• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik tam ne zaman olur

Sanırım belkide çok takıyorum o da söylüyor yapıyorsa laf söylüyorsa ona göre davran diyo nasıl annem bir şey dediğinde istemiyorum anne sağol diye rahat rahat söylüyorsun aynı seyi o varken de söyle nasıl geliyorsa öyle karşılık ver diyo
BENCe en basından mesafeli ve saygılı ilişkiler kurarsan çok rahat edersin

Adam görüsme istiyorsan da karsilik ver demiş daha ne desin yani. Ne bekliyorsunuz ? Kiz kardesiyle küssün o zaman sen benim esime nasil oflarsin diye kavga etsin.

"beni beklemeden mi ineceksin diyorum ay pardon diyip geri dönüyor"

Şurda eşinize güldüm. 😂😂😂 Ya adam napsin gidip benim karima göz devirme, benim karimin yaninda of deme gibi seyler mi soyleyip dursun. Bu kadar da olmaz ki, kendi tavrinizi kendiniz koyun bazi durumlarda, kaç yasinda kadinsiniz kucukte degilsiniz ki.

Esinizle mutluysaniz 3. Sahislarin duygu olarak bile araniza girmesine musade etmeyin. Gorumcenizle hoslanmiyorsaniz mecbur oldugunuz cercevede ve surede gorusun. Sahsen ben oyle yapiyorum herkes cok mutlu, sonucta sevgi zorunlu degil

sen ewinin kapısını kapattıgında herkes dısarda kalır senden degerli hiç kimse yok sadece allah war eşin haklı sende aynısını yap umursama ewlerine gittiğinde umursama eşinle mutlu oldukça çekemeyenin çoko şcaktır onların yanımda sakın eşinle bozuşma🤫

İlk aylar bende sürekli ailesini takıntı haline getirmiştim kardeşine sinir olup duruyordum birşey yoksa bile battıkça batıyordu her hareketleri bana sürekli tartışıyorduk 7 aylık evliyim artık umursamıyorum biraz kardeşiyle zaman geçirince sevdim de açıkçası :) çok dert etme umursama eşin ailesini karalamaz oturup seninle onlar hakkında konuşmaz ne kadar iyi anlaşırsanız anlaşın bizde çok iyi anlaşırız ama konu ailesine geldiğinde değişiyordu evdeki huzurunu bozma görmezden gel.

Misafirlikte Eşinin seni beklemeden aşağı inmesi evet gıcık bi durum ama harici bence çok dengeli davranıyor . Makbul erkek modeli budur. Annesi ile Eşi arasındaki dengeyi sağlıyor. İki tarafıda idare eden bir yapıya ve olgunluğa sahip .
Rahatsız oluyorsan küs kalmayacak şekilde konuşun görümcenizle.
Zamanla oturur evliliğiniz Mutluluklar . :)

Adam görüsme istiyorsan da karsilik ver demiş daha ne desin yani. Ne bekliyorsunuz ? Kiz kardesiyle küssün o zaman sen benim esime nasil oflarsin diye kavga etsin.
Asla küsmesin lafta söylemesin ama beni mecbur da bırakmasın gitmek istemiyorum dediğimde surat yapıyor

"beni beklemeden mi ineceksin diyorum ay pardon diyip geri dönüyor"

Şurda eşinize güldüm. 😂😂😂 Ya adam napsin gidip benim karima göz devirme, benim karimin yaninda of deme gibi seyler mi soyleyip dursun. Bu kadar da olmaz ki, kendi tavrinizi kendiniz koyun bazi durumlarda, kaç yasinda kadinsiniz kucukte degilsiniz ki.
Asla demesşn brnm derdim desin yada demesin değil ne biliyim beni dinlesin olay bana gelince surat yapıyor

