çocukmmu kandırıyorsunuzIlk defa evlenmek icin alttan muayene duydum niye boyle birsey yaptiniz ?
Yok cnm öyle birşey şaka yaptı arkadaş :)Yalnız ilk kez senden duydum alttan muayane ettiklerini.Gelinin kız olup olmamasını rapor etmek ne alaka ya?
Alttan sadece bakire olup olmadigina bakarlar bu tahliller resmi internet sitesindede var esiniz malesef sizi kontrol ettirmus neyseki istediginin tersi cikmamis orda birakirdi siziBana alttan da baktılar ciğer flimi çekmediler mesela bende
aynen öyle canım ... neyse ki kafası calısan ınsnalar var yaayrıca tahlillerde gebelik belli olmaz rutin kan tahlilleri yapıyorlar gebelik için kandaki beta hcg hormonuna bakılması gerekir
Bilemiyorum nedendiyse onları yaptıkYalnız ilk kez senden duydum alttan muayane ettiklerini.Gelinin kız olup olmamasını rapor etmek ne alaka ya?
uydur uydurBilmiyorum bana alttanda baktılar
şakanın yerımı ya burası gıtsın anasına babasına şaka yapsın bu ne saygısızlıkYok cnm öyle birşey şaka yaptı arkadaş :)
Böyle birşeyin olması için herkezi ayarlamasılazım heralde eşimle evlenene kadar bir tane bile sevgilim olmadığını biliyor allaha şükür ki.Sizin söylediğinixi yapması için doktorla anlaşmasılazım allah aşkına hergün benimle birlikteyken nasıl ayarlasın bu sözleriniz şaka gibiAlttan sadece bakire olup olmadigina bakarlar bu tahliller resmi internet sitesindede var esiniz malesef sizi kontrol ettirmus neyseki istediginin tersi cikmamis orda birakirdi sizi
Ya bence senin haberin olmayan bi durum var çünkü memura ne canım evlenirken bakire olup olmadığına çok saçma.En fazla kan testi yaparlar ki oda uyuşmazlık varsa bilin diye.Bilemiyorum nedendiyse onları yaptık
Yalan söylese ne kazanacak buradauydur uydur
Benmi ?çocukmmu kandırıyorsunuz
Alttan sadece bakire olup olmadigina bakarlar bu tahliller resmi internet sitesindede var esiniz malesef sizi kontrol ettirmus neyseki istediginin tersi cikmamis orda birakirdi sizi
İstendi yaptırdım belkide yaşım genç olduğu için istenmiştirIlk defa evlenmek icin alttan muayene duydum niye boyle birsey yaptiniz ?
nerede yasıyorsun sen de alttan bakıyorlar ?Yalan söylese ne kazanacak burada
Iyide ozaman sizin adetleriniz yazmissiniz bakirelik icin rapor veriliyor diye bu sadece taciz olaylarinda savci karariyla veriliyor yada tanidik doktorlar ayarlanip verilir sizce bu mantikli mi bilmiyorum benim icin igrenc bir olayBöyle birşeyin olması için herkezi ayarlamasılazım heralde eşimle evlenene kadar bir tane bile sevgilim olmadığını biliyor allaha şükür ki.Sizin söylediğinixi yapması için doktorla anlaşmasılazım allah aşkına hergün benimle birlikteyken nasıl ayarlasın bu sözleriniz şaka gibi
Sana demedimki zaten canım üzerine boşyere alınmışsın ben yok eşin ayarlamış yokşubu diyenlere diyorum olmaz felan diyorlaryaBende duyduklarımı yazdım yargıladığım yok a öyle bişey olmamış diyorum bunun altındanmbişey aramadı ben
Sakin ol cnm sinirlenme yoksa bu konuda ben dahik banlananların haddi hesabı olmucak :) degermi benve deymez . Boşverrr :)şakanın yerımı ya burası gıtsın anasına babasına şaka yapsın bu ne saygısızlık
başardın hep beraber gülüyoruz sana zatenGül canım gül iyi gül ama işim yokta zaten keşke bir güldürseydim şunu yazıp dedim..
Canım benim yaşım küçük olduğu içindir belkide çünkü doktor yaşın küçük birde alttan muane edelim rapor çıkartayım dosyana ekle dediYa bence senin haberin olmayan bi durum var çünkü memura ne canım evlenirken bakire olup olmadığına çok saçma.En fazla kan testi yaparlar ki oda uyuşmazlık varsa bilin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?