Evlilik sorunu

Ayseeenyy

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2021
106
31
18
35
hamileyim 5. Ayıma gireceğim eşimin ailesinin bulunduğu şehirde yaşıyoruz. Kısacası sebepsiz bazen kendimi mutsuz hissediyorum gebelikten mi bilmiyorum öyleyse ne zaman geçer bu durumlar

Önce neyin sizi mutsuz ettiğini anlamaya çalışın bi sebebi varmı yoksa sebepsiz mi bu mutsuzluk. Ama bana kalırsa herşeyi bir kenara bırakın ve içinizdeki mucizenin keyfini yaşayın...

Sebepsiz mutsuzluk olur olmadık şeyler takılıyor ve kızıyorum. Üzülüyorum nasıl atlatabilirim bilmiyorum

Gereksiz kıskançlık yapıyorum eşime karşı, ailesini aramasını kıskanıyorum abarttığını farkındayım. Çok kolay ağlıyorum. Ara ara içsel olarak mutsuz olduğumu hissediyorum aslında her şey mükemmel mutsuz olacak bir şey yok hormonlardan mı bilmiyorum yardım mı alsam onu da bilmiyorum

Gereksiz kıskançlık yapıyorum eşime karşı, ailesini aramasını kıskanıyorum abarttığını farkındayım. Çok kolay ağlıyorum. Ara ara içsel olarak mutsuz olduğumu hissediyorum aslında her şey mükemmel mutsuz olacak bir şey yok hormonlardan mı bilmiyorum yardım mı alsam onu da bilmiyorum
Muhakkak bir birikim vardı ve bu duygusal dönemde gün yüzüne çıktı.

Kıskançlık orta düzeyde hep var ve dile getiriyordum eşim çok anlayışlı zaten içimde bir şey tutmuyorum sadece abartıyorum bazı şeyleri farkındayım ama duyguları fazla yoğun yaşıyorum aşırı duygusal davranıyorum engel de olamıyorum anca üzüyorum kendimi

Back
X