- 24 Ocak 2021
- 13.001
- 29.857
- 548
- Konu Sahibi Mihrimah Sultann
Görümcem de haliyle ailesini düşünüyor önce, beni düşünen yok maalesefGorumce müdahil olur elbet olmasa sasarimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görümcem de haliyle ailesini düşünüyor önce, beni düşünen yok maalesefGorumce müdahil olur elbet olmasa sasarimmm
Ya benim ilk evliyken kayinbabam bunalttı derdi gel turşu yapalım, gel şunu yapalım herşeye çağırdı kayınvalidem kötü olmasın diye hep o söyledi sonra kavga çıkardım dedim babam beni artık aramayacak rahatsız etmeyecek, bu sene de kayınvalidem başladıBeni de öyleydi mesafeli konuştum çoğu zaman açmadım oldukça azaldi
Vlla ayni korkular Bende de var ya ben 6 aylık evliyim benim esimde bebek diye tutturdu bebek için asiri tartistik bebek için tartışan varmidirkiBebek konusunda da kahroluyorum huzurlu bir ortam olmadığı için istemedim 1,5 yıldır bunlarla uğraşıyorm, anne olmayı çok istiyorm ama korkuyorum o duyguyu bile yaşatmazlar diye
Ya tabi ki ilk önce annesini düşünecek ailesini asla asla seni düşünmez sana ona göre davranır ilk önce ailem der esin bile sanmam ne kadar düşünecek bebek olursa daha sık gelirler bi rahat verseler de bir kerede biz gelinlr istekli gelip gitsekGörümcem de haliyle ailesini düşünüyor önce, beni düşünen yok maalesef
Ayni sehirde olmak sorun ya laf anlatamıyorsun düzgün bisey dsekk bile erkekler yanlış anlıyorYa benim ilk evliyken kayinbabam bunalttı derdi gel turşu yapalım, gel şunu yapalım herşeye çağırdı kayınvalidem kötü olmasın diye hep o söyledi sonra kavga çıkardım dedim babam beni artık aramayacak rahatsız etmeyecek, bu sene de kayınvalidem başladı
Evlenince hersry yer değiştiriyor ben kendimden taviz vermedim esimde beni kötü gordu cok tartstik hala öyle bide gideriz kaynanam 60 yaşında cok kilolu bir bayan surekli is buyurur dedimki anne ben cok is yapmayı sevmem lütfen bana durmadan onu getir bunu n
O yüzden bebek istemedim, çocuk hasretiyle yanıyorum halbukiYa tabi ki ilk önce annesini düşünecek ailesini asla asla seni düşünmez sana ona göre davranır ilk önce ailem der esin bile sanmam ne kadar düşünecek bebek olursa daha sık gelirler bi rahat verseler de bir kerede biz gelinlr istekli gelip gitsek
keşke tayin durumu olduğunda kabul etmeseydim burda yaşamayıAyni sehirde olmak sorun ya laf anlatamıyorsun düzgün bisey dsekk bile erkekler yanlış anlıyor
Psikolojimiz bozuluyor tabiO yüzden bebek istemedim, çocuk hasretiyle yanıyorum halbuki
Ne kadar uzak o kadar huzur bence valla gideblyosan gitKes
keşke tayin durumu olduğunda kabul etmeseydim burda yaşamayı
KeskeKes
keşke tayin durumu olduğunda kabul etmeseydim burda yaşamayı
Cnm biraz bekle evlilik otursun benim 5 ayim kabus gibiydi ıyiki çocuk yapmadım şimdi eşim azda olsa uzak tutma çabası içinde ama yinede başaramıyorVlla ayni korkular Bende de var ya ben 6 aylık evliyim benim esimde bebek diye tutturdu bebek için asiri tartistik bebek için tartışan varmidirki
Atama bekliyorm belli olsun kaçacak arkama bakmadan esimde kalsın ailesi ileNe kadar uzak o kadar huzur bence valla gideblyosan git
