Evlilik tam ne zaman olur

Esinizle mutluysaniz 3. Sahislarin duygu olarak bile araniza girmesine musade etmeyin. Gorumcenizle hoslanmiyorsaniz mecbur oldugunuz cercevede ve surede gorusun. Sahsen ben oyle yapiyorum herkes cok mutlu, sonucta sevgi zorunlu degil
Elbette sevgi mecburi değil ama saygı zorunlu. Eşinşz surat yapmıyorsa şanslısınız. Benimki yok dediğim zaman surat yapıyor

Ya bilmiyorum brn biraz takıntılıyım sanırım.
sorunu biliyorsunuz yani. simdi sira cozum icon caba harcamakta. takıntı yaptiginiz zaman kendinizi telkin edin ve dusunmeyin daha fazla. eşinizin yaklasimi cok daha doğru. uzatmaya, didiklemeye gerek yok. bu dusuncelerden kurtulmak icin kendinizi ikna edin.

"beni beklemeden mi ineceksin diyorum ay pardon diyip geri dönüyor"

Şurda eşinize güldüm. 😂😂😂 Ya adam napsin gidip benim karima göz devirme, benim karimin yaninda of deme gibi seyler mi soyleyip dursun. Bu kadar da olmaz ki, kendi tavrinizi kendiniz koyun bazi durumlarda, kaç yasinda kadinsiniz kucukte degilsiniz ki.
Elbette böyle davranmasın sorun o da değil zaten ama brn tavır koyduğum zamanlarda benn görülüyorum bana surat yapıyor

sorunu biliyorsunuz yani. simdi sira cozum icon caba harcamakta. takıntı yaptiginiz zaman kendinizi telkin edin ve dusunmeyin daha fazla. eşinizin yaklasimi cok daha doğru. uzatmaya, didiklemeye gerek yok. bu dusuncelerden kurtulmak icin kendinizi ikna edin.
Konuştuk zaten daha doğrusu yazdım ben karşı tarafa tavır yaptığımda karşı tarafa ses etmediğin gibi bana da surat yapma dedim emin ol durduk yere tepkimi koymuyorum dedim herkes geldiği kadar dedim

Konuştuk zaten daha doğrusu yazdım ben karşı tarafa tavır yaptığımda karşı tarafa ses etmediğin gibi bana da surat yapma dedim emin ol durduk yere tepkimi koymuyorum dedim herkes geldiği kadar dedim
yok ben karsi taraflardan bagimsiz olarak yazdim.

acikcasi tum mesajlari okumadim.

ben sadece sizin kendi ic huzurunuz icin takinti yaptiginiz seylere takilmamanizi, bunlar sizi bunalttigi zaman kendinizi telkin edip bu dusuncelerden uzaklasmaya calismanizi tavsiye ettim.

gorumce konularini okumadim cunku onlarla ilgili fikrim.yok.

kızlar yeni evliyim 3 aylık ve biliyorum daha çok zaman var kısmetse hayırlısıyla
Ben 34 eşim 41 yaşında
Genel olarak kimse karışmazsa iyi anlaşırız yani istediğimde ev işlerinde yardım eder bazen istemeden eder birlikte yapalım gidelim fln çok şükür bu konuda iyiyiz. Ben biraz takıntılı bi insanım ince düşünen yani. Eşim umursamayan bi tip yani dışarıdan eve ne gelirse ne söylenirse söylensin umursamıyor. Görümce kv arkadaş bir şey demiş salla umursamıyor bende bu huyuna çok takılıyorum ya ben önemsiyorum takıyorum nasıl olurda benm rahatsız olduğum şeyden rahatsız olmazsın diyorum. genel olarak böyle biri birşey dese bana diyorum sen susarsın o kadar değil diyor bariz bir şey dense kötü bir şey herkes ağzının payını alır diyor ama göz göre göre yapılmayan bir şey için çok düşünme takılma öneöli olan senn benm ne düşündüğümüz diyo.. genelde sorunum görümcemle alakalı kadın resmen psikolojik şiddet uyguluyor ya göz devirmeleriyle ya yanımdayken oflamalarıyla yine geldi bu hissiyatı alıyorum hep . Bşr şey de yapmışlığım yok zaten mesafeliyiz. Bazen eşime söyluyorym bnu ben ne yapabilirim diyo sende görüşmezsin diyo madem böyle sende ona göre davran diyo. Mesela misafirliğe gidiyorz ben hazırlanıyorum daha o hemen ailesi aşağıya indi diye beni bırakıp gidiyor yahu eşin burada beni beklemeden mi ineceksin diyorum ay pardon diyip geri dönüyor bunun gibi bir çok şey bazen unutuyor beni .. bu hep mi böyle olacak
Boyle esi bulmussun sukret be kardesim ya. Adam ne kadar olgun helal olsun. Sende sorun var bence

