- 13 Eylül 2024
- 37
- 74
- 8
- Konu Sahibi kediannesiyiim
-
Sen karışma sakın, yarın öbür gün ayrılır senden bilinir, barışır sen kötü ayırmaya çalışan olursun. Naparsa yapsın karışma.Kızlar selam. Çok yakın bir arkadaşım evlilik sürecinde. O zamanın stresini iyi bilirsiniz kendisi şu an bana göre yersiz bir sebepten nişan atmayı düşünüyor. Bir de arkadaşım okb için de ilaç içiyor ona göre yorumlarsanız sevinirim.
Yatak odası ve perdeleri kız tarafı almış. Koltuk takımı,tv, buzdolabı, küçük ev eşyaları, halıları, ankastreyi falan erkek tarafı. Ama arkadaşım ve nişanlısı da bunlara dahil. Çamaşır bulaşığı kızın ailesi almamış, arkadaşım da alamamış maddi olarak yetememiş, nişanlısı almış ama nişanlısı ben aldım dememiş. Nişanlısının babası da kendi kız kardeşine “galiba çamaşır bulaşığı da oğlum aldı” demiş, halası da gelip bunu nişanlısına anlatmış arkadaşımın.
Şimdi arkadaşım bu ailenin saygısız ve dedikoducu olduğunu söylüyor. Nişanlısı demiş ki “bana hiçbir şey söylemedi babam sadece halama sormuş, masraflar bölüşülsün eski kafa muhabbeti işte” falan demiş arkadaşıma, genel olarak da destek veren, ılımlı bir tip gibi duruyordu zaten.
Kızlar belki de arkadaşımın yaşadığı tek sorun bu. Bu sizce ayrılık sebebi mi? Ben ne desem de sakinleştiremedim ama yıllar yılı dostum fevri karar ile üzülmesini istemiyorum.
Kendi aralarında halledemicek dereceye gelecekse bu durum ayrılık sebebidir. Ayrılmak istiyorsa da ayrılsın siz niye ikna ediyorsunuz kiKızlar selam. Çok yakın bir arkadaşım evlilik sürecinde. O zamanın stresini iyi bilirsiniz kendisi şu an bana göre yersiz bir sebepten nişan atmayı düşünüyor. Bir de arkadaşım okb için de ilaç içiyor ona göre yorumlarsanız sevinirim.
Yatak odası ve perdeleri kız tarafı almış. Koltuk takımı,tv, buzdolabı, küçük ev eşyaları, halıları, ankastreyi falan erkek tarafı. Ama arkadaşım ve nişanlısı da bunlara dahil. Çamaşır bulaşığı kızın ailesi almamış, arkadaşım da alamamış maddi olarak yetememiş, nişanlısı almış ama nişanlısı ben aldım dememiş. Nişanlısının babası da kendi kız kardeşine “galiba çamaşır bulaşığı da oğlum aldı” demiş, halası da gelip bunu nişanlısına anlatmış arkadaşımın.
Şimdi arkadaşım bu ailenin saygısız ve dedikoducu olduğunu söylüyor. Nişanlısı demiş ki “bana hiçbir şey söylemedi babam sadece halama sormuş, masraflar bölüşülsün eski kafa muhabbeti işte” falan demiş arkadaşıma, genel olarak da destek veren, ılımlı bir tip gibi duruyordu zaten.
Kızlar belki de arkadaşımın yaşadığı tek sorun bu. Bu sizce ayrılık sebebi mi? Ben ne desem de sakinleştiremedim ama yıllar yılı dostum fevri karar ile üzülmesini istemiyorum.
Bunlar kaç yaşında insanlar ya aileden gizli beyaz eşya almalar falan. Oğlan pısık bı tip mi? Kim ne alabilirse alır yani yazılı kural yok ki. Hiç karışmayın boş verinBen düşük anlatmışım çalışırken kusura bakmayın. Erkeğin ailesi sanırım arkadaşımın ailesinin çamaşır ve bulaşık makinesini alması gerektiğini düşünüyordu. Ancak arkadaşımın ailesi de yatak odası ve perdeler olarak katkıda bulunmuş. Arkadaşımın nişanlısı da, arkadaşımın isteği üzerine söylememiş kendisinin çamaşır ve bulaşık makinesi aldığını. Sonra nişanlının babası muhtemelen nişanlının aldığını sezmiş. Kız kardeşine söylemiş bunu, nişanlının halasına yani. Nişanlı da gelip arkadaşıma söylemişneden sana söylüyor ki bunları dediğimde arkadaşımın cevabı “ bana her şeyi anlat ailedeki demiştim o sebeple gelip anlattı” dedi.
Ayyy kızın ailesi de sıkıntılı, madem beğenmiyorsun çıkart parasını daha iyisini al derler adama.Yani iki aile de tuhaf diyebilirim. Alınan şeyler için “keşke daha kaliteli şeyler alınsaydı” falan demişler arkadaşımın ailesi de. Böyle karmakarışık şeyler olmuş. Neyse sizin cevaplardan sonra ben korktum başka bişey demem
Sıze ne oluyor? Böyle her seye atlayan ınsanlara uyuz oluyorum hayır sız neden yemeyıp ıcmeyıp kendınıze dert edindiniz bu konuyuKızlar selam. Çok yakın bir arkadaşım evlilik sürecinde. O zamanın stresini iyi bilirsiniz kendisi şu an bana göre yersiz bir sebepten nişan atmayı düşünüyor. Bir de arkadaşım okb için de ilaç içiyor ona göre yorumlarsanız sevinirim.
E o zaman neden kendisi nişanlısı hakkında herşeyi bilmek istemişArkadaşım kendi ailesi hakkında kötü bir şey düşünülsün istemediği için söyleme demiş. Ben de her şeyi öğreniyorum. Ben sadece biraz kafanı topla demiştim, o zaman başka bir şey demiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?