmuyor, 3 sene olmadı ve bitti.

Evlenecegin erkege asik olmalisin ceylin
Bu erkege sans verebilirsin taniyabilirsin ama asik olmazsan evlenip kendine yazik etme,

Evlendik aynı odada da aynı yatakta yatiyoruz diye yuzgöz olmamak mesela yanında her lafı konusmayacaksin herseyini anlatmayacaksin kendi ailenle ilgili hicbirsey anlatmayacaksin kendine dikkat edeceksin vücut temizliğine en onemliside onlar umursamiyomus gibi gorunurler ama yeri geldiğinde de lafı gedigine koyarlar. Öyle herseyi ulu orta yapmaycaksin mesela eşinin yanında Ped değiştiren bile var bence bu saygısızlık insan önce kendine saygı duyup karsindakini de düşünüp öyle hareket etmeli o kapıyı caldiginda güzel bi koku sıkıcaksın öyle acacaksin kapıyı çok hoslarina gidiyo bence onun yanında offf şu adama bak taş taş diyenler var buda saygısızlık aynı şeyi erkeğin yapmasida çok saygısızlık. Yani zaten severek aşık olarak evleniyoruz devamını saygı çerçevesinde getirelim. Kayınvalideyle yaşanan her sorunu eşine anlatma erkek annesiyle karısı arasında kalmaktan nefret eder bencil olup hep benim ailem denmemeli erkek içinde kadın içinde geçerli ,herseyden once bi kadın evine aşık olmalı iyi bakabilmek için. Sakın yatak ayirmayin birkere ayrılınca devamı geliyo ve bu kopukluk yapıyo ilişkide kavga mi ettiniz alıp ceketini çıkıyo o esnada ornegin gelirken bir kilo elma alır misin diyin aynı şekilde onun içinde geçerli yani küs dışarı çıkmasın hakkını koru kadın olarak güçlü ol sabretmeyi zaten öğreniyor insan bide çocuk olunca. Benim en büyük ders aldığım şey bir kere arkadaşım hakkında birsey paylaştım cahillik işte onu kafama kaktı tövbeliyim onun agzina laf vermeemm. Onu sevdiğini sık sık hatırlat onuda söylemesi için teşvik et aslında evlilik güzel birsey insan kendini bildikten sonra görev ve sorumluluklarıni yerine getirdikten sonra

Ben simdi evlenecek olsam kesinlikle yasitimla yada en fazla 5 yas buyukle evlenirdim yasi buyuk kiymet bilir vs yalan hepsi bugunlerde bunun pismanligini cok yasiyorum
Nisanlilik surecini daha uzun tutardim tanima açisindan belki de evlenmezdim bu konudan dertliyim belki enerjini dusurecem fakat suan bekar olmak icin neler vermezdimki
Bugunlerin kiymetini bil..

Kendine zaman tanı onunla zaman geçir eğer birtek şeyi bile gözüne batiyosa ve sinir ediyosa zaten olmaz o iş. İnsan sevdiginin kusurlarini görmez boyu kisaymis kaşi şöyleymiş demez

Benim tek kriterim aşk.Bugüne kadar kimseye aşık olmadım ve aşkın sadece 1 kere yaşanabilecek bir şey olduğunu düşünüyorum.Onun dışında biriyle zaten evlenmem.Konuşarak falan zamanla aşka dönüşeceğini düşünmüyorum çünkü.
Ve zıt karakterler,farklı ülke,farklı din de önemli değil benim için.
Hatta zıtlıklar birbirini tamamlar diye düşünenlerdenim.
Bakalım bulabilecek miyim ben ruh eşimi.Eğer bulursam ve bu site hala olursaa yazıcam buraya .Hehehehe

Bilmiyorum ama ailesi çok önemli gibi geliyor bana. Benim evliliğimde bütün sorun ailesiydi. Benim ailemden çok farklıydı herşeye karışan tipler. Ama evlenmeden önce bunu Nasıl anlardım bilmiyorum. Aklıma gelseydi sorardım açık bir şekilde. Veya söylerdim. Ben kendime karıştırmam. Hayatımı başkalarının istediği şekilde yaşamam diye. Ama başkalarının benim mobilyalarımla, işimle,çocuğumla bu kadar ilgileneceğini bilemedim.

Tutku yoksa sonradan ismarlama ile olmuyor malesef. Heyecan lazım.

Ama şöyle bir durum da var sırf aşık olduk diye evlenecek değiliz.Aşık olduğumuz kişi kötü de çıkabilir,kime aşık olacağını seçemezsin.En önemlisi güven ,güven konusunda çok takığım ,birine güvenmem çok zaman alıyor .
Sonra sorumluluk sahibi de olmalı .Yani ne bileyim,sırf evlenmek için evlenmem ben asla.
Gerçek aşk ve doğru sevgi diye bir şey var derler.Gerçekten öyle ,gerçek aşk doğru olacak diye bir şey yok maalesef.

Başkaları beğenebilir ama bu sana hitap edeceği anlamına gelmez. Ben eşime görür görmez aşık olmadım öncesinde arkadaş gibiydik sık sohbet ederdik yani. Karakteri,düşünceleri,olgunluğu,iyi niyeti hoşuma giderdi. Sonra bir şey oldu, bir baktım ki aşığım. Karakterindeki olumlu yönler tabiki aradıklarımdı ama aşk olmasaydı bu sebepten olmazdım onunla. Zaman ver kendine,onsuz durabiliyorsan olmaz o iş. Tabii birazda kısmet bu işler aynı eve girmeden tam olarak tanıyamazsın

Kalbim olmaz diyor bu iş. Hatta kalbime sorarsak kimse olmaz başka diyor WOLFROG

Ama nasıl olur bilmiyorum kızlar. Çok ısrarcı herkes. Hayır deyip kestirip atma diyor annem. Ben tıkanmış durumdayım. Gözlerim doluyor her an. Evlilik, başkasıyla evlilik hiç dusunmedigim bir olaydı. Bilmiyorum. Kültürlü bir adam, mantıklı düşünen biri. Ne bileyim ...

O baskasi oldugunda anlayacaksin zaten "meger oluyormus" diyeceksin.

Ama kestirip atma annen hakli. Arkadas gibi bir sure vakit gecir bakalim belki de isinirsin.

Ama dedigim gibi kalbini pir pir ettirmezse bosver sen onu. Dunyaya bir kere geliyoruz sevdigin adamla yasamak kadar guzel birsey yok bu dunyada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…