Ya esin tek erkek mi İnan bende istemiyorum ama bu erkeklere laf anlatmak oylr zor kiCnm biraz bekle evlilik otursun benim 5 ayim kabus gibiydi ıyiki çocuk yapmadım şimdi eşim azda olsa uzak tutma çabası içinde ama yinede başaramıyor![]()
Atama bekliyorm belli olsun kaçacak arkama bakmadan esimde kalsın ailesi ile
Evin büyük oğlu en küçüğü kaynım tıp okuyor ona asla iş yüklemezler, kocamı ezmişler hep herşeyi eşim yapar eşim koşar kaynım kendinden ödün vermez asla atanıp gidecek direk ağzıyla söylüyorYa esin tek erkek mi İnan bende istemiyorum ama bu erkeklere laf anlatmak oylr zor ki
O zaman ailenin tek alternatifi esin sen yandın ya offf insallah sende gidersin evlenince insanin problemleri daha çok artıyor biz eşimle iki ayrı karakter ayni evde yaşamaya daha alisamamsken birbirimizi tanımaya çalışırken bide aile sorunları çiftleri iyice yıpratıyorEvin büyük oğlu en küçüğü kaynım tıp okuyor ona asla iş yüklemezler, kocamı ezmişler hep herşeyi eşim yapar eşim koşar kaynım kendinden ödün vermez asla atanıp gidecek direk ağzıyla söylüyor
Ama eşimle aramıza soğukluk girdi günlerdir ağlıyorum o ayrı odada ben ayrı odada gerçekten yıprandım , dün yine ısrarla ailesi beni aradı açmadım bu sefer eşimi darladılar, Görümcem de msj atmış annemi ara sana ulaşamadı tansiyonu çıktı diye, sonra aradım ama buz gibi konuşup kapattım, çok mutsuzum kimsem yok yanımda![]()
Merhaba.Çok sık rahatsız eder boyutta
Eşim çok sefil büyümüş babası para hiçbişey vermezmiş ünide evi ayni şehirde kredi çekmek zorunda kalmış, ama kaynima bakıyorum hiç öyle değil 8 bin tl lik bilgisayar istedi hemen aldılar, para desem herşey onun önceliği , yani eşim hem değer görmemiş hemde aileye bağımlı hale getirilmişO zaman ailenin tek alternatifi esin sen yandın ya offf insallah sende gidersin evlenince insanin problemleri daha çok artıyor biz eşimle iki ayrı karakter ayni evde yaşamaya daha alisamamsken birbirimizi tanımaya çalışırken bide aile sorunları çiftleri iyice yıpratıyor
Teşekkür ederim inşallah videolara bakcam , bana dua edinMerhaba.
Kişisel sınırlarınızı çizin. Eşinizde olsa anne babasıda olsa siz bir bireysiniz.
Açıkça konuşun ama kavga etmeden. Rahatsız oldugunuz konuları hem eşinize hem ailesine uslubuyla söyleyin
Bunun başka yolu yok malesef. Hayat boyu böyle olabilir derseniz bu şekil idare edin. Ama idare edilmez.
Benim kızımda geçen yaz evlendi. Nişanlıyken baktıki sizinki gibi durum olacak tavrini koydu. Nişanlısıyla konuştu.
Eşiniz küsecekse küssün bir süre. Ne istediğinizi biliyorsanız kararlı olun.
Bu konuda piskoloğ fatih reşit civekekoğlu nun videoları var inste ve yuotup da. Faydası olacaktır. Yolun başındayken kendi değerinizi bilin. Siz bilmeseniz kimse bilmez. Eşiniz bile. Ama dediğim gibi uslup çok önemli. Haklıyken haksız konuma düşmeyin.
Ayni benim kendi ailemle olan durumum gibi peki esin bunların farkında mi eşin ne iş yapıyorEşim çok sefil büyümüş babası para hiçbişey vermezmiş ünide evi ayni şehirde kredi çekmek zorunda kalmış, ama kaynima bakıyorum hiç öyle değil 8 bin tl lik bilgisayar istedi hemen aldılar, para desem herşey onun önceliği , yani eşim hem değer görmemiş hemde aileye bağımlı hale getirilmiş