evlilik süreci

iki bebek annesi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2021
10
2
16
26
Merhabalar özet olarak geçeceğim ; 3 yıldır evliliğim var 2 tane bebeğimiz var birbirimize aşık olarak evlendik ama şuna çok takılıyorum eşimin ailesini yaptığı bazı hareketlere söylediği sözlere takılıyorum bazen yüzlerine söylüyorum ama sonra benim arkadamdan eşime söylüyorlar eşimde bana kızıyor her zaman olsun herhangi bir konu olsun eşim hep kendi aile tarafını tutuyor. Öyle sinir ediyorlar ki insanı bugün sana demedik laf bırakmazlar ama yarın olsun hiçbirsey olmamış gibi evine girerler. akrabaların arkasından konuşurlar ama yanyana gelsinler hiç öyle birşey konuşmamış gibi yaparlar. ikiyüzlülük bu. eşimle bugün iyisem yarın onlar bişey desinler benden için hemen aramız bozuluyor surat yapıyor hep ailesini tutmak zorunda mı ben kaç yıldır eşiyim onun

Hayat, demiş demislerle, kendinizi yıpratmak için gerçekten çok kısa. Kendinize bunu yapmayın lütfen.

Madem sakinlik istiyordun bacım 22 yaşında 2 çocukla kazancı dükkanında işin ne?

De bize biz ne edek? Tutup kv denin mi kulağını çekek, kocanın mı?

Belliki bebekler ikiz anladığım kadarıyla takılmayın duymayın 3 senede böyleyse 10 senede daha çok nefret birikir relax olun karşı taraf daha çok sinir oluyor buna

Back
X