Evlilik sürecinde soğumak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aileye cok bagli belki de bagimli kisilerde oluyor bu duygular. Ben de boyle hissetmistim. Bence sevgilinize olan duygularinizla ilgili degil. Mutluluklar dilerim.

Ailenize neden daha onlara hiç maddi destek yapmadım diye üzülmenizi anlamadım. Sizden böyle bir beklentileri mi var?
Sizin mutlu olmanızdan başka ne isteyebilirler ki? Yaşlandılar diyosunuz evlendiğinizi görmek istiyorlardır belki

Galiba babanızdan fazla tepki bekliyordunuz ve ılıman yaklaşınca herşey çok hızlı ilerledi siz de korkmaya başladınız. Bana normal bir süreç olarak geldi. Umarım güzel günler yaşarsınız.

Hayatınız boyunca aileniz tarafından suçluluk duygusuyla büyütülmüşsünüz belli ki.Anne-babanın iyi olmasından sorumlu çocuk olmuşsunuz.Şimdi onlardan ayrılacak olmakla yine suçlu gibi hissediyorsunuz,çünkü çocukluktan itibaren bunu içinize aileniz işledi.Bunun bilincinde olup kendi mutluluğunuza,hayatınıza odaklanmalısınız.

Evlendikten sonra duygularının daha iyi olacağını sanmıyorum .. kabullenerek evlenmelisin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…