Genel olarak maddi konularda nasıl biri, cimri olduğunu mu düşünüyorsunuz?Kendi çalışıyor 7 binTL maaş alıyor .ben de çalışıyorum .sizce bunu teklif etmesi normal mı
kabul etmem ben. biraz gezip araştırıp uygun fiyatlı yeni eşyalar taksitle alabilirsiniz. her şeyi aynı anda almanıza da gerek yok. zamanla yaparsınız sırasıyla.Daha bir borç yok henüz bi eşya almadık .
takı alınabilir gayette akıllıca olur işçilik vs masrafından kurtulursun ama eşya ben de almazdım huylanırdım.Dürüst olmak gerekirse ben almam.2.el mi eşyalar öyleyse ben huyluyumdur rahat edemem.Onlarca mobilya mağazası var 100 bine eşyada var 5 bine de ..
cevap verirken sağ altta cevapla yazan butona basıp herkesin yorumuna cevap verin. böyle ortaya mesaj yazıp duruyorsunuz alıntılamıyorsunuzProblem etmedim açıkçası beyaz eşya çünkü letgodan bakalım dedi.yeni vs olurda eğer dedi.ama yeni eşya istemiyorum kendi eşyam olsun istiyorum .bu benim takıntım mı kötü bişey mi .ekonomi çok kötü :biliyorum.o da zor da kalıyor haklı da.kafam çok karışık .ailesinin durumu hiç yok .ama eski eşya ile mutlu olmam bundan eminim.bekar evinde eski eşyalara doydum ben
Ben olsam almamDaha bir borç yok henüz bi eşya almadık .
Ölücü de denilebilirhasjshajah nasil derim bilememistim evet tam boyle cimri.
2.el elektronik. Ne zaman bozulacağı, nasıl kullandıkları, kac kere tamir gördüğü belli değil. Bozulduğunda 2 kere ücret ödemiş olacaksınızProblem etmedim açıkçası beyaz eşya çünkü letgodan bakalım dedi.yeni vs olurda eğer dedi.ama yeni eşya istemiyorum kendi eşyam olsun istiyorum .bu benim takıntım mı kötü bişey mi .ekonomi çok kötü :biliyorum.o da zor da kalıyor haklı da.kafam çok karışık .ailesinin durumu hiç yok .ama eski eşya ile mutlu olmam bundan eminim.bekar evinde eski eşyalara doydum ben
Şu an evlenmek, düğün/nikah merasimleri, kınası, nişanı, ev döşemesi derken çok astronomik rakamlara ulaşıyor adamın maaşı zaten ortalama seviye, bana mantıksız gelmedi düşüncesi. Normalde cimriyse evlenmeyin zaten ama düğün ve ev masraflarını denkleştirmeye uğraşıyorsa haksız sayılmaz.Problem etmedim açıkçası beyaz eşya çünkü letgodan bakalım dedi.yeni vs olurda eğer dedi.ama yeni eşya istemiyorum kendi eşyam olsun istiyorum .bu benim takıntım mı kötü bişey mi .ekonomi çok kötü :biliyorum.o da zor da kalıyor haklı da.kafam çok karışık .ailesinin durumu hiç yok .ama eski eşya ile mutlu olmam bundan eminim.bekar evinde eski eşyalara doydum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?