Evlilik te eşya alımı

Beyaz eşyalarda kullanım süresi 10 yıl
Oda o modelin çıktığı zamandan itibaren başlıyor
Eğerki bozulursa 10 yıl sonra yedek parçası üretimden kaldırılmış oluyor
Bana kalırsa çok uygun mobilyada beyaz eşyada var
Ben yanaşmazdım şahsen
he şöyle bi 500 liraya eski bi koltuk takımı bulurum şaşalı şöyle onu döşetirim yeniletirim bana yine 3000i 4000i bulur
4000ede koltuk takımı var yani
Yada 1 senelik eşya falan olur satılığa çıkar değerlendirilir oda tabi şans işi

aynen ,vitrin konsol falan mesela çok gereksiz ...

Kiracıyız diye ölek mi Ceylo? Ben uzun süre de ev alamam bu şartlarda. Gönlüme göre bir evim olmayacaksa ne anladım bu işten. İkinci ele karşı değilim ama bu düpedüz cimrilik. Az alırsın ama zevkine göre alırsın. Dediğim gibi yapsalar hem ev ferah olur, temizliği kolay olur hem de çok daha uyguna mal olur. İkisi de çalışan insanlar. Asgari ücret de değilmiş. Yeni eşya alabilirler. Evlenirken bile almayan adam hiçbir zaman almaz. Düğün yapmam gerekirse, yine de koltuğumu kendim seçerim.

tayin sebebiyle mi böyle teklifte bulundu, taşınırken kırılırsa çok sorun olmasın diye.
tayine kadar eşyalı evde oturun tayinden sonra gittiğiniz şehirde evi sıfırdan dizersiniz o zaman ? para biriktirin o süreçte olmaz mı ?

benim subay kuzenim öyle yapmıştı gideceklerdi evlendikten 1 yıl sonra
1 yıl eşyalı evde oturup ondan sonra da gittikleri yerde içlerine sinecek şekilde dizdiler herseyi yaptılar

ufak bir dipnotçuk : ayyy sizi konu sahibi sanmışım afedersiniz bu arada :)

Her şeyi mi? Yani bazı şeyler alınır tabi ki, sıfırı fahiş fiyat olan ürünlerin temiz ikinci ellerini almak çok mantıklı. Ama her şeyi de ordan almazdım. Uygun fiyatlılarını seçerdim bütçeme göre. Cimriliği var mı?

Eşya letgodan alınır mı sizce , erkek arkadaşım ordan alalım diyor yaza düğün düşünüyorduk .

Alınır niye alınmasın? Biz evlendik eşimin önceden aldığı eşyalı evinde oturmaya başladık hiçbir şey sıfır değildi.
Şu zamanda sıfır eşya alıp borca girmek pek akıl işi değil zaten. Önemli olan o evin içinde mutlu olmanız.

Yazıştım şimdi .Ben başkasının eskisini isteme ki dedim , o da ben hiç istemem ki dedi.ben sana en iyisini alırım dedi.
çok mu şey istiyorum ben çok mü lüks istiyorum acaba bende mi hata diye psikolojim değişiyor hemen

E sen de calisiyorsun, sen de odemelere ortaksin. Odeyebiliriz diyorsan neden luks olsun ki.

Ben cimriyim mesela ikinci elde gönlüme goresini bulursam kaçırmam. Sen başka davranirsin. İkisi de hata degil.

Insan evindeki eşyayı severek almali.

Tavsiye olarak, perde, L koltuk takımı, halı, minimal bir yan sehpa ve duvara monte televizyon yeterli mesela oturma odası için. Gardrop, perde, yatak da yatak odadına yeter ilk etapta.

Ben çok titizim, ikinci el koltuk, yatak, halı kullanamam. Belki işediler o yatağa, koltuğa; imkan varken deli miyim ayol. Beyaz eşyada da öğrenci, bekar evi değilse ikinci el mantıksız.

Kocaman ev döşemektense iki tane kanepe alıp salona koymayı düşünürdüm ama ikinci el almayı düşünmezdim açıkçası.
Hele beyaz eşya iyice sıkıntı.
kanepe koltuk ta sıkıntı.kim çiş yaptı acaba bunlara diye düşünmekten oturamazsın zevkle koltuğunda

Eğer alacak durumum varsa ben 2.el tercih etmezdim. Takıntılıyım biraz Koltuğa herhangi bir vücut sıvısı bulaşma ihtimali yer bitirir beni. Hele ki üstünde sevişilme ihtimali
Bazen insanlar ev döşeyip sonra evlenmeden ayrılıyor. Eğer onların sattığı sıfır ama 2.el eşyalara denk gelirsem alabilirim sadece.

ben boşanmış bir dolap üyesi pırlanta tamturunu sattı ben de aldım yazdım diye bdv de linçlendim ayoll.kötü enerjisi olurmuşş.oysa ingiltere veliahtı kate kaynanası diananın safir yüzüğünü nikah yüzüğü olarak takıyor diana gibi boşanırım ya da ölürüm diye mi düşünecek?

Ben almadım diye kayın ailem nerdeyse kınayacaktı beni. Çünkü biliyorsun burası vitrinin ve avangardın diyarı Gaziantep.
bana da zorla aldırdılar başımı yediler diye aldım sonuç sattım kurtuldum
ev eşyaya hizmet ediyordu resmen halılara kadar sattım bazılarını da dağıttım üstümden yük kalktı oh
boşuna para verip almışım ah ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…