Evlilik te eşya alımı

Düğünü siz mi yapacaksınız? Belki kendince hesap yapıp işin içinden çıkamamıştir.

Problem etmedim açıkçası beyaz eşya çünkü letgodan bakalım dedi.yeni vs olurda eğer dedi.ama yeni eşya istemiyorum kendi eşyam olsun istiyorum .bu benim takıntım mı kötü bişey mi .ekonomi çok kötü :biliyorum.o da zor da kalıyor haklı da.kafam çok karışık .ailesinin durumu hiç yok .ama eski eşya ile mutlu olmam bundan eminim.bekar evinde eski eşyalara doydum ben

Ay ben de nişanlıyım ekimde evlencem, nereden alacak sevgiliniz bana desin ben alayım. Bu arada ben de nişanlım da yaklaşık olarak nişanlınızın iki katı para kazanıyoruz ama letgodan uygun ve güzel bir şey bulursam alırım. Bana atsın linklerini özelden.

Bugün madame cocoda yüzde elli indirim var diye gittik, her şey aşırı pahalı. Valla çeyiz meyiz zaten düşünmüyorum da, artık pazardan bakıcam ya da ulusa gitçem bakcam napcam bilmiyorum.

cevap verirken sağ altta cevapla yazan butona basıp herkesin yorumuna cevap verin. böyle ortaya mesaj yazıp duruyorsunuz alıntılamıyorsunuz

Arkanıza bile bakmadan koşarak uzaklaşın!
Pintinin alası.
Sonuçta eşyalar sık değiştirilmiyor. Durum olmasa anlarım. İkinizde çalışıyorsunuz
Gayet makul fiyatlarda eşyalarda var.

Neden alınmasın , temiz kullanılmıs ve kaliteli şeyler bulabilirsiniz bence . Hotele yada restauranta gittiğinizde hersey sıfır paketin içinde mi geliyor sanki.

2.el elektronik. Ne zaman bozulacağı, nasıl kullandıkları, kac kere tamir gördüğü belli değil. Bozulduğunda 2 kere ücret ödemiş olacaksınız
Çünkü yenisini almak zorunda klacaksınız

Şimdi dürüst olalım normal şartlarda evlenip kuracağı eve kimse kolay kolay ikinci el eşya almaz. Gerekirse düğün yapmayın ama eşyaları sıfır alın. Kullanılmış eşyanın ömrü kısa oluyor eve gectikten sonra onu yenileyemezsiniz de çocuk falan filan derken. Ayrıca içinizde kalır diye düşündüm, kavga sebebi de olur sonra bu konu.

Erkeğin karisinin dediklerini en en cok yaptığı dönem. Benim esim normalde beni kırmaz, pinti değildir ama başlangıçta aldirmadigim ne varsa bir daha alınmadı.Aldirmaktan kastim beraber aldik ve karar verdik zaten ama.Daha simdiden letgodan kafası çalışan erkekle asla isim olmaz.Ilerisini düşünemiyorum. Bence es adayinizin genel bir ???? var

Şu an evlenmek, düğün/nikah merasimleri, kınası, nişanı, ev döşemesi derken çok astronomik rakamlara ulaşıyor adamın maaşı zaten ortalama seviye, bana mantıksız gelmedi düşüncesi. Normalde cimriyse evlenmeyin zaten ama düğün ve ev masraflarını denkleştirmeye uğraşıyorsa haksız sayılmaz.

Maddi durumunuzu bilmiyorum, eğer tüm eşyaları sıfır alamayacak durumdaysanız erkek arkadaşınızın düşüncesi mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…