Evlilik sorunları

Birdemetdilek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2021
94
En iyi cevaplar
1
24
38
31
Merhabalar hanımlar. Yeni evlendim. Aile apartmanında oturuyorum. Ama mutsuzum. Eltim biraz tehlikeli. Bir iyi oluyor, bir kötü. Ne olduğu belli değil. İşine gelince gülüyor, işine gelmeyince yüzüme bakmıyor. Kaynanam desen hep onların tarafında. Bir kızı var her şey onların etrafında dönüyor. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Ve sürekli kafamı kemiriyorlar. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Eşimle konuştuğum zaman da takma diyor çok üstüne düşmüyor. Düşünmek istemiyorum. Artık nefret etmeye başladım. Yüzlerine bile bakasım gelmiyor. Hepsinden soğudum artık. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum. Daha 1 deme
 
Eşim taşınmaz sanmıyorum. İşte bu yüzden problem var.
 
C
Anim vala bosverr kocanla iyi olduktan sonra takma sende kendi ailenle takil sallama onlari seni adam ywrine koymayani sende koyma
 
Böyle olacağını bilseydim en başından oturmazdım haklısın. Ama eşimi çok seviyorum o yüzden her şeye evet dedim.
Canım madem baştan evet dedin şimdi zorlanıyorsun bunu eşine söyle.zorlaniyorum de.acik açık kendini ifade et.surekli baskı altında olur görüşmek zorunda kalırsan daha kotu olur.
Sen sevdiğin için nasıl saygı duyup kabul ettiysen esinde etmek zorunda.arana mesafe koyman samimi olmaman senin seçimin bunu düşün.ve esinde senin arkanda dursun bu önemli yoksa aranız açılır.esin seni desteklerse sende ailesiyle mesafeli olursan biraz rahatlarsin.
 
Arkanızdan ne konuşulsa kafanıza takmayacaksınız. Cevap vere biliyorsanız kısa ve öz cevabını verin sonra geçin. Kendi sağlığınızı bozarsınız ona göre. Size kızlarına davranıldığı gibi ya öbür elti gibi davranılmasını beklemeyin şimdiden, sizi daha yeni tanıyorlar, zamanla olur. Boşuna kimseye yaranacağım diye kendinizi yıpratmayın. Kim size karşı nasılsı öyle de davranın tabi arkanızdan konuşanın arkasından konuşun demiyorum aksine ne olur olsun Asil davranın ve bu şekilde kabul etsinler sizi
 
Yakin ya da uzak o ailenin icerisindesiniz artik. Bir araya geldiginizde cok samimi olmayin, en önemlisi sirrinizi vermeyin. Eltiniz hakkinda kv ile ya da kv hakkinda elti ile konusmayin. Mesafenizi koruyun. Sürekli onlarin yaptiklarini dusunurseniz ruh haliniz de etkilenir bu da esinizle iliskinize yansır.
 
Kesinlikle dogru. Benim yakın kız arkadaşım boşanma aşamasına geldi. En son çocugu ile evi terk etti.sonra barıstılar. Tabi ben arkadasımın yaşadığı herşeye şahit oldum.Bana hep derdi sakın yakın oturma, evini uzak tut.Kv bana derdi, aynı mahallede olur, akşamları yemek bir yenir. Ama ben arkadaşımdan öyle etkilendim ki aynı mahallede olsa bile gögsüm sıkışıyor. Tüm akrabalar falan birbirine yakın oturuyor ve iç içeler.Eşime nişanlandıgımızdan beri o semti istemedigimi, ordan ev tutarsa kesin sorun yaşayacağımızı söyledim. Benim istedigim semtten tuttuk evi. Semtimiz eşimde çok seviyor.Burada akrabamız falan kimse yok. Kesinlikle geriye baktıgımda iyiki evi uzak tuttum diyorum. Yoksa evi taşıyalım diye tuttururdum ben.Kimse baştan kabul etmesin.İç içe yaşamak mutsuzluktur.Kişisel alanınız kalmıyor.
 

Kamu spotu gibi cevap olmuş
 
Aynen öyle.en iyisini yapmışsınız.ben zaten kv falan görüşme gitme gelme yok ama yakın istemezdim.aynj şekilde kendi ailemde biraz uzak olsun.illa ki laf söyler bişey olur problem çıkmasın garanti olsun.
Kardeşim yanyana oturuyor ama aşırı dominant bı yapıda.bisey olursa ki hiç çekinmez mesafeyi korur.esi de destek olunca çok sorun çıkmadı çok şükür.
 
Ben ilk evliligimde kv ile oturdum.hamilelik burnumdan geldi.surekli bı bahane ile anneme giderdim.esim de gelirdi anneme vallahi o kv evine gidicem diye doğru düzgün evlilik yaşamadık biz.cocuk doğdu daha beter oldu.ben mutfağa gidiyorum kv 1 aylık bebeğe turşusuyu pilav ıvır zıvır yediriyo.surekli çocuğu alıp cikiuo sen aksama yemeği yap temizliği yap öyle böyle.cekilecek iş değil.nitekim ki ayrıldık ve ben çok acı tecrübe yaşadım.
Çocuk en az 2 sene düşünme.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…