Evlilik, soru işaretleri..

Artıları o kadar çok ki xyzt-5544 hatta o mal arkadasta bunların hiçbiri yoktu. Hiç böyle bir tanisma yaşayacağım aklıma gelmezdi. Nasip ya işte...

bi kere geçmişi geçmişte bırak artık ceylin, çok şey yaşamışsınızdır hatıralarınız vardır falan ama bırak o geçmişte kalsın. bak ben en büyük hatamı sürekli geçmişte yaşadıklarımı yeniden yaşamayacağım diye kasarken yaşadım inan bana. resmen ilişkimin ilk aylarını mahvettim bu yüzden.

kıyaslama yapma sadece kalbini bi dinle, iyice bir düşün hayal et geleceği bakalım nasıl oluyor onunla hayallerinde?
tabi bir de şu da önemli, o ne istiyor, peşinden koşabilecek mi? geçmişte büyük yara yaşayanları ikna etmek zaman alıyor biraz. o bunu kaldırabilecek mi bu da önemli.

ooo
o iste tam benlik soru bi kere beyefendi olmalı saygı efendi SALON ERKEGİ olmalı bi kere KİBAR OLMALI
özellikle arkadaslarının yanında tartıcaksın onu nasıl konusuyo lan lun varmı küfür varmı kadınlar karsı senin yanında nasıl onların yanında nasıl

pinti mi bonkor mü biz kadınlar aska kapılıp görmüyoruz ama ben burda hep yazıyorum 30 undan önce evlenme ve nasıl bi es isedigine karar ver öyle iliskiye basla karsına cıkan yakısıklı hos etkilendim diye baslamka benim kriterlerime uygun mu diye basla

Bende o şekilde düşünerek gittim ilk buluşmaya. Ama her harekette gozumun önüne o geldi gözlerim doldu.. O hayatına devam ederken ben saplantılı gibi kalamam drdim sırf bu yuzden gittim. Biraz inat yaptım kendime :) her dakika keşke biri gorse de ona söylese dedim. Bilmiyorum atlatamadim galiba ben hala . atlattım desemde atlatamadim galiba...

bak ben ASK EVLİLİGİ YAPTIM burayada her zaman yazarım ama keske birazda mantık olsaydı esimle cogu seyimiz uyusmaz coguuuuu hani klasık derler ya esim köyde büyümüs safcana öyle sogan ekmek yer bense daha kücüklükten gezmeyi para harcamayı seven catal bıcaksız kücükken bile sofraya oturmayan hani aramızda cok maddiyat yok belki ama aile olarak cok farkımız var aklımada gelmiyo ne denir buna hani kaynanan bacaklarını acar koltuklara diker karsımda oturur ben ailemde hic böyle sey görmiyim görgü yok pek mesela

aileler de cok öenmliymis kaynana senin kafanda olmalı bi kere sahsen simdiki kızlara öyle diyorm ille ailesyie görüsürceksin bari modern görüslü insalar olsun...

eski nişanlımdan ayrılalı 5 sene oldu hala bazen keşke görse beni sevgilimle derim o başka bişey onu sayma
ama işte karşında bi başkası varken eğer hala eskisi geliyorsa aklına ve " keşke karşımda o olsaydı" diyorsan o zaman biraz sıkıntı var.
ailen ya da onun ailesi hemen evlenin istiyorlar mı yoksa size mi bırakıyorlar birşeyleri?

Evlensen bile hayatta tek olduğunu asla unutma.Benim dersim bu oldu.Çok sevdim, kültür, aile yapısı,yaşam tarzı her şeyi ile uygunuz.Aşkımdan ölüyordu sözde ama o aşkla bile canımı yakabildi.Bir tek konu açmıştım ona bakarsan ne demek istediğimi anlarsın,şükür o günler geride kaldı ama bana sağlam bir küpe oldu.

Bize bıraktı gibiler tam bilmiyorum. Ama.annesi yuzuk takalim oldu derseniz diyormuş sonra düğün ne zaman istersek olacakmış. Benim annem de aynı.şekil diyor. Bir gorusme daha olacak galiba sonra ne düşünüyorsak olacak. Gorusmeye isteği var karşındakinin bugün 2 kere aradı mesaj attı kaç kere o olumlu galiba..

ailen biliyor muydu eski sevgilini? eğer biliyorlarsa çocukla konuşsan desen daha 9 ay oldu şuan direk nişan gibi birşeye girmek istemiyorum tanıyalım birbirimizi falan diye.
ben şans vermenden yanayım canım ama olur da ısınamazsan nişan atmış olmaktansa sevgiliyken ayrılmış olmak daha iyi gibi geliyor. bunu bir ayarlamaları lazım işte.

Evli değilim ama aşksız olmaz derim, sevgiye dönüşsün yine ama aşkla başlasın ne bilim yoğun olmalı en azından, birini unutmadan da olmamalı diye düşünürüm tabi bu "bence"(birde eski konularınızı biliyorum 9 ayda unutmak kolay değil), herkesin kaderi farklı, biri çıkar ben de öyleydim senin gibiydim sonra eşime de aşık oldum doğru bir karar vermişim vs. der ama ben bunu kendimde olasılık olarak çook düşük görmekteyim mesela şuan, çünkü sıkılıyorum duramıyorum o kişinin yanında bu beklentiler içindeyken, sevgililik gösteremiyorum vs. vs.. Değişiyor yani, bu yüzden bence sadece iç sesinizi dinleyin.
Ve hemen iki konuşmayla olmayabilir, aile olayı baskı yaratan bir durum, zamana yayın, tanıyın derim.

Valla ben esimle dünya goruslerimzin dusuncelerimizin ayni olmasına dikkat ettim yani ven 20 yıl sonra napmak istiyourm o napmak istiyor hayat amacı ney bunlar biizm için onemli şeyler ..tabi öğrenim acısından denklik onemliydi yani benim ailem kabul etmezdi..efendi olmalıydı öyle cıvık erkek sevmiyorum...ilklerini bende yasayan bi tip esim boylece aşk konusuda geldi sonradan ...ailesi de çok önemliydi iyi çok karismayan bi ailede iyi tek sıkıntı mesleği hep tayinli surekli il degisikligi e onuda sevince katlanıyorsun.. 2cocuk ve 6 yillik evlilik Allah gonlune gore versin nasip işi biraz bu işler

Hi ceylin bi arada bende esimden önce bi gönül kırıkligim belirsizligim avardi ve ben köprüleri attim evlendim pişman oldun mu dersen olmadim nasip bazı şeyler yıllar sonra gördüğüm de hic pişman olmadım

Bence bir şans verin ama ailenize olayın ciddi boyuta gideceğinin garantisinin olmadığını söyleyin.
Çünkü öyle bir durumda zoraki bir şekilde sevmek zorunda hissedeceksiniz.Aileleriniz biraz daha geri planda kalmalı şahsi fikrim.

Çok isterim tabii ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…