- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
22-23 olması lazımCeylin hic aklima gelmedi sormak, sen kac yasindasin cidden ya?
Benim beynimde en fazla 21 olarak canlaniyosn.
Ceylin hic aklima gelmedi sormak, sen kac yasindasin cidden ya?
Benim beynimde en fazla 21 olarak canlaniyosn.
Kızlar az önce yine mesaj attı arayayim mi müsait misin diye. Bilmiyorum insan az da olsa hoslansa aramasını beklemez mi ? Ne konusacam ki diyorum ayıp olmasın diye aradım iki kelam ettik kapadik. Bu adama karsi en ufak bir hissiyat yok bende.
adam da biraz üstüne düşmüş ceylin
eşimle ilk görüşmelerimizde tek taraflı bi beğeni vardı. o aşık olduğunu söylüyordu ama ben hiç etkilenmediğim gibi yanında olmak istemiyordum pek C CeYz in dediği gibi
eşime aşık olmam 1 seneden uzun sürdü
görüştük konuştuk zaman geçirdik ve sonra bi baktım ki aşık etmiş beni kendine.
halbuki ilk zamanlar bucak bucak kaçıyordum
23 niçin ?
23 hm, bilmem. Bazen olurya oyle bi his dogar. Mesela @Bilgece . Benim gozumde 40 yasinda 4 cocuklu bi bayan olarak beliriyor, oysaki yemi evlenmis ve cocugu yok simdilik yanlis hatirlamiyosam.
Ahahah evet oluyor öyle :) bende dedim tanıdık mi yoksa 58 yazıyor birde bizim memleket
23 hm, bilmem. Bazen olurya oyle bi his dogar. Mesela @Bilgece . Benim gozumde 40 yasinda 4 cocuklu bi bayan olarak beliriyor, oysaki yemi evlenmis ve cocugu yok simdilik yanlis hatirlamiyosam.
Sendemi sivaslisin?
bence senden hemen cvp bekleyip iyice kafanı karıştırmasınlar
bi süre mesajlaşıp görüşün içinden geldiğinde.
belki farklı yönlerini görürsün, eğlencelidir belki, yani direkt sevgili olarak başlamamalı bence, önce bir arkadaşlık bi birbirinizi ölçüp tartma olmalı, bu da vakit geçirerek, sohbet ederek olur.
şu anda telde ne konuşacaksınız ki hem? ortak bi şey yok şu an.
ama aklında hala eskisi var ise zaten beynin de kalbin direkt olarak duvarı örüveriyor
profil fotondan hep bunlar :)Evet 25 yasinda cocuksuz bi bayanim ben
Evet 25 yasinda cocuksuz bi bayanim ben
Hergun konstgum ceylin hemserim ciktiya la. kiz niye soylemiyon?
Bilseydim cok farkli muamele gorurdun benden.
Sivasin neresindensin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?