- 10 Nisan 2014
- 42.999
- 114.748
- 798
bana da perdem yok diye laf sokuyorlar senelerdir.sadece storlarım var kenarı tülü fonu vs yohhGelen misafirlere rezil olduk.
Bir de daha pahalı onlar. Normalde biraz cimridirler ama sosyeteye rezil olmamak için çok direttiler. Kabul etmedim. Seni gafil avlamışlar demek ki.bana da zorla aldırdılar başımı yediler diye aldımsonuç sattım kurtuldum
ev eşyaya hizmet ediyordu resmen halılara kadar sattım bazılarını da dağıttım üstümden yük kalktı oh
boşuna para verip almışım ah ah
o öz enteplii mecbur alacaktıııBir de daha pahalı onlar. Normalde biraz cimridirler ama sosyeteye rezil olmamak için çok direttiler. Kabul etmedim. Seni gafil avlamışlar demek ki.
Negzel ya. Bizim bütün odalarda fonuna kadar var. Atıp kurtulmaya çalışıyorum.bana da perdem yok diye laf sokuyorlar senelerdir.sadece storlarım var kenarı tülü fonu vs yohh
Problem etmedim açıkçası beyaz eşya çünkü letgodan bakalım dedi.yeni vs olurda eğer dedi.ama yeni eşya istemiyorum kendi eşyam olsun istiyorum .bu benim takıntım mı kötü bişey mi .ekonomi çok kötü :biliyorum.o da zor da kalıyor haklı da.kafam çok karışık .ailesinin durumu hiç yok .ama eski eşya ile mutlu olmam bundan eminim.bekar evinde eski eşyalara doydum ben
Hmm bilemedim.Maddi durum yoksa eğer hadi neyse derdim ama sizde çalışıyormuşsunuz en kötü 10 bin lira ediyordur ikinizin maaşı diye düşünüyorum.Kendi çalışıyor 7 binTL maaş alıyor .ben de çalışıyorum .sizce bunu teklif etmesi normal mı
Ben almamEşya letgodan alınır mı sizce , erkek arkadaşım ordan alalım diyor yaza düğün düşünüyorduk .
Türkiye'de yaşamıyorsunuz galiba.Yasadigim ulke ve kultulerinden dolayi 2.el esya almak bana cok normal geliyor.
Yazıştım şimdi .Ben başkasının eskisini isteme ki dedim , o da ben hiç istemem ki dedi.ben sana en iyisini alırım dedi.
çok mu şey istiyorum ben çok mü lüks istiyorum acaba bende mi hata diye psikolojim değişiyor hemen
Eğer alacak durumum varsa ben 2.el tercih etmezdim. Takıntılıyım birazKoltuğa herhangi bir vücut sıvısı bulaşma ihtimali yer bitirir beni. Hele ki üstünde sevişilme ihtimali
Bazen insanlar ev döşeyip sonra evlenmeden ayrılıyor. Eğer onların sattığı sıfır ama 2.el eşyalara denk gelirsem alabilirim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?