Evlilik tahlillerinde gebelik belli olur mu

Alttan sadece bakire olup olmadigina bakarlar bu tahliller resmi internet sitesindede var esiniz malesef sizi kontrol ettirmus neyseki istediginin tersi cikmamis orda birakirdi sizi
Böyle birşeyin olması için herkezi ayarlamasılazım heralde eşimle evlenene kadar bir tane bile sevgilim olmadığını biliyor allaha şükür ki.Sizin söylediğinixi yapması için doktorla anlaşmasılazım allah aşkına hergün benimle birlikteyken nasıl ayarlasın bu sözleriniz şaka gibi

Alttan sadece bakire olup olmadigina bakarlar bu tahliller resmi internet sitesindede var esiniz malesef sizi kontrol ettirmus neyseki istediginin tersi cikmamis orda birakirdi sizi
Mune Kazen bu ustte ki kişiyi şikayet etmek ıstıyorum . insanlarla alay edıyor konuyu carpıtıyor ve eglenmek amaclı yanlış bilgi veriyor . lütfen müdahale eder misiniz adı ----->>@basbelasiyim

Iyide ozaman sizin adetleriniz yazmissiniz bakirelik icin rapor veriliyor diye bu sadece taciz olaylarinda savci karariyla veriliyor yada tanidik doktorlar ayarlanip verilir sizce bu mantikli mi bilmiyorum benim icin igrenc bir olay

Bende duyduklarımı yazdım yargıladığım yok a öyle bişey olmamış diyorum bunun altındanmbişey aramadı ben
Sana demedimki zaten canım üzerine boşyere alınmışsın ben yok eşin ayarlamış yokşubu diyenlere diyorum olmaz felan diyorlarya

şakanın yerımı ya burası gıtsın anasına babasına şaka yapsın bu ne saygısızlık
Sakin ol cnm sinirlenme yoksa bu konuda ben dahik banlananların haddi hesabı olmucak :) degermi benve deymez . Boşverrr :)

Ay yok artık evlenmek için alttan muayene. Devlete ne senin bekaretinden. Prosedürlerde böyle birşey yok. Kan tahlili yaptırırsın zührevi ahstalığın varmı yokmu diye. Akciğer gilmi verirsin bi sıkıntı varmı diye okadar. En sonundada doktora görünürsün eşinle korunma vs ile ilgili bilgiler verir. Hatta çekindiğin bi hastalığın yada sorun varsa sana soruyor eşinin yanındamı sonuçlra bakalım ayrımı bakalım diye.

Reactions: iiz
Ya bence senin haberin olmayan bi durum var çünkü memura ne canım evlenirken bakire olup olmadığına çok saçma.En fazla kan testi yaparlar ki oda uyuşmazlık varsa bilin diye.
Canım benim yaşım küçük olduğu içindir belkide çünkü doktor yaşın küçük birde alttan muane edelim rapor çıkartayım dosyana ekle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…