- 10 Aralık 2015
- 75
- 59
- 88
- 35
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Bence bu durum göreceli kişiler farklı hayatlar farklı evlilikler farklı sonucta sabit olan tekşey karşılıklı saygıHanımlar fikirlerinize çok ihtiyacım var.
Evlenenler hanımlar evlilikle ilgili keskeleri olanlar yazabilir mi acaba ?
Evlilikte, eş adayını seçerken ki en büyük kriterleriniz nedir ? En çok neye dikkat ettiniz ? Aldığınız en büyük ders nedir ?
Yeni evlenecek olanlara vereceğiniz fikirler, dikkat etmem gereken unsurlar nedir ?
Sizce bir evliliği sağlıklı yapan en büyük unsur nedir ? Aklınıza ne geliyorsa lütfen yazın...
Oyle büyük bir karmasadayim ki.
biz sivasin yerlisiyiz canım ama.babannem yildizelinden.
Aslında çoğu yerde yazarım sivaslı olduğumu ama sana denk gelmedi demek :)
profil fotondan hep bunlar :)
25 ama en bilge uye,uvv en bi sevdigim
Nasıl yaniKadinlar erkek kokusundan kendilerine uygun olup olmadigini anlayabilirler
Yildizelimi? Yildizeli ilcesindemi yoksa orya bagli bi koyundenmi? Benim nufusumda yildizelinde, orda bi koyde buyudum 8 yasima kadar. Sonra yurtdisina tasindik. Su ise bak. Hic rastalamadim, bu gune kismetmis.
Aşksız olmaz evlilik. Mantıklı biri herkesin sevdiği saydığı biri. Allah korkusu var maddi durumu desen çok iyi. İşi iyi . Sigara dışında başka bir alışkanlığı yok. Kimseyi beğenmeyen dayımın bile çok beğendiği biri. Fiziği yüzü çok iyi... Merhametli. Ama aşk. Ama tutku... Bilmiyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Aşk bir b.ka yaramıyor onu çok güzel anladım. Off
Dışarıdan bakılınca herşey tamam ama aşk nolacak.
Ayy KK da o kadar babannemden bahsettim babannemin bir akrabası cikiyormussunuz çok utanirim valla.
Ayy KK da o kadar babannemden bahsettim babannemin bir akrabası cikiyormussunuzçok utanirim valla.
Sen benim topragim hakkinda dedi kodumu ettin?
Yolarim kzim senii
Ahahahahah yok yok şakaydı hepsi
Akraba cikma ihtimalimiz gercekten var, soy ismini atarmsin ozel mesajdan bi?
Bizim ki biraz nadir bulunan soyadlardan Sivasta 2 sülalede var eğer söylersem deşifre etmiş olurum galiba kendimi
Ezelden beri bilinen seylerNasıl yanibir an national geographic belgeseli izliyorum sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?