- 25 Ağustos 2014
- 20.988
- 50.118
- 798
- Konu Sahibi whiteemochaaa
Bazısı bi de gelip millete çemkiriyorAynen o yoldan geri dönmeleri imkansız çok aşıklar ama düğün gününe kadar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazısı bi de gelip millete çemkiriyorAynen o yoldan geri dönmeleri imkansız çok aşıklar ama düğün gününe kadar![]()
Kolay ama iste gerçekler nikahtan sonra görülüyor. O şanlı düğün günüBazısı bi de gelip millete çemkiriyorKolay mı sanıyorsunuz cart curt.
Benim de erkek kardeşim var;Kız arkadaşıyla el ele gezerken diyer elini de ben tutuyorum ,düşününce bile bir gülme geliyor,kendime yakıstiramam,kardeşiminde şaşkın halini hayal edebiliyorumBen de görümceyim ama kardeşimin elini falan tutmam manyak mıyım bekaç kurtul
Yemek temizlik falan bı sekilde halloluyor ama siz ekibi tutarken onların gelip tutmadı ne manaaaaaa.. saygı cercevesinde elbette rahatsız olduğunuz konuları elestirebilirsiniz daha şimdiden önünüze set çekilmiş anneci erkekler cidden zor.İyi geceler hanımlar ben 7 yıldır çok sevdiğim biriyle beraberim geçen yıl nişanlandık bu sene evleneceğiz inşallah ilişkimizin 2 yılı ayrı geçti uzak şehirlerde çalıştık ikimiz de memur olduğumuz için. Ailenin tek kızı olduğum için biraz nazlı büyütüldüm yemek yapmayı biliyorum ama onun dışında çok bilgim yok ev işleri konusunda. Annem gelip gittiği için çalıştığım şehire, bana çok iş kalmıyordu. Evimizi tuttuk geçen hafta ama eski olduğu için çok iş çıktı nişanlım tek başına halletmeye çalışıyor ben de burdan destek olmaya çalışıyorum. İş ciddiye binince tartışmalar gerilmeler de artıyor haliyle düğüne de çok az kaldi. Bazen bu kadar sorumluluğu yüklenmek zor olacakmış gibi geliyor ya da korkuyorum sanırım . Ailesi genel olarak iyi insanlar görümceler biraz tuhaf ve emrivaki yapıyorlar bazen ya da abilerini paylaşmak istemiyorlar benim elimi tutuyorsa onlar da tutuyor mesela . Ailesi hakkında hiçbir şey söyletmez bana kötü bir şey söyleme ya da hiç yorum yapma der genelde. Bazen sırf bu yüzden aramıza soğukluk girer de öyle kalır diye korkuyorum. Hem kendi evimin sorumluluğu hem de eş ailesiyle anlaşabilme sorumluluğu hem işin getirdiği ayrı sorumluluk. Korkmakta haklı mıyım ?
Ailesinden size ne ki bu ülkede aileyle evlenmeyi bırakmalısınız bence artık.İyi geceler hanımlar ben 7 yıldır çok sevdiğim biriyle beraberim geçen yıl nişanlandık bu sene evleneceğiz inşallah ilişkimizin 2 yılı ayrı geçti uzak şehirlerde çalıştık ikimiz de memur olduğumuz için. Ailenin tek kızı olduğum için biraz nazlı büyütüldüm yemek yapmayı biliyorum ama onun dışında çok bilgim yok ev işleri konusunda. Annem gelip gittiği için çalıştığım şehire, bana çok iş kalmıyordu. Evimizi tuttuk geçen hafta ama eski olduğu için çok iş çıktı nişanlım tek başına halletmeye çalışıyor ben de burdan destek olmaya çalışıyorum. İş ciddiye binince tartışmalar gerilmeler de artıyor haliyle düğüne de çok az kaldi. Bazen bu kadar sorumluluğu yüklenmek zor olacakmış gibi geliyor ya da korkuyorum sanırım . Ailesi genel olarak iyi insanlar görümceler biraz tuhaf ve emrivaki yapıyorlar bazen ya da abilerini paylaşmak istemiyorlar benim elimi tutuyorsa onlar da tutuyor mesela . Ailesi hakkında hiçbir şey söyletmez bana kötü bir şey söyleme ya da hiç yorum yapma der genelde. Bazen sırf bu yüzden aramıza soğukluk girer de öyle kalır diye korkuyorum. Hem kendi evimin sorumluluğu hem de eş ailesiyle anlaşabilme sorumluluğu hem işin getirdiği ayrı sorumluluk. Korkmakta haklı mıyım ?
Öyle olmuyor maalesef aileler evlenmiyor tabi ama gelip gidiyorlar sonuçta sadece aileyle kalmıyor akrabalar bile bazen gerilim yaratabiliyorAilesinden size ne ki bu ülkede aileyle evlenmeyi bırakmalısınız bence artık.