Evlilik sorunları

Birdemetdilek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2021
94
En iyi cevaplar
1
24
38
31
Merhabalar hanımlar. Yeni evlendim. Aile apartmanında oturuyorum. Ama mutsuzum. Eltim biraz tehlikeli. Bir iyi oluyor, bir kötü. Ne olduğu belli değil. İşine gelince gülüyor, işine gelmeyince yüzüme bakmıyor. Kaynanam desen hep onların tarafında. Bir kızı var her şey onların etrafında dönüyor. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Ve sürekli kafamı kemiriyorlar. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Eşimle konuştuğum zaman da takma diyor çok üstüne düşmüyor. Düşünmek istemiyorum. Artık nefret etmeye başladım. Yüzlerine bile bakasım gelmiyor. Hepsinden soğudum artık. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum. Daha 1 deme

Merhabalar hanımlar. Yeni evlendim. Aile apartmanında oturuyorum. Ama mutsuzum. Eltim biraz tehlikeli. Bir iyi oluyor, bir kötü. Ne olduğu belli değil. İşine gelince gülüyor, işine gelmeyince yüzüme bakmıyor. Kaynanam desen hep onların tarafında. Bir kızı var her şey onların etrafında dönüyor. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Ve sürekli kafamı kemiriyorlar. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Eşimle konuştuğum zaman da takma diyor çok üstüne düşmüyor. Düşünmek istemiyorum. Artık nefret etmeye başladım. Yüzlerine bile bakasım gelmiyor. Hepsinden soğudum artık. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum. Daha 1 deme
İçli dışlı olmayınca bişey kaybetmezsin.

Bence korun ve çocuk yapma. Eşini taşınmak için ikna et. Aile apartmanı pişmanlıktır. Mutlu olanı hiç görmedim.

Kafama takmak istemiyorum. Ne halleri varsa görsünler demek istiyorum ama sürekli düşünüyorum işte.
Düşünmen normal zamanla düşünmemeyi de öğrenirsin. Boşvere boşvere boşvermeyi öğreniyor insan. Beynin sürekli konuşup susturamıyorsan sesli bi şekilde " kim o konuşan " de o zaman beyin şaşırıyor. Bu şekilde biraz rahatlatmış olursun kendini

Mesafe koyun yani içli dışlı mı olmak istiyorsunuz? Öyle anlaşılıyor ve saçma yani örnekte yok ne yapıyorlar mesela
Olmak istemiyorum ben içli dışlı. Ama bir gün şöyle bişey oldu. Ben yemek yapmayı çok iyi bilen biri değilim. 8 aydır yemek yapıyorum elimden geldiğince. Ve çekiniyorum misafir kabul etmeye. Ama yinede arada sırada davet ediyordum. Sonra eltim eşimin ailesinin yanında yok bizi çağırmıyor, vizede gelmiyor muhabbeti falan yaptı. Sonra geldi yanıma özür diledi. Bunun gibi şeyler. Çelişkili, anlayamadığım. Bide ben yapı olarak zaten her şeyi kafasına takan biriyim. Bununla 2 katına çıkıyor bendeki sinir.

Kardeşim aynı şekilde yaşıyor.evinjn yanında kv onun yanında babaanne az ileride amca az geride elti.cok kalabalık aile.kv ve eltiyle sorunlar çıkıyor.kardesim hiç görülmez.sonra bakar ki eve geliyorlar çok yüz vermez.hosgeldiniz der ikram yapar.evlerine çok gitmez.esi de ailesine arada girer çıkar.ama eşi kardeşimin yanında.kardesim annene söyle söyle demesin falan derse eşi böyle konuşmayın der yani.kardesim kizarsa ki kızar bunu hemen söyler kv elti eşi sonra hemen uzaklaşır.takii onlar evine gelirse konuşur ama yakın olmaz.
Ben hep uzaklıktan yanayım.her dakka mic mic sevmem.illaki sorun çıkıyor neden dedin neden yaptın sürekli bişey.evi taşımak gibi durumun varsa taşın.he yok mecbur diyosan mesafeni koru.kendini sürekli mecbur hisseder ve aman huzursuzluk olmasın dersen herkes buna alışır sen daha kotu olursun.esine de mesafe koymak istediğini söyle ilerde ısrar etmesin problem olmasın.
Çocuk hemen yapma 2 sene bekle bence.aile elti kv aynı yer beni korkutur hep

Kardeşim aynı şekilde yaşıyor.evinjn yanında kv onun yanında babaanne az ileride amca az geride elti.cok kalabalık aile.kv ve eltiyle sorunlar çıkıyor.kardesim hiç görülmez.sonra bakar ki eve geliyorlar çok yüz vermez.hosgeldiniz der ikram yapar.evlerine çok gitmez.esi de ailesine arada girer çıkar.ama eşi kardeşimin yanında.kardesim annene söyle söyle demesin falan derse eşi böyle konuşmayın der yani.kardesim kizarsa ki kızar bunu hemen söyler kv elti eşi sonra hemen uzaklaşır.takii onlar evine gelirse konuşur ama yakın olmaz.
Ben hep uzaklıktan yanayım.her dakka mic mic sevmem.illaki sorun çıkıyor neden dedin neden yaptın sürekli bişey.evi taşımak gibi durumun varsa taşın.he yok mecbur diyosan mesafeni koru.kendini sürekli mecbur hisseder ve aman huzurlu olmasın dersen herkes buna alışır sen daha kotu olursun.esine de mesafe koymak istediğini söyle ilerde ısrar etmesin problem olmasın.
Çocuk hemen yapma 2 sene bekle bence.aile elti kv aynı yer beni korkutur hep

Back
X