Evlilik teklif mi edecek?

Minicikfzt

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2017
4.210
8.847
158
31
Haftaya salı iş çıkışı önce eve gitmemi duşumu almamı sonra gelip beni evden alacağını ve sürpriz bir yere götüreceğini söyledi. İlk kez böyle bir şey yapıyor bu kadar önceden anlamsız bir gün için sürpriz yapacağını söylüyor acaba evlilik teklif edecek olabilir mi?

Haftaya salı iş çıkışı önce eve gitmemi duşumu almamı sonra gelip beni evden alacağını ve sürpriz bir yere götüreceğini söyledi. İlk kez böyle bir şey yapıyor bu kadar önceden anlamsız bir gün için sürpriz yapacağını söylüyor acaba evlilik teklif edecek olabilir mi?
Beklentiye girmeden bekleyin.

Duş ne alaka?

Yani hastanede çalışıyorum ya önce evine git duşunu al hazırlan sonra gelip alıyım seni dedi buna takılmak da çok ilginç

Zaten bekliyordum teklif etmesini o yüzden acaba dedim. Evlilik tarihimiz falan belli

Yani gösteriş için de değil öyle gösterişli bir şey istemiyorum ben bilir istemediğimi ama teklif etsin diye bekliyorum içimden. 2 hafta önce arkadaşlarıyla buluştuk niye teklif etmedin hala diye laf soktular ona benim yanımda belki teklif etmesi gerektiğinin farkına o zaman iyice varmıştır

Bizim toplumumuzda erkek arkadaş evlenme teklif ediyor kız evet diyor sonra da eve gidince anne baba ben bugün erkek arkadaşıma evet dedim evleniyorum diyor ailesi de aa öyle mi tebrik ederim kızım deyip düğün hazırlıkları başlıyor zaten dimi o yüzden nikah tarihi belliyse neden evlilik teklifi bekliyorsunuz diye eleştiriyoruz. :KK53:

'Benimle evlenir misin' diye bir kalıp var. Genellikle erkeğin bir hazırlık içine girdiği kadına incelik yaptığı temsili bir olay yani. Biriyle tanışmak resmiyet yoluna girmek aileye açmak, aileyle tanıştırmak, ailesiyle tanışmak, aileleri birbiriyle tanıştırmak, düğün kararı almak(zamanı ile ilgili) şeklinde ilerliyor genellikle toplumumuzda evlilik müessesi. Bu esnada temsili olarak bir evlilik teklifi de bekleniyor. Dışardan bakınca mantıksız görünebilir sabah oturma grubu bakıp, düğün pastası seçip akşam da organizasyonlu bir teklif almak evet(!) demek ama durum bu yani :KK51:

Bi de ülkede memurlar için eş durumu olayı var ki sormayın gitsin nikah oluyor tayin için ