- 14 Mart 2019
- 2.008
- 2.545
- 133
aynen ,vitrin konsol falan mesela çok gereksiz ...Az alın eşyayı. Salona yemek odası takımı almayın mesela ya da tv ünitesi. Bir köşe koltuk bile yeter. Sehpa alırsınız bir de internette çok makul fiyata demonte ürünler var. Artık evler o kadar küçük ki komodinleri yatağın iki yanına koymak her evde mümkün olmuyor. Odanın değişik yerlerinde duruyor. Öyle olacağına bir yatak bir gardrop olsa yeter. Ben çok eşya aldığıma pişmanım.
Kiracıyız diye ölek mi Ceylo? Ben uzun süre de ev alamam bu şartlarda. Gönlüme göre bir evim olmayacaksa ne anladım bu işten. İkinci ele karşı değilim ama bu düpedüz cimrilik. Az alırsın ama zevkine göre alırsın. Dediğim gibi yapsalar hem ev ferah olur, temizliği kolay olur hem de çok daha uyguna mal olur. İkisi de çalışan insanlar. Asgari ücret de değilmiş. Yeni eşya alabilirler. Evlenirken bile almayan adam hiçbir zaman almaz. Düğün yapmam gerekirse, yine de koltuğumu kendim seçerim.ev kendinin olacak yaptıracaksın eşyayı eve göre.gardrop bile gereksiz olacak o zaman.giyinme odası gibi bölersin odayı raflar yaptırırsın daha hoş ve modern olur.duvar rafları hastasıyım kapaklı ya da kapaksız.ama hazır mobilyalarda pek yoktur.hem yerden tasarruf hem de şık duruyorlar.kiracı olunca ya da gezici memur eşya netsinn?ne işim var uleynnn bu dar evde diyorlar eşyalar?
tayine kadar eşyalı evde oturun tayinden sonra gittiğiniz şehirde evi sıfırdan dizersiniz o zaman ? para biriktirin o süreçte olmaz mı ?tayin sebebiyle mi böyle teklifte bulundu, taşınırken kırılırsa çok sorun olmasın diye.
Yine bi cimrilik konusu, sinirlendim.Eeee??
Hiç
Evet senie tanıyorum herşeye ok ama cimrilik mi asla !!!!Yine bi cimrilik konusu, sinirlendim.
Eşya letgodan alınır mı sizce , erkek arkadaşım ordan alalım diyor yaza düğün düşünüyorduk .
Yazıştım şimdi .Ben başkasının eskisini isteme ki dedim , o da ben hiç istemem ki dedi.ben sana en iyisini alırım dedi.
çok mu şey istiyorum ben çok mü lüks istiyorum acaba bende mi hata diye psikolojim değişiyor hemen
kanepe koltuk ta sıkıntı.kim çiş yaptı acaba bunlara diye düşünmekten oturamazsın zevkle koltuğundaKocaman ev döşemektense iki tane kanepe alıp salona koymayı düşünürdüm ama ikinci el almayı düşünmezdim açıkçası.
Hele beyaz eşya iyice sıkıntı.
Ben almadım diye kayın ailem nerdeyse kınayacaktı beni. Çünkü biliyorsun burası vitrinin ve avangardın diyarı Gaziantep.aynen ,vitrin konsol falan mesela çok gereksiz ...
ben boşanmış bir dolap üyesi pırlanta tamturunu sattı ben de aldım yazdım diye bdv de linçlendim ayoll.kötü enerjisi olurmuşş.oysa ingiltere veliahtı kate kaynanası diananın safir yüzüğünü nikah yüzüğü olarak takıyorE sen de calisiyorsun, sen de odemelere ortaksin. Odeyebiliriz diyorsan neden luks olsun ki.
Ben cimriyim meselaikinci elde gönlüme goresini bulursam kaçırmam. Sen başka davranirsin. İkisi de hata degil.
Insan evindeki eşyayı severek almali.
bana da zorla aldırdılar başımı yediler diye aldımBen almadım diye kayın ailem nerdeyse kınayacaktı beni. Çünkü biliyorsun burası vitrinin ve avangardın diyarı Gaziantep.
vitrinin yok yani?puuuuuuuBen almadım diye kayın ailem nerdeyse kınayacaktı beni. Çünkü biliyorsun burası vitrinin ve avangardın diyarı Gaziantep.
Gelen misafirlere rezil olduk.vitrinin yok yani?puuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?