- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Artıları o kadar çok kixyzt-5544 hatta o mal arkadasta bunların hiçbiri yoktu. Hiç böyle bir tanisma yaşayacağım aklıma gelmezdi. Nasip ya işte...
o iste tam benlik soru bi kere beyefendi olmalı saygı efendi SALON ERKEGİ olmalı bi kere KİBAR OLMALIHanımlar fikirlerinize çok ihtiyacım var.
Evlenenler hanımlar evlilikle ilgili keskeleri olanlar yazabilir mi acaba ?
Evlilikte, eş adayını seçerken ki en büyük kriterleriniz nedir ? En çok neye dikkat ettiniz ? Aldığınız en büyük ders nedir ?
Yeni evlenecek olanlara vereceğiniz fikirler, dikkat etmem gereken unsurlar nedir ?
Sizce bir evliliği sağlıklı yapan en büyük unsur nedir ? Aklınıza ne geliyorsa lütfen yazın...
Oyle büyük bir karmasadayim ki.
bi kere geçmişi geçmişte bırak artık ceylin, çok şey yaşamışsınızdır hatıralarınız vardır falan ama bırak o geçmişte kalsın. bak ben en büyük hatamı sürekli geçmişte yaşadıklarımı yeniden yaşamayacağım diye kasarken yaşadım inan bana. resmen ilişkimin ilk aylarını mahvettim bu yüzden.
kıyaslama yapma sadece kalbini bi dinle, iyice bir düşün hayal et geleceği bakalım nasıl oluyor onunla hayallerinde?
tabi bir de şu da önemli, o ne istiyor, peşinden koşabilecek mi? geçmişte büyük yara yaşayanları ikna etmek zaman alıyor biraz. o bunu kaldırabilecek mi bu da önemli.
bak ben ASK EVLİLİGİ YAPTIM burayada her zaman yazarım ama keske birazda mantık olsaydı esimle cogu seyimiz uyusmaz coguuuuu hani klasık derler ya esim köyde büyümüs safcana öyle sogan ekmek yer bense daha kücüklükten gezmeyi para harcamayı seven catal bıcaksız kücükken bile sofraya oturmayan hani aramızda cok maddiyat yok belki ama aile olarak cok farkımız var aklımada gelmiyo ne denir buna hani kaynanan bacaklarını acar koltuklara diker karsımda oturur ben ailemde hic böyle sey görmiyim görgü yok pek meselaAşksız olmaz evlilik. Mantıklı biri herkesin sevdiği saydığı biri. Allah korkusu var maddi durumu desen çok iyi. İşi iyi . Sigara dışında başka bir alışkanlığı yok. Kimseyi beğenmeyen dayımın bile çok beğendiği biri. Fiziği yüzü çok iyi... Merhametli. Ama aşk. Ama tutku... Bilmiyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Aşk bir b.ka yaramıyor onu çok güzel anladım. Off
Dışarıdan bakılınca herşey tamam ama aşk nolacak.
Eskiyi göm ceylin, bu arada babannen hala hayatta dimi
Bende o şekilde düşünerek gittim ilk buluşmaya. Ama her harekette gozumun önüne o geldi gözlerim doldu.. O hayatına devam ederken ben saplantılı gibi kalamam drdim sırf bu yuzden gittim. Biraz inat yaptım kendime :) her dakika keşke biri gorse de ona söylese dedim. Bilmiyorum atlatamadim galiba ben hala . atlattım desemde atlatamadim galiba...
Evet canım hayatta..
eski nişanlımdan ayrılalı 5 sene oldu hala bazen keşke görse beni sevgilimle derim o başka bişey onu sayma
ama işte karşında bi başkası varken eğer hala eskisi geliyorsa aklına ve " keşke karşımda o olsaydı" diyorsan o zaman biraz sıkıntı var.
ailen ya da onun ailesi hemen evlenin istiyorlar mı yoksa size mi bırakıyorlar birşeyleri?
Bize bıraktı gibiler tam bilmiyorum. Ama.annesi yuzuk takalim oldu derseniz diyormuş sonra düğün ne zaman istersek olacakmış. Benim annem de aynı.şekil diyor. Bir gorusme daha olacak galiba sonra ne düşünüyorsak olacak. Gorusmeye isteği var karşındakinin bugün 2 kere aradı mesaj attı kaç kere o olumlu galiba..
Neden şans vermiyorsun, senin için fedakarlık yapıyorsa sana aşıksa ve çevredekiler seviyorsa bence şans ver;aşık olmazsan yine evlenme. Biraz uzun ama okumak istersen benim tanışma hikayem var, ben aşık olduğum adamdan ilk 3 yıl nefret ediyordum.Bir de şimdi bak, karasevdalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?