Evlilik sorunlari

Nes86

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2019
9
6
16
Iyi günler arkadaşlar araniza yeni katildim ve katilma sebebim derdimi kimseye anlatamamam. Insan bazen hic tanımadığı birinin fikrini daha çok merak ediyor. Umarim yazacaklarimda beni hor görmezsiniz.

Ben parçalanmış bir ailenin kızıyım ve üvey baba üvey anne ellerinde büyüdüm hep. Çok şükür başıma kötü şeyler gelmedi ama çok çektim cocuklugumu hic yaşamadım. Tek hayalim sevdiğim biriyle aile kurmakti.

Yaşım 18 oldu ve şimdiki eşimle tanıştım. Mantık evliliği yaptım aşk yoktu. Zamanla ısındım alıştım sadece. Şu an 12 yıllık evliyiz 10 ve 3 yaşında çocuklarımız var. Eşim işinde gücünde kötü alışkanlıkları olmayan bi insan. Ama hiç bi zaman beklediğim ilgiyi sevgiyi sıcaklığı göremedim. Elimi bile tutup yürümedi hiç, eve girip birgün öpmedi, birgün olsun romantik unutmadığım anlar yaşamadık. Ortada bi aşkın olmadığı ap açık ortada diyebilirim. Cinselliğe gelince daha çok kendini düşünen bi insan benim eşim. Yani anlicaniz çocuklar icin bi şekilde yürüttük bu evliliği. Şu an yaşım 32 ve geçen 12 yılıma üzülüyorum. Esim bana hak ettigim ilgiyi göstermiyor bir güzel söz söylemiyor. Çocuklarımı babasiz büyütmek istemiyorum ama dayanamiyorum artık. Evlilik bu mu? Çalış eve para getir karini çocuklarını aç bırakma hepsi bumuydu yani. O kadar üzülüyorum ki anlatamam. Eşime bunlari söylüyorum tinlamiyor bile adamin huyu bu. Ve size bisey söylim o böyle yaptıkça yüzüme bakmadıkça bende hic tanımadığim başka erkeklerle internetten sohbet ediyorum. Sonradan kendime kızıyorum ama sonrada benim esimin suçu diyorum. Yanlış anlamayin cinsel sohbet degil. Ama bana ilgi gösteren insanla tanıştım ve sohbeti bana hep iyi geliyor. Arkadaşlar ben ne yapicam. Boşanmak derseniz aile ve çevre baskısından cesaretim yok. En çok da çocuklarımı düşünüyorum. Benim hayatım böyle mi geçecek hep.

Konunun son kısmı için konuşuyorum, büyük hata içindesiniz. Ya boşanın, istediğiniz gibi yaşayın ya da eşinize sadık olun. İşin içinde cinsellik yok diye aldatma sayılmıyor mu yaptığınız sizin gözünüzde?

İlgisiz eşe gelince; siz ne kadar ilgili bir eşsiniz? Kaç kez eşinizi güler yüzle kapıda karşılayıp sarıldınız, kaç kez ona sürpriz yaptınız, kaç kez romantik ortam hazırladınız? Bunları yaptınız da adam sarılınca sizi itti, sürpriz yapınca hakaret etti, romantik detaylarla dalga mı geçti? Her şeyi erkekten beklemeyelim.

Eşin sana böyle yapsa ne yapar ne düşünürdün acaba bi kendine sorsan ve sonra hatandan geri dönsen eşine çocuklarına yuvana dönsen. Eşin öğrenirse babasız mi annesiz büyür çocukların bilemem....

Aile ve çevre baskısı yüzünden bosanmamak sizin karakterinizi tehlikeye atmış farkında mısınız ?

Kendinize baskı yapılmasına izin vermeyin . Herkes bir şekilde baskı goruyor, önemli olan siz bağımsızlığınıza ve kendinize ne kadar sahip cikabiliyorsunuz.

Bahaneleri bırakın lütfen.

Hata yapıyorsunuz.Siz evli bir kadınsınız.Eşinizin yüzüne nasıl bakıyorsunuz.Evli bir kadın başka erkeklerle ne konuşur yahu?

Boşanınca çocuğunuz babasız büyümeyecek. Yine o adam babaları olmaya devam edecek. Aksine sosyal medyada babalarını aldatan anne profilinden kurtulacaklar. Ki madem mutsuzsunuz, gözünüz dışarı kaydı boşanın. Sizin için yanlış bir evlilik olmuş. Ölene dek sürdürmek zorunda değilsiniz.

İlgi görmedin diye sadakatsiz davranmak mı gerekiyor lütfen bu yaptığın yanlıştan dön eşine ayıp değil mi çalışmasa kazandığını ona buna yedirip aldatsa seni çok mu hoşuna gider çocukları için evlenmeyen anneler var çocuğunu düşünüyorsan yaptığın yanlıştan dön yaptığın çok yanlış ve çok günah

Kendinizi dusurdugunuz durumun farkinda misiniz?
Coluk cocuk sahibi evli barkli ama elin adamlariyla sohbet adi altinda esinden gizli gizli konusan bir kadin..
Aldattiginizin farkindasiniz umarim, fikren ve kalben..
Cocuklarinizin hatri icin yapmayin bunu, ayiptir.

Ama sen eşini sevmediğini kendin söylüyorsun. Yani sen onu sevmezken (oda bunu anlamıştır er gec), neden ondan aşk bekliyorsun? Ve o yazışmalarına gelince: Eşin ilgisiz diye ihanet etmeye hakkın yok. Ya karşına al konuş ve bu evlilik için uğraş, yada bosan. Çocukları bahane etme, çünkü onları düşünsen araya elalemin erkeklerini katmazsin.bunlar ortaya çıksa ne olur hiç düşünmüyor musun?

2 çovuk annesi bir kadın olarak başla erkeklerle Konuşmayı kendinize yakıştırabiliyırsanız ne diyelim ki

Evlilik bu değil elbette ama siz basta söylediniz ben mantık Evliliği Yaptım diye.

Ya eşinizi olduğu gibi kabul edeceksiniz ya da herseye rağmen ayrılıp duygularınızı anlayabilecek biriyle Olmayı seçeceksiniz.

Kocanızın ilgisiz olması yaptığınız şeyi haklı çıkarmıyor. Çok erken yaşta evlilik yapmışsınız. Erken evliliklerin büyük çoğunluğunun sonu bu. İnsanlar büyüyüp olgunlaştıkça birbirlerine uygun olmadıklarını görüyorlar veya hayatı yaşamadan evlendiklerinden karşısındakinden bıkıyorlar. Bu saatten sonra eşiniz hayalini kurduğunuz gibi biri olmayacağına göre en iyisi ayrılmanız. Çünkü yaptığınız şey eşinize büyük haksızlık.

Boşanacaksınız yada eşinize sadık devam edeceksiniz. Başka seçenek yok. Şuan yaptığınız hareketleri yapmayacaksınız.

Back
X