Evlilik, soru işaretleri..

Ilk evliligimden once bin tane kriterim vardi siraladikca siralardim. O kriterleri bunyesinde barindirdigina inandigim 'adam' tam bi pislik cikti Riza baba.
2. evliligimde akvaryum baliklarina ilgi duysun,evde kocaman akvaryumu olsun.Kedi/kopek gibi hayvanlari cok sevsin,hayatinda en az bir defa beslemis olsun. Fotograf cekmeyi cok sevsin,bisiklet surmeyi sevsin,bi de acılı kebap sevsin. Silahlara ilgi duysun dedim,adam zaten polisti:)
Neyse iste Jhonny'i cok seviyorum..

Kızlar az önce yine mesaj attı arayayim mi müsait misin diye. Bilmiyorum insan az da olsa hoslansa aramasını beklemez mi ? Ne konusacam ki diyorum ayıp olmasın diye aradım iki kelam ettik kapadik. Bu adama karsi en ufak bir hissiyat yok bende.

1. Asla ve asla mutsuz,kötümser bi insanla evlenme.ASLA.
2.saygı, sevgi ve güven her şeydir.Özellikle saygı ve güven olmadan hiçbişey olmaz.
3. Parası olmasa da olur önemli olan sevgi KOCA Bİ YALANDIR
4. Şiddet eğilimi olmaması çok önemli, iyi bir aileden gelmesi de
5. İnsanlar değişmezler, evlilik kafanda tek bir tereddüt varsa bile yapmaman gereken bişeydir çünkü insanlar aslında karşısındakiyle ilgili şeylerde genelde yanılmazlar,yanılmışlarsa kendilerini kandırmak ve onun öyle olmadığına inanmak istemişlerdir; ama evlenince gerçeklerle yüzleşirler.
6.Kendinize denk biriyle evlenin, sizden üstün olabilir ama maddi/eğitim/geldiği çevre/dini görüşler açısında denk ya da benzer olmalıdır bana göre.

adam da biraz üstüne düşmüş ceylin
eşimle ilk görüşmelerimizde tek taraflı bi beğeni vardı. o aşık olduğunu söylüyordu ama ben hiç etkilenmediğim gibi yanında olmak istemiyordum pek C CeYz in dediği gibi
eşime aşık olmam 1 seneden uzun sürdü
görüştük konuştuk zaman geçirdik ve sonra bi baktım ki aşık etmiş beni kendine.
halbuki ilk zamanlar bucak bucak kaçıyordum

oncelikle ask olmali..
kiskanclik olmamali
evlendikten sonra bir takim seyler degisir ilk 1 2 yil genelde zor gecer evlilige alisma huylarini ogrenme gibi benim bi cok sikintim oldu evet... esimin eski kiz arkadaslari gibi.. aldatma olmadigi icin dis siktim.. gececek dedim sabir gosterdim ben sinirli oldugumda o saygi gosterir o sinirli oldugunda ben susarim... emir kipi girmedi hic evimize hala sevgiliymisiz gibi davraniriz birbirimize hakaret olmamali.. bir cok evlilikte duyuyorum cok lakayit cumleler var yok salak yok okuz gibi seyler... yipratir.. gerektiginde anne gerektiginde kardess gerektiginde es olmali ... kolay degil evlilik bunu bilir bunu soylerim baba ocagina benzemiyor ama yinede guzel sey mutluysan yada mutlu oldugun zamanlar.. ay ben kitap yazarim evlilik uzerine en iyisi bitireyim

Valla canım aşk evliliği deyince siz geliyorsunuz aklıma anlatmıştın bir konuda bize ya. Allah bana da sizin ki gibi bir aşk nasip etsin inşallah. Maşallah size valla.
Bilmiyorum yaa. Ben bu adama karşı en ufak bir kıpırtı hissetmiyorum. Zoraki oluyor resmen konuşmalar...

Ahahah evet oluyor öyle :) bende dedim tanıdık mi yoksa 58 yazıyor birde bizim memleket
23 hm, bilmem. Bazen olurya oyle bi his dogar. Mesela @Bilgece . Benim gozumde 40 yasinda 4 cocuklu bi bayan olarak beliriyor, oysaki yemi evlenmis ve cocugu yok simdilik yanlis hatirlamiyosam.

bence senden hemen cvp bekleyip iyice kafanı karıştırmasınlar
bi süre mesajlaşıp görüşün içinden geldiğinde.
belki farklı yönlerini görürsün, eğlencelidir belki, yani direkt sevgili olarak başlamamalı bence, önce bir arkadaşlık bi birbirinizi ölçüp tartma olmalı, bu da vakit geçirerek, sohbet ederek olur.
şu anda telde ne konuşacaksınız ki hem? ortak bi şey yok şu an.

ama aklında hala eskisi var ise zaten beynin de kalbin direkt olarak duvarı örüveriyor

Aynen öyle oldu valla. Keşke hiç gorusmeseydim diyorum bazen ama bizimkiler konuşunca arada kalıyorum. Evet muhabbeti iyi biri mantıklı ama ne denir ki.. Hani hiç içimde hareketlenme olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…