Evlilik, soru işaretleri..

Bence bu durum göreceli kişiler farklı hayatlar farklı evlilikler farklı sonucta sabit olan tekşey karşılıklı saygı

Ben aşık olmasam asla evlenemezdim. Ki bizimki gerçekten zor oldu çok uğraştık. Benim ailemin maddi durumu çok daha iyiydi ama ben buna asla takılmadım eşim çok iyi , ben çok sinirliyim herşeyimi alttan alır sağolsun kolay sinirlenmez hep yanımdadır düşsem kaldırır. Maddiyat kalıcı değil yeni evliyiz ve eşim baya toparladı şükür çok rahatız. Sırt sırta verince oluyor yeterki karşınızdaki iyi olsun sizi sevsin değer versin ve arada tabiki saygı sevgi olsun. Şunu da atlayamayacağım aile çok önemli ben ailesini sevmiyorum 5 aylık evliyim 2 kere gittim 1 saat durdum 2 3 kere belki aradım öyle sevmiyorum haklı sebeplerim var tabi. Aileyi es geçmeyin aile çok önemli eşim iyi olmasa tek taraflı baksa çoktan birbirimize girmiştik.

biz sivasin yerlisiyiz canım ama.babannem yildizelinden.
Aslında çoğu yerde yazarım sivaslı olduğumu ama sana denk gelmedi demek :)

Yildizelimi? Yildizeli ilcesindemi yoksa orya bagli bi koyundenmi? Benim nufusumda yildizelinde, orda bi koyde buyudum 8 yasima kadar. Sonra yurtdisina tasindik. Su ise bak. Hic rastalamadim, bu gune kismetmis.

Ayy KK da o kadar babannemden bahsettim babannemin bir akrabası cikiyormussunuz çok utanirim valla.
Yildizelimi? Yildizeli ilcesindemi yoksa orya bagli bi koyundenmi? Benim nufusumda yildizelinde, orda bi koyde buyudum 8 yasima kadar. Sonra yurtdisina tasindik. Su ise bak. Hic rastalamadim, bu gune kismetmis.

Ask olmasi lazim ama. Tutku, sehvet..onun gözlerine baktiginda, ona sarildiginda huzur ve sevgi hisetmelisin. Sonucta evlilik olacak bu, ev arkadasligi degil yada iki sirketin birlesmesi degil bu.

Ayni yatakta yatacaksiniz, cinsellik olacak, yeri gelecek hasta olunacak, biri digerine bakmak zorunda olacak.. Ve üstteki yazdigin kapiteer güzel fakat onun ile yasayacak olan sensin. Bir insan mesela ideal arkadas, damat olabilir fakat berbat bir es olabilir. Büyükler bazen "es" penceresinden degil, "damat" ve "sosyal baski" cercevesinden bakabilir. Bunada dikkat et derim ben.

Benim icin en ideali ask ve mantigin neredeyse ayni oranlarda olmasidir. Yani hayat görüsün ayni olan, saygili, seviyeli birine asik olman.

Bizim ki biraz nadir bulunan soyadlardan Sivasta 2 sülalede var eğer söylersem deşifre etmiş olurum galiba kendimi

Ben akrabalarmin soy isimlerine hakim degilim hic. Akraba ciksak bile ben kimseyi bilmem sizden, zaten sivas merkezdede toplam 3 ay kaldim tatilleri toplamis olsak yani simadan tanima ihtimalimde yok. 14 senedir yurtdisindayim yani tanima ihtimali sifir. Neyse desifrede olmayalim smdi.

Konuya yorum yaptimmi ben?
Yapmadim galiba.
Bence ask diye bisey yok, belkide var ama cok yanlis anliyorlar bu kelimeyi.
Her mevzudan sinifta kalan bi adamla " ben asik oldum amaaa, aska sayginiz olsun" diyip evlenilmez. Ask dedgin sey senin canina okur ilerde.
Mantik onemli.
Ben bi sefer sevdim ve pisman oldum.
Benim su an aradigim sey : mantikli ve icime sinen birisi olmasi. Kor kotuk asik olicam iste o zmn evlenicem diye beklemekten yana degilim ben.
Cunku bence eger adam gercekten adamsa, ve bi kadini el ustunde ttutuyorsa, iste o adam zaten eninde sonunda asik eder o kadini kendine. Burdaki puf nokta yani aslinda tum bunlari yapabilicek bi adami bulmak. Ve eger o adami bulduysan zaten asik olursun, cunku bence kadinlarin asik oldugu sey ilgi, sevgi sozcukleri, sadakat, ve guven. Bunlari verirse bi erkek tamamdir, o zmn ne mutluki hem mantikli bi evlilik yaptin hemde asik oldun.

Bu hikâye o kadaaar tanıdık kiii gülümseyerek okudum :) onun gibisini bulamazsın dediler referanslar çok sağlamdı ısrarlardan bikmistim ve gorustuk aynı zamanda ailemle de tanıştı benden çok onlar istediler. Ben de aşık olmadım ilk goruste ki ilk goruste aşka da hiçbir zaman inanmadim. Konustukca gorustukce cekici gelmeye başladı bana. Ki o beni gördüğü zaman iliskim bitme asamasindaydi ama tam bitti denilemezdi. Bunu bile bile ısrarla gorusmek istedi ve su an nisanliyizz, mutluyum çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…