evlilik sorunu ?

ikimizin ailesi de sevgili olma işlerine karşı biz de aynı şekilde ama ayrlmak ta istemiyoruz islamı esas alarak yaşamak istiyoruz bu yüzden erkenden evlenmek istiyor yani uzun zaman flört etme şansımız yok

İyi de öncesini geçtim bu tarihten sonra da en az iki yıl daha flört edeceksiniz okul bitinceye kadar

Sonuçta o da uymuyor dediğiniz esaslara

Ha iki yıl ha dört yıl sevgili olmuşsun ne fark eder ki

Okul biter işe girersiniz nişan yapar sonra da şartlar oluşunca evlenirsiniz

Aileler işin içine girince de ortalık karışıyor çünkü

merhaba arkadaşlar ciddi bir ilişkim var ve tek derdi benimle evlenmek olan bir erkek arkadaşım aşırı derece de evlenmeye istekli kızlar üniversitedeyiz ikimizde 2 yıl sonra mezun olacaz ve mezun olduktan sonra artık ailelere bahsedecez ama ben aşırı derece de gerginim evlilik konusunda bende istiyordum ama nedense bay bi soğudum burda evlilikle ilgili konu açanlara bakıyorum baya bi sorunu olan var ya biz de öyle olursak sevgilim beni çok seviyor ama evlenince bozulur diye korkuyorum. Açıkcası ciddiye gittikçe de üzerimde baskısı arttı bunu giy şunu giy oraya gitme sokağa çıksan bile haber ver bunlar beni çok bunaltıyor. Yok aileme böyle davran yok böyle yaparsan annem böyle der bu arada evin en küçüğü ve tek oğlu bende sinirleniyorum napacağımı söyleme diye karşılık veriyorum o zaman da bişey demiyor susuyor. Napacam ben kızlar evlensem ne gibi sorunlar yaşarım.Ben 22 sevgilim 25 yaşındayken evlenmeyi planlıyoruz çok mu erken kızlar ya sene kaybı olmadan üniversiye başladım o yüzden yaşım küçük off bi akıl verin kızlar ne yapmalıyım
not:sadece fikir vermek isteyenler yazsın eleştiri istemiyorum kızlar lütfen zaten sıkıntılı durumdayım.

en güzel yıllarını kendin olarak değil de başkasının seni yönlendirmesi ve yönetmesi ile yaşamak istiyorsan devam et. insanlar ilişki de illa ki birbirinden fikir alır ve etkilenir ama emir veren, manipüle eden, yönetmeye ve değiştirmeye çalışan biri yalnız kalmaktan bin kat kötüdür.

Ben sevgilinde bi sorun göremedim. İnsanlar ciddi giden ilişkilerinde evlilik hayalleri kurar ve plan yapar. Heycanlı ve sorun çıkmasın diye sana tüyolar veriyor. Sorun sende bence. Ya evlilikten korkuyorsun ki olabilir ciddi yükümlülük demek oluyor kendileri. Ya da sevgilini sevmiyorsun.

28 yaşında evlendim. O güne kadar kaç tane erkek arkadaşım oldu, hiç biri nereye gittiğimi bilmedi, sormadı. Şimdi evliyim, sadece eşime haber veriyorum. Eşim hiç bir zaman anneme şöyle davran vs demedi, deseydi ben nasıl davranacağımı bilmeyen biriysem yanımda ne işin var derdim, susardı. Çok pasifsiniz...

Ya insan sevgilisine kıyamaz daha evlenmeden yok anneme şöyle davran böyle davran der mi. Sevgilisiniz henüz annesinin bu ilişkinin içinde ne işi var. Aslında erkekler kendini çok güzel belli ediyor evlenmeden önce ama kızlar maalesef göremiyor. Biz eşimle sevgiliyken ne onun ne benim ailemin lafı geçerdi. En güzel en sorunsuz günlerinizde böyle konuşuyorsa iyi düşünün derim.

Ben sevgilinde bi sorun göremedim. İnsanlar ciddi giden ilişkilerinde evlilik hayalleri kurar ve plan yapar. Heycanlı ve sorun çıkmasın diye sana tüyolar veriyor. Sorun sende bence. Ya evlilikten korkuyorsun ki olabilir ciddi yükümlülük demek oluyor kendileri. Ya da sevgilini sevmiyorsun.
galiba en doğru yorumu siz yaptınız herkes öyle bir yorumladı ki sevgilim canavar gibi hissettim teşekkür ederim gerçekten burda insanlar o kadar abartıyor ki konuyu açtığıma pişman oldum

28 yaşında evlendim. O güne kadar kaç tane erkek arkadaşım oldu, hiç biri nereye gittiğimi bilmedi, sormadı. Şimdi evliyim, sadece eşime haber veriyorum. Eşim hiç bir zaman anneme şöyle davran vs demedi, deseydi ben nasıl davranacağımı bilmeyen biriysem yanımda ne işin var derdim, susardı. Çok pasifsiniz...
pasif olduğumu düşünmüyorum sizin kadar özgür değilim

galiba en doğru yorumu siz yaptınız herkes öyle bir yorumladı ki sevgilim canavar gibi hissettim teşekkür ederim gerçekten burda insanlar o kadar abartıyor ki konuyu açtığıma pişman oldum
Bazen insanı ipe götürürler dikkat :)))
Hangimizin eşi sevgilisi nereye gittiğimizi geldiğimizi sormuyo. Ben soruyorum valla :D bi sınırı illaki vardır tabi.
Sen seviyor musun evlilik düşüncen var mı evlendiğinde yanında hayal ettiğin kişi sevgilin mi bunları iyi düşün. Çünkü insanın tahammül sınırlarını sevgisi belirliyor. Sonrası allah kerim.

Back
X