- 2 Şubat 2016
- 1.551
- 1.909
- 83
Böyle birşeyin olması için herkezi ayarlamasılazım heralde eşimle evlenene kadar bir tane bile sevgilim olmadığını biliyor allaha şükür ki.Sizin söylediğinixi yapması için doktorla anlaşmasılazım allah aşkına hergün benimle birlikteyken nasıl ayarlasın bu sözleriniz şaka gibi
Kac yasinda evlendinizCanım benim yaşım küçük olduğu içindir belkide çünkü doktor yaşın küçük birde alttan muane edelim rapor çıkartayım dosyana ekle dedi
Ben kimseyi zan altinda bırakmak istemem ama sahsi fikrim alltan muayene ozel istek olmadığı surece yapılmadığı icin arkadaşın kocasi yada ailesi istemiş olabilir. Alltan muayene kalkti çünküKonu sahibi galiba birini keklemeye calisiyor.
Alttan muayene olan arkadasi da kocasi keklemis haberi yok.
Biz test sonucunu bile almadik :) zaten bi sıkıntı olsa ararlardi dedik. Sonucta ikimiz de saglikli oldugumuzu biliyorduk. Gerek bile gormedikHahaha cidden bu nasıl tartışma ya
Ben aydınlatayım 7 ay önce evlendim.
Vesikalık fotoğraf
Verem dispanserinden akciğer filmi
Kan tahlili
Bu kadaaar. Kimse orami burami incelemeye kalkmadı. Hatta ben evlendikten sonra kan gelmeyince doktora gittim adli tıpa başvurmam söylendi bakmadılar. Yani bir suç vakası vs olmadığı sürece bakılmıyor.
Bu arada beta hcg diye ekletmediginiz sürece de kan tahlilinde o çıkmaz.
Siz sadece elisa testi yaptiracaksiniz.
Olay sana niye patladı ki ? Gayet normal yazmışsınBirde beni sikayet etmis oysaki en ciddi yazan benim
Evet baktılarYa inanmiyorm gercekten alttan mi baktilsr yani iyide o zaman kizlik bozulmaz mi yani ne kadar sacma ben evlendkten sonra iliskiye giremedm mesela 1 ay kadin doguma gittim asistan ultrason.cihazini ayarliyodu doktor onu kullanmicam bakire oldugu icin dedi
O kızsımda çok yanlış anlaşılmışım canım elbetteki sevgilisi olan veya olmayana o şekilde hitap etmem öncelikle hattim değildir ki kendimde öyle bir hakkı görmüyorum.Kimse kimseye o konuda birşey diyemez elbetteki bende diyemem ,kendimi anlatmaya çalışırken orada yanlış anlaşılacağımı düşünmedim o kıxım için cidden üzgünüm.Allaha şükür ki sevgilim olmadi ne demek ya? Evlenmeden önce sevgilisi olanlar genelev mensubu mu oluyor? Elhamdülillah muslumanim ne demek? Evlenmeden önce ilişkiye girenler dinden mi çıkıyor? Ne diyorsunuz siz ben anlamadım?
Nikah işlemleri için bulaşıcı hastalık ve kan uyuşmazlığı var mi diye kan alınıyor ve ciğer filmi çekiliyor. Bu kadar. Ama kan alınan yerde bhcg isterseniz ayni kandan bakarlar. Cok basit
18Kac yasinda evlendiniz
Bence kisiseldi burasi bahane yani bende anlamadim insanlar komik isteOlay sana niye patladı ki ? Gayet normal yazmışsın
Evet belli olur YANDIN senÖnceden cevap yazanlar yazmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?