Çok haklısınız sanırım o ona bozuk biraz. Çünkü biz bi ortamda eşimle çok iyi anlaşırız herkes görür sağolsun . Mesela bi düğünde abisi normalde hiç oynamaya kalkmazmış ben çağırdım gelsen de karşılıklı oynasak diye pistte abisini gözledi geliyor mu gelmiyor mu diye 😱 sonra eşim oynaya oynaya geldi suratı düştü resmen ya ne biliyim bende görümceyim sülaleden biri yengeme olumlu bir şey söyleyince seviniyorum hoşuma gidiyor abim yengemin dediğini yaptıkça mutlu oluyorum hee yengemle çok mu yakınız değiliz ama asla da bi problemim bi karışmam olmadı o hep söyler her yerde Allah benm görümcem gibi görümce versşn herkese diye duyuyorum bir şey olur aman onlar mutlu olsunlar da derim ben ne karışcam derim çekilirim..
canım insan fesat olmazsa adı iyilikle anılır bende bi görğmceyim ama daha çok kardeş gibiyiz gelinimizle kardeşimi yeri gelir azarlarım böyle olmak gerekir el kızı diye insan degilmi

sorunlarinizi tek tek konusarak,
gerekiyorsa tartisarak cozeceksiniz,
ve sorun sayiniza gore ne kadar surecek belli olur.

ama genelde sorunlar evliligin ilk basinda konusulmaz,
azicik alttan alayim vs seklinde,
ama o sorunlar konusulmadigi ve cozulmedigi icin de huzursuzluk yaratmaya devam eder ve bir turlu evlilik oturmaz.

Dikkatli olun,
kavga etmeyin ama sizi rahatsiz eden her seyi esinizle konusup cozumlemeye calisin.

Gorumcenın goz devırmesınden rahatsız oluyorsun, kocan da ben ne yapabilirim gorusme diyor. Bosver devırsın buyuk o gormezden gel demiyor, gorusme diyor.
Gorusme sende.
Ne istiyorsun ablasını silmesini mi?

canım insan fesat olmazsa adı iyilikle anılır bende bi görğmceyim ama daha çok kardeş gibiyiz gelinimizle kardeşimi yeri gelir azarlarım böyle olmak gerekir el kızı diye insan degilmi
Elbette üstelik o artık o ailenin kızı bunu böyle kabul etmek lazım..

sorunlarinizi tek tek konusarak,
gerekiyorsa tartisarak cozeceksiniz,
ve sorun sayiniza gore ne kadar surecek belli olur.

ama genelde sorunlar evliligin ilk basinda konusulmaz,
azicik alttan alayim vs seklinde,
ama o sorunlar konusulmadigi ve cozulmedigi icin de huzursuzluk yaratmaya devam eder ve bir turlu evlilik oturmaz.

Dikkatli olun,
kavga etmeyin ama sizi rahatsiz eden her seyi esinizle konusup cozumlemeye calisin.
Çok şükür sıkıntımı dinler çünkü genelde bu iş benm aile onun ailesi flnsa da öyle olur ..

Gorumcenın goz devırmesınden rahatsız oluyorsun, kocan da ben ne yapabilirim gorusme diyor. Bosver devırsın buyuk o gormezden gel demiyor, gorusme diyor.
Gorusme sende.
Ne istiyorsun ablasını silmesini mi?
Asla silmesini istemiyorum neden silsin kardes onlar ben karışmam aralarında ki duruma. Benm tepkim burada eşimn sadece yapmadığım şeyler de beni görmesi hepsi bu. Çünkü ben yapınca surat asıyor

Asla silmesini istemiyorum neden silsin kardes onlar ben karışmam aralarında ki duruma. Benm tepkim burada eşimn sadece yapmadığım şeyler de beni görmesi hepsi bu. Çünkü ben yapınca surat asıyor
Bana bu mevzu ıcın surat yapmamanı onerırım tıpkı ablan soz konusu olunca ben napayım gorusme dedıgın gıbı. Madem bısey yapacaksın ortada dur, taraf tutar gıbı davranıp beni itme de.

Back
X