Evlilik sorunları

Birdemetdilek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2021
94
En iyi cevaplar
1
24
38
31
Merhabalar hanımlar. Yeni evlendim. Aile apartmanında oturuyorum. Ama mutsuzum. Eltim biraz tehlikeli. Bir iyi oluyor, bir kötü. Ne olduğu belli değil. İşine gelince gülüyor, işine gelmeyince yüzüme bakmıyor. Kaynanam desen hep onların tarafında. Bir kızı var her şey onların etrafında dönüyor. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Ve sürekli kafamı kemiriyorlar. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Eşimle konuştuğum zaman da takma diyor çok üstüne düşmüyor. Düşünmek istemiyorum. Artık nefret etmeye başladım. Yüzlerine bile bakasım gelmiyor. Hepsinden soğudum artık. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum. Daha 1 deme

Arkadas cevren yok mu? Baska seylerle mesgul olsan ya da calissan mesela, onlari daha az gorurdun, daha az muhatap olunca da daha az onlarin negatif enerjilerine muhatap olurdun. Mumk7n mertebe uzak dur, az gorus, gorusmek zorunda oldugunda da esin olmadan onlara gitme.
Arkadaşlarımın hepsi çalışıyor. Bende atama bekliyorum, o yüzden evdeyim.

Arkadaşlarımın hepsi çalışıyor. Bende atama bekliyorum, o yüzden evdeyim.
Kendine bir hobi bul. Onlarla da dost arkadas olmak zorunda degilsin. Kendini sevdirmek icin de ugrasma. Mumkun mertebe soguk ve uzak ol. Ayni apartmanda oturmak peoblemlidir. Bu kadar yakinken aradaki uzakligi korumak icin sınır koy. Yoksa tum hayatina mudahale ederler. Arada kapi calinirsa acma, uyuyordim duymadim dersin ya da banyodaydim falan dersin. Kendine arkadas bul. Kitap oku, birseyler yap. Bos kaldikca daha da dusunur uzulursun.

Kendine bir hobi bul. Onlarla da dost arkadas olmak zorunda degilsin. Kendini sevdirmek icin de ugrasma. Mumkun mertebe soguk ve uzak ol. Ayni apartmanda oturmak peoblemlidir. Bu kadar yakinken aradaki uzakligi korumak icin sınır koy. Yoksa tum hayatina mudahale ederler. Arada kapi calinirsa acma, uyuyordim duymadim dersin ya da banyodaydim falan dersin. Kendine arkadas bul. Kitap oku, birseyler yap. Bos kaldikca daha da dusunur uzulursun.
Kesinlikle haklısın. Mesafeyi daha çok koymalıyım. Kendimi harap ediyorum boş yere. Buda kahrolası iyi niyetim yüzünden. İnceldiği yerden kopsun artık.

Kesinlikle haklısın. Mesafeyi daha çok koymalıyım. Kendimi harap ediyorum boş yere. Buda kahrolası iyi niyetim yüzünden. İnceldiği yerden kopsun artık.
Ne kadar uzak olursan o kadar evinde huzur olur. Onlat simdi bir iyi bir kotu davranarak ruh dengeni bozmaya calisiyor. Yavastan yavastan yokluyorlar. Boyle insanlardan uzak dur. Muhabbeti mumkun mertebe kes. Kesemiyorsan minimum seviyede tut.

Yok ya eltmlw uzun zaman konusmadim bazen mecbur kaldigm icin sadece mecburiyetten bir kac kelime konustum onda bile hemen devamini getrmeye samimi olmaya calisti yuz vermedim sonra geri cekti kendini, cunku bariz zarar vermeye calistigni gordum yani esim beni hep uyarmistr dikkat et diye...bir de ben cok takmam kafama gore takilirm bence kayin ailesiyle ayni aptmanda ol ya da olma takmayacaksin, kafana gore yasayacaksin yok oyle adetmis yok boyle olmaliymis bosver en fazla arkandan konusurlar sanki cok umurumda konusan konussun, yuzume soylemeye cesaretleri varsa soylesinler ne alaa 😊
doğru yoldasın 👍👍
Takmamayı başarmakta büyük başarı ama
Konu sahibi bu yorumu dikkate al

Kardeşim aynı şekilde yaşıyor.evinjn yanında kv onun yanında babaanne az ileride amca az geride elti.cok kalabalık aile.kv ve eltiyle sorunlar çıkıyor.kardesim hiç görülmez.sonra bakar ki eve geliyorlar çok yüz vermez.hosgeldiniz der ikram yapar.evlerine çok gitmez.esi de ailesine arada girer çıkar.ama eşi kardeşimin yanında.kardesim annene söyle söyle demesin falan derse eşi böyle konuşmayın der yani.kardesim kizarsa ki kızar bunu hemen söyler kv elti eşi sonra hemen uzaklaşır.takii onlar evine gelirse konuşur ama yakın olmaz.
Ben hep uzaklıktan yanayım.her dakka mic mic sevmem.illaki sorun çıkıyor neden dedin neden yaptın sürekli bişey.evi taşımak gibi durumun varsa taşın.he yok mecbur diyosan mesafeni koru.kendini sürekli mecbur hisseder ve aman huzursuzluk olmasın dersen herkes buna alışır sen daha kotu olursun.esine de mesafe koymak istediğini söyle ilerde ısrar etmesin problem olmasın.
Çocuk hemen yapma 2 sene bekle bence.aile elti kv aynı yer beni korkutur hep
Okurken afakan basti

doğru yoldasın 👍👍
Takmamayı başarmakta büyük başarı ama
Konu sahibi bu yorumu dikkate al
Evet ama zamanla oluyor hepsi hayatta insan oyle seylere sasiriyor, hic beklemedigi insanlardan oyle darbeler yiyor ki hepsinin sonunda bunlar kim ya diyorsun, hayatimda ne kadar yeri var da dusunecegim diyorsun tabi yogun calistigm icin kimseyi kafaya takmaya zaman kalmiyor da olabilir 😂

Hemşireyim atamayı bekliyorum. Ama dediğim gibi taşınmam imkansız şu anda.
Ben 8 aydır uğraşıyorum. Uğraşlarım sonuç verdi. Çok video dinledim buraya konu açtım ama çözdüm. İnanır mısın çıkarken bile uğramıyoruz. Selam vermiyoruz. Anneme sürekli eşimle gidiyorum davet etmiyorum. Ve inanır mısın daha kıymetlı oldum. Peşimde dolanıyor anneeeeemmmm gelin oturrunnnn anneeeem diye.

Back
X