Misafirlikte Eşinin seni beklemeden aşağı inmesi evet gıcık bi durum ama harici bence çok dengeli davranıyor . Makbul erkek modeli budur. Annesi ile Eşi arasındaki dengeyi sağlıyor. İki tarafıda idare eden bir yapıya ve olgunluğa sahip .
Rahatsız oluyorsan küs kalmayacak şekilde konuşun görümcenizle.
Zamanla oturur evliliğiniz Mutluluklar . :)
Ben bi kaç defa yakınlık gösterdim ama o sürekli laf sokma derdindydi sonra baktım muhtar gibi davranmaya başladı yönlendirmeye başladı bende dayanamadım mesafe koydum

Bence takmayın siz de. Kocanız gibi olursanız çok mutlu olabilirsiniz gerçekten birlikte . Bunu kinaye olarak değil ciddi söylüyorum.
Yapım gereği takıyorum bazen ama en iyisi umursamamak ve takmamak haklısınız içimden gelmiyorsa yapmak zorunda değilim.

Birazdan daha fazla takıntılısınız. Boyle yaparsaniz esinizi kendinizden uzaklastirirsiniz
Herkesle uzaklaşayım onunla asla ama haklısınız bazen farkında olmuyorum bende yavas yavas durumu düzeltmeye başladım

Evet fazla takiliyosun
Esim senin esin gibi soyleseydi bana zerre umrumda olmazdi o gorumce.
Umurumda değil zaten benmle iyi olup olmaması ben sadece eşimin bana bazı şeyleri yapmak zorundaymşm gibi hissetmesine ayarım aslında o öyle davranınca ister istemez tepki doğuyor

İlk aylar bende sürekli ailesini takıntı haline getirmiştim kardeşine sinir olup duruyordum birşey yoksa bile battıkça batıyordu her hareketleri bana sürekli tartışıyorduk 7 aylık evliyim artık umursamıyorum biraz kardeşiyle zaman geçirince sevdim de açıkçası :) çok dert etme umursama eşin ailesini karalamaz oturup seninle onlar hakkında konuşmaz ne kadar iyi anlaşırsanız anlaşın bizde çok iyi anlaşırız ama konu ailesine geldiğinde değişiyordu evdeki huzurunu bozma görmezden gel.
Ya ben söylüyorum konuşuyorum öyle değişme falan yok dinliyor söylüyor ama ustuste muhabbet olunca yeter dedi bi ara görüşme o zaman dedi zaten gitmiyoruz ayda 1 dedi kimseyle problemim yok aslında görümcem bu zamana kdr abisini annesini hep yönlendirmiş şimdi bi kaç defa abisini yönlendirmeye kalktı ben devreye girdim abisi onu değil beni dinledi dediğini yapmadım bi ortamda ona ayar aslında muhtar gibi davranması sinir bozucu muhtemelen kv konuştu o da son gittiğimde bi garipti ama ben bozmadım çünkü kv genel olarak iyidir yani karışmaz etmez sohbet eder fln diğer türlü konuşması fln çok umurumda olmuyor

sen ewinin kapısını kapattıgında herkes dısarda kalır senden degerli hiç kimse yok sadece allah war eşin haklı sende aynısını yap umursama ewlerine gittiğinde umursama eşinle mutlu oldukça çekemeyenin çoko şcaktır onların yanımda sakın eşinle bozuşma🤫
Çok haklısınız sanırım o ona bozuk biraz. Çünkü biz bi ortamda eşimle çok iyi anlaşırız herkes görür sağolsun . Mesela bi düğünde abisi normalde hiç oynamaya kalkmazmış ben çağırdım gelsen de karşılıklı oynasak diye pistte abisini gözledi geliyor mu gelmiyor mu diye 😱 sonra eşim oynaya oynaya geldi suratı düştü resmen ya ne biliyim bende görümceyim sülaleden biri yengeme olumlu bir şey söyleyince seviniyorum hoşuma gidiyor abim yengemin dediğini yaptıkça mutlu oluyorum hee yengemle çok mu yakınız değiliz ama asla da bi problemim bi karışmam olmadı o hep söyler her yerde Allah benm görümcem gibi görümce versşn herkese diye duyuyorum bir şey olur aman onlar mutlu olsunlar da derim ben ne karışcam derim çekilirim..

Back
X