Evlilik tahlillerinde gebelik belli olur mu

Allaha şükür ki sevgilim olmadi ne demek ya? Evlenmeden önce sevgilisi olanlar genelev mensubu mu oluyor? Elhamdülillah muslumanim ne demek? Evlenmeden önce ilişkiye girenler dinden mi çıkıyor? Ne diyorsunuz siz ben anlamadım?
Nikah işlemleri için bulaşıcı hastalık ve kan uyuşmazlığı var mi diye kan alınıyor ve ciğer filmi çekiliyor. Bu kadar. Ama kan alınan yerde bhcg isterseniz ayni kandan bakarlar. Cok basit

Hahaha cidden bu nasıl tartışma ya
Ben aydınlatayım 7 ay önce evlendim.
Vesikalık fotoğraf
Verem dispanserinden akciğer filmi
Kan tahlili

Bu kadaaar. Kimse orami burami incelemeye kalkmadı. Hatta ben evlendikten sonra kan gelmeyince doktora gittim adli tıpa başvurmam söylendi bakmadılar. Yani bir suç vakası vs olmadığı sürece bakılmıyor.
Bu arada beta hcg diye ekletmediginiz sürece de kan tahlilinde o çıkmaz.
Siz sadece elisa testi yaptiracaksiniz.

Konu sahibi galiba birini keklemeye calisiyor.
Alttan muayene olan arkadasi da kocasi keklemis haberi yok.
Ben kimseyi zan altinda bırakmak istemem ama sahsi fikrim alltan muayene ozel istek olmadığı surece yapılmadığı icin arkadaşın kocasi yada ailesi istemiş olabilir. Alltan muayene kalkti çünkü

Biz test sonucunu bile almadik :) zaten bi sıkıntı olsa ararlardi dedik. Sonucta ikimiz de saglikli oldugumuzu biliyorduk. Gerek bile gormedik

Valla arkadaşlar konuyu açan kişinin tel amaçlı kaos yaratmak bence. Bence kimse kimseyi kırmasın. Herkes farklı işlemlerden geçmiş demek ki. Şu anda cevap verenler de evlenmiş yuvalarını kurmuş. Kurduğumuz cümleler aile içi huzursuzluklara sebep olmasın.

Kan tahlilinde betahcg istemiyorlar vdrl elisa hepatitlere ve sifilize bakiliyor ancaaaak bazi doktorlar isteyebilir orasi ayri mevzu

Allah sizleride guldursun ne güldüm gece gece :) alttan muayene ha
3 aylik evliyken enfeksiyon kaptim da doktor istermisin diye sordu, kıza nasıl alttan bakılır?

Evet baktılar

O kızsımda çok yanlış anlaşılmışım canım elbetteki sevgilisi olan veya olmayana o şekilde hitap etmem öncelikle hattim değildir ki kendimde öyle bir hakkı görmüyorum.Kimse kimseye o konuda birşey diyemez elbetteki bende diyemem ,kendimi anlatmaya çalışırken orada yanlış anlaşılacağımı düşünmedim o kıxım için cidden üzgünüm.

Biri de dememiş ki, gebelik şüphesi varsa röntgen çekilmez?
Öyle bir durum varsa, akciğer filmi kesinlikle çekilmemesi gerekir. Doktoru bilgilendirin, bebek radyasyon almasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…