Evlilik sorunları

Birdemetdilek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2021
94
En iyi cevaplar
1
24
38
31
Merhabalar hanımlar. Yeni evlendim. Aile apartmanında oturuyorum. Ama mutsuzum. Eltim biraz tehlikeli. Bir iyi oluyor, bir kötü. Ne olduğu belli değil. İşine gelince gülüyor, işine gelmeyince yüzüme bakmıyor. Kaynanam desen hep onların tarafında. Bir kızı var her şey onların etrafında dönüyor. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Ve sürekli kafamı kemiriyorlar. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Eşimle konuştuğum zaman da takma diyor çok üstüne düşmüyor. Düşünmek istemiyorum. Artık nefret etmeye başladım. Yüzlerine bile bakasım gelmiyor. Hepsinden soğudum artık. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum. Daha 1 deme

Benim eşimin ailesi seviyor yemekler bir yemin, kahvaltılar bir yapılsın. Fazlası beni sıkardı.Bi de çat kapı gelmeleri ben hiç sevmiyorum. Şuan çok rahatım. Şükür böyle yaptım. Gene tabiki gidiyoruz ama yakın olsak daha sık görüşürdük.Dominant karekterler sıkıntı yaşamaz. Ama eşinde destek olması önemli. Benim arkadaşım bunalıma girmişti.Kv si oglumun evi kapıdan kovsanız bacadan girerim diye hergün gelirdi.Arkadaşım saçını sıfıra vurdu sinirden. Benim kocam güzel bir kadın hak etmiyor dedi. Zili söktü. Telefonu kırdı. Çok bunalmıştı.Az daha boşanıyorlardı.

Tasinamam diyosan ki diyosun.
Tavrını koy.esine ben samimi olmak sürekli bı laf söz istemiyorum yoksa evliliğimiz sarsılır diye kendi durumunu anlat.kocan senin yanında olacak başka türlü mümkün değil.
Mesafe koyamam falan yok.her dakika yemek çay gel git olmayacak.kendi sağlığın psikolojin daha önemli bunu unutma.once kendini mutlu et sonra kocani.uzak oturamiyorsun ama uzak otuyo gibi yaşaman mümkün.

Beni yıpratan şu bide. Sürekli ben adım atıyorum. İyi olalım sıkıntı çıkmasın istiyorum. Ama karşımdaki insan işine gelince konuşuyor.
Bence samimi olmaya çalışma. Bak hemşiresin.Atanmaya çalış bence

bir şekilde o apartmandan ayrılmanın yolunu bulup eşini ikna et
Aile apartmanında oturmak bana göre aynı evde oturmanın bir tık üstü
Aile aprtmnlari genelde dediginz gibi ama bizm ki degisik heralde, 3 aileyiz eltimle baya mesafeliym hic gelmez evime ben de gitmem, bazi olaylardan uzak kalmayi sectim ben yuz vermeyince gelmedi sonra, kv sag olsun calstigm icin kizma bakar diger zamanlarda evime cok gelmez hele kp cagirmadan hic gelmez ikisyle de aram baya iyidr ama yapilari oyle sanirm bir de ben genelde mesafeli dururm uzaktan, lafimi da hic cekmem o yuzden de rahat etmis olabilirim

ennnn iyisini yapmışsınız
Muhtemelen eltiler vs de mesafe koymak istemiş
Çok içli dışlı olmayınca sorun kalmaz zaten

Maşallah çölde vaha bulmuşsunuz. 1 kişi bile problemli olunca huzursuzluk çıkıyor. Sizde belli ki herkes birbirine saygılı.

ennnn iyisini yapmışsınız
Muhtemelen eltiler vs de mesafe koymak istemiş
Çok içli dışlı olmayınca sorun kalmaz zaten
Yok ya eltmlw uzun zaman konusmadim bazen mecbur kaldigm icin sadece mecburiyetten bir kac kelime konustum onda bile hemen devamini getrmeye samimi olmaya calisti yuz vermedim sonra geri cekti kendini, cunku bariz zarar vermeye calistigni gordum yani esim beni hep uyarmistr dikkat et diye...bir de ben cok takmam kafama gore takilirm bence kayin ailesiyle ayni aptmanda ol ya da olma takmayacaksin, kafana gore yasayacaksin yok oyle adetmis yok boyle olmaliymis bosver en fazla arkandan konusurlar sanki cok umurumda konusan konussun, yuzume soylemeye cesaretleri varsa soylesinler ne alaa

Kocana anlatma bacım ben diyim.
Iyice tanımadan huylarını çözmeden içlerine girme konuşmalarına yorum yapma kendini açma. Izleyici ol .

Valaha benim kandilde arama huyum yok mesela. Bu kandilde kimseyi aramadım. Kv beni aramış kandilde. Kapalıymış telim. Kandilde aramamız gerektiğini falan söyledi. Bende kendime göre sebeplerimi söyledım. Hatta arasam zoraki olacak, kendi annemi de aramadım dedim. Onlarda bu sekılde alısacak. Bence ınsan hep aynı olmalı ki karsıdakı alıssın

Maşallah çölde vaha bulmuşsunuz. 1 kişi bile problemli olunca huzursuzluk çıkıyor. Sizde belli ki herkes birbirine saygılı.
Evet canm masallah deym kv kp saygili insanlar, hele benm kadar yalnizligi seven bir insan aksi durumda hic yapamazdi...eltim desenz olayi cozdum kendisi bir konuda baya suclu bunu herkes biliyor o yuzden birsey soylemeye hakki yok musade etmem yani, bir de baska arkadasn dedigi gibi takmayacaksin ve kafana gore yasayacaksin bosver en fazla arkandan konusur kizar genel akrabalar icin soyluyorum bunu...ben oyle yapiyorum yillarca yalnz yasadim evlenmeden once, esime de soyledim,biz evlndkten 2 yil sonea tasindk aile aptmana, sehir degistrdik,ben isime karisilmasini hic sevmem ve gerilirm ona gore dedim o da tamam sen istedgn gibi takil kimse sana birsey demez dedi gercekten dedigi gibi cok sukur

Bence de neysen o sonucta, ben de bazen yogun olurum aramam bazen canim ister herkesi ararim ve bunu da herkes bilir kendi akrabalarm dahil, bana biri birsey yapmami soyleyince afakanlar basiyor beni ya...ben anneanneme dedim en buyugm kendisi bak anneanne seni aramamissam bil ki kimseyi aramamisimdr alinmaca gucenmece yok ona gore dedim, severim kendisni gonul koymasn diye bastan aciklama yaptm

O kadar doğru ki yaptığın. Birde bu şekilde deneyeyim bende.

En iyisi söylemek. Ben dedim insanlara yaranmak için aramam dedim. Eşim aramış. Ama eşim kendini zorunda hissediyor ondan arıyor. Bende işime karışıldıgında deliriyorum. Ama eşim ögrendi. İlk zamanlar çok yakardım. Şimdi kat kat iyiyim. Bi de mesafeni koruyorum. Ne çok uzak ne çok yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…