Evlilik te eşya alımı

Bir de daha pahalı onlar. Normalde biraz cimridirler ama sosyeteye rezil olmamak için çok direttiler. Kabul etmedim. Seni gafil avlamışlar demek ki.

Evlilik için değil sadece ayrı eve çıkanların çoğu ikinci elden eşya alıyor,bir tarafları eksilmiyordur. Ben şahsen tercih etmem ama maddi durumdan dolayı almak zorunda olan çok insan var. Varyemez biriyse o ayri

Beyaz eşyada garanti süresi çok önemli. Çok temiz kullanılmış ancak garantisi bitmiş bir eşyayla serviste uğraşmak da var.

Marketlerde dahi beyaz eşya satışı mevcut. Bilindik büyük servislerin garantisi altında eşyalar. Akrabamız çamaşır makinesi almıştı memnun kaldı.

Şu an 2.el alsanız dahi içinize sinmeyecek belli ki. İlk fırsatta o eşyaları değiştirmek için çabalayacaksınız. Bu da 2 kez masraf demek.

Onun yerine uygun fiyatlı kalitesi içinize sinen eşyalarla evinizi kurmanız sizin için daha uygun görünüyor.

Letgoda birçok kez doğtaş teşhir ürünlerinin satıldığını gördüm bence makul. İkeada fırsat ürünleri bölümü var oradan bakılabilir.Yeni alınıp beğenilmeyen, eve sığmayan eşyalar olabilir . Letgo demek 2. El demek değildir.Ama elektronik ve beyaz eşyada çeyiz seti almak ya da düşük modeller alın çünkü bozulduğunda garantiniz olur.

Beyaz eşya hariç, düşünülebilir.Alip kullanamadan satmak zorunda olanlar olabilir,yinede eşya için kargo ayarlamak, görmediğin eşyaya ve satıcıya güvenmek zorundasınız. Nişanlınız bunu gereklilikten mi yoksa cimrilikten mi yapıyor?
Araştırıp daha uygun güvenilir , garantili, taksit ödemeli yerlere bakabilirsiniz.

Kendi çalışıyor 7 binTL maaş alıyor .ben de çalışıyorum .sizce bunu teklif etmesi normal mı
Hmm bilemedim.Maddi durum yoksa eğer hadi neyse derdim ama sizde çalışıyormuşsunuz en kötü 10 bin lira ediyordur ikinizin maaşı diye düşünüyorum.

Ben spotculara çok güvenmiyorum,öğrencilik zamanımda çok 2.elden eşya aldım muhakkak bir sorunu çıkıyor yani,çok çok temiz eşyalarsa olabilir belki ama yataktır,koltuk takımıdır yeni evime 2.elden almam açıkçası.

Bu konudan bağımsız ikinci el düşmanlığını bekaret obsesyonuna benzetiyorum
Beyaz eşyada falan alınmamalı çünkü garantisi olmuyor ama birçok ürünü ikinci el alabilirim seve seve. Mesela yeni mezunken satış fiyatından çok uygun mudo bir koltuk almıştım dolgusu kaz tüylü içinden bildiğin yatak çıkıyordu. Gerçi hep bir yurtdışına gitme olasılığından evi donatasım gelmiyordu. İstesek alabilirdik ama mobilyaya masraf yapmak hala saçma geliyor onun yerine kendime yatırmak daha güzel

Letgo’ya bakmadım ama eşyayı uyumlu almak gerekiyor. Birbirine uygun eşyalar varsa ve iyi durumdaysa neden olmasın. Tabi kıyaslamak araştırmak lazım.

letgoda imaalatçılar var koltuk takımını falan istediğiniz gibi yapan yerler
oralara bakılabilir

Sorun kalmadı o halde. Allah paranızın bereketini göstersin. İçinize sinenlerle yuvanızı kurun inşallah.

Her eşya değil elbette ama bazı eşyalar gümrük malları satan yerlerden yada spotlardn alınabilir

Ufak tefek abajurdur tablodur biblodur hoş bir tv sandalyesidir ev bitkisidir alınabilir hatta bence öyle alın ama demirbaşlar için gerek yok gidin o heyecanı yaşayın seçin eşyalarınızı bir kere alınıyor sonra en az 10 15 yıl aynı eşyalar nerdeyse. Herşeyi ucuza getirmeye çalışan bir adam kafamda soru işareti bırakır.. bu da ayrı konu

Bu tip eşyayı 2.el dükkanında görsem bir ihtimal derim. Satanları hiç görmemeyi ve hikayelerini bilmemeyi tercih ederim.Diğer türlü o insanların enerjisini de yük gibi taşıyor o eşyalar.

Hani derler ya " Ağlayanın malı gülene hayretmez " benim ki o hesap.

Hiç 2. El alişveris tecrubem yok ama duyduklarim kadariyla ben olsam almazdim. Uzun sure kullanacaginiz eşyalar sonuçta yani satan "urun temiz" der alirsiniz sonra saginda solunda caninizi sikacak hasarlar olabilir bi de saticiyla ugrasirsiniz sonra vs. Butun evin esyalarini bu şekilde almaya calisirken alisveris burnunuzdan gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…