- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
Bazi arkadaşlar beni yerden yere vurmuş demekki evlilikleri dört dörtlük o yüzden başkası neler yaşıyor anlamıyor. Kendimi savunmuyorum yanlış anlamayın ama erkekler onla bunla gizli kacak yatarken iyi ama kadınlar biriyle sohbet dahi ederse aldatma. Tamam siz bu kafayla devam edin. Saçınızı süpürge edin yada aç bırakmıyor kocam yeterli diye. Kadin hemen kötü kadın oluyor çocuklarının yüzüne bakamıyor. Işte bu toplum yüzünden bu haldeyiz. Kimse kötü bi insan olduğu icin eşini aldatmaz emin olun aldatilandadir suçun çoğu neyse size laf anlatılmaz hayati hep toz pembe yaşamışsınız.
Bacim sana uzulduk herkesin evliligine niye camur atiyon: ) tabiiki 4/4 luk degil keske 2/4 luk olsa.. cok eksigi var herkesin cok derdi var iste.. kor topal idare ediyo cogu kisi.. esin suclu ok sana ilgi gostermiyo.. ama sende hic sevmedigin asik olnadigin birini kacis olarak gormussun. Ne sanmistin hic sevgi ask yokken sirf karsi cins diye evlilik toz pembe mi olacakti? Bizler asik olarak evlendikte bazi olaylarda sarsiliyoruz.. Allah bilir kimin ne olacagini..ben isimde gucumde kendi ayaklari uzerinde durmaya calisan, cocuklarima annelik yapmaya calisan bakimli bi kadinim. Tabiiki ufak tedek kusurkarim hatalim var. Ama simdi kocam beni aldatsa suc benim mi yani, onca emegime karsi?