- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Hanımlar fikirlerinize çok ihtiyacım var.
Evlenenler hanımlar evlilikle ilgili keskeleri olanlar yazabilir mi acaba ?
Evlilikte, eş adayını seçerken ki en büyük kriterleriniz nedir ? En çok neye dikkat ettiniz ? Aldığınız en büyük ders nedir ?
Yeni evlenecek olanlara vereceğiniz fikirler, dikkat etmem gereken unsurlar nedir ?
Sizce bir evliliği sağlıklı yapan en büyük unsur nedir ? Aklınıza ne geliyorsa lütfen yazın...
Oyle büyük bir karmasadayim ki.
Tereddüt ediyorsanız doğru Zaman değildir. Eş adayının sizi sevdiğinden, birey olarak size ve kendisine saygılı olduğundan, ahlaklı ve güvenilir olduğundan emin olmalısınız. Ortak yaşama dair sorumluluklarda paylaşımcı olması, ortak hedefler, benzer kültürler, denk olabilecek bir eğitim seviyesi, güleryüzlü ve sorumluluk almayı seven biri olması da evliliği renkli kılacak kriterlerdir. Umarım Mutlu olursunuz.Hanımlar fikirlerinize çok ihtiyacım var.
Evlilikte, eş adayını seçerken ki en büyük kriterleriniz nedir ? En çok neye dikkat ettiniz ? Aldığınız en büyük ders nedir ?
Yeni evlenecek olanlara vereceğiniz fikirler, dikkat etmem gereken unsurlar nedir ?
Sizce bir evliliği sağlıklı yapan en büyük unsur nedir ? Aklınıza ne geliyorsa lütfen yazın...
Yandik o zamanAnladığım kadarıyla biri var hayatında canım bak bugün yaşadığım olayı anlatayım sana benim bir arkadaşım var benden büyük ama kardeş gibiyiz yaklaşık 10 yıldır evli..Ve kocasına aşık değil seviyorum iyi insan,iyi baba,iyi eş ama aşk yok sırf evden ailemden kurtulmak için evlendim diyor(zor bi bekarlık yaşadı) ama ona rağmen hep bir yarım eksik diyor..adam çok aşık ama o değildünyanın en iyi insanı olsa bile o kalp bombardımanı heycan,tutku olmadan olmaz banada hep onu der aşıksan evlen der
Noue hayırdırYandik o zaman(( boşa kürek çekiyorum
Çalışır..Ben aklım erdiğinden beri iyi insan olsun yumuşak yüzlü olsun istedim. Allah gönlüme göre verdi çok şükür. Maddi durum çok da önemli değildi benim için. Önemli olan çalışkan olmasıydı. O da tuttu. Allah herkesin gönlüne göre versin
Aşksız olmaz evlilik. Mantıklı biri herkesin sevdiği saydığı biri. Allah korkusu var maddi durumu desen çok iyi. İşi iyi . Sigara dışında başka bir alışkanlığı yok. Kimseyi beğenmeyen dayımın bile çok beğendiği biri. Fiziği yüzü çok iyi... Merhametli. Ama aşk. Ama tutku... Bilmiyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Aşk bir b.ka yaramıyor onu çok güzel anladım. Off
Dışarıdan bakılınca herşey tamam ama aşk nolacak.
Dunyanin en iyi insaniyla beraberim, o bana asik ama ben değilimNoue hayırdır
Hanımlar fikirlerinize çok ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?