Kazancı var ama özel sektör olduğu için güvenemiyor. Ailem benimle yaşadığını bilmiyor.Aileler biliyorsa cekinceniz hangi konuda ?
Bir de doğru düzgün kazancı yok nasıl gecinmeyi planlıyorsunuz.
Aynı şeyi düşünüyor. Düzene binsin tamam ama ne zaman? Hak veriyorum bir noktaya kadar fakat artık bencillik ettiğini düşünüyorumbenzer durum sayilir mi tam bilmiyorum.
Biz esimle bazi seyler otursun diye (genelde onun hayatinda) evlilik olaylarina girmiyorduk,
aynen bir sure sonra ben sikildim sizin gibi, nereye kadar boyle,
biz ayni evde de yasamiyorduk, haftanin yarisinda baska eve tasin falan,
dedim evleniyorsak evlenelim, bu zorlugu cekecegimize o zorlugu cekelim.
o sekilde birazcik durtuklemeyle evlendik.
Kazancı var ama özel sektör olduğu için güvenemiyor. Ailem benimle yaşadığını bilmiyor.
Kesinlikle evliliğin farklı şey olduğuna katılıyorum. Ben artık belirsizliğe tahammül etmekte zorlanıyorum. Ailem baskıcı değildir ama artık evlenmemi istiyorlar. Hayatımda biri olduğunu bildikleri için de daha sık soruyorlar. YoruluyorumBence önce maddi şartlar düzene girmeli.Ayni evde yaşamak ile evli olmak çok farklı oluyor .Sonrası gelir zaten .Belki de düzenli kazancı olmadığı için bu konuyu açmıyor sana
Genel olarak geçti. Para biriktirmeden evlenemez demişti ama bahsettiği miktar 100bin. Bunu beklersek yıllarımız geçer
Yanlış anlattım sanırım. Tamamen geliri yok değil kendi işini yaptığı için düzenli geliri yok. Ama her ay 5 bin civarı kazanıyor. Birikimi de var 30 bin civarı. Fakat Her şeyin en iyisi olsun istiyor bu konuda pek anlaşamıyoruzHenüz geliri yok demişsiniz biraz bekleyin o da kendince haklı illa 100bin değil de 10-20 bin yeterli olur. Zaten beraber yasiyormussunuz ev bakmaya esya bakmaya gerek yok ikiniz de memnunsanız.
Ev eşyalı bizim değil eşyalar. Benim için sorun yok burda da yaşamaya devam edebilirim ama illa ev almam lazım diyorbu parayı neden bekleyeceksiniz
sonuçta eviniz kurulu düzeniniz var
yapılacak olan nikah gelinlik damatlık
bunları da karşılayacak geliriniz var sanki
ama beklentiniz sıfırdan ev düzelim her şey yeni olsun tüylü terliğimiz de olsun
tüm şehri çağıracağımız yemekli düğünümüz de olsun ise sıkıntı olabilir
O zaman haklısınız. Her şeyin en iyisini yapmaya ömür yetmez. Bence artık konuşmanızın vakti gelmiş. Bu yolda düşüncesi yoksa ayrılmak istediğinizi dike getirin. 3 ay gibi bir süre tanıyın adım atması için.Yanlış anlattım sanırım. Tamamen geliri yok değil kendi işini yaptığı için düzenli geliri yok. Ama her ay 5 bin civarı kazanıyor. Birikimi de var 30 bin civarı. Fakat Her şeyin en iyisi olsun istiyor bu konuda pek anlaşamıyoruz
Ev eşyalı bizim değil eşyalar. Benim için sorun yok burda da yaşamaya devam edebilirim ama illa ev almam lazım diyor
Bunu söylesem kabul edeceğine eminim ama bu şekilde yapılan bir evlilik ne kadar uzun ömürlü olur?O zaman haklısınız. Her şeyin en iyisini yapmaya ömür yetmez. Bence artık konuşmanızın vakti gelmiş. Bu yolda düşüncesi yoksa ayrılmak istediğinizi dike getirin. 3 ay gibi bir süre tanıyın adım atması için.
Evet ama beklentilerinizi açığa kavuşturmak lazım. Ya ayrılacaksınız tavrına bakacaksınız ya da açıkca konuşacaksınızBunu söylesem kabul edeceğine eminim ama bu şekilde yapılan bir evlilik ne kadar uzun ömürlü olur?
Bunu söylediğim an benim için çok endişelenecekler. Gazla kaygılı bir ailem varevi alacaksa 100 zaten yetmez
bakın biz asgari ücretten bir tık fazla maaşlarımızla ev kurduk ve evlendik
ailelerden bir şey de istemedik
kurduğumuz evde bir yıl birlikte yaşadık sonraki yaz da evlendik
evlenince evdeki eşya ihtiyacı değişmiyor
tek kuruş borcumuz da olmadı evlenirken
ben bu şunu da alalım bunu da alalım ille bu da olsun sonra evlenelim fikrini anlayamıyorum
lakin neden sizinle yaşadığının bilinmediğini de anlayamadım
biz de birlikte yaşadık aileler bunu gayet de bildi
hatta bayramda birlikte annemlere de gittik kaldık 3-4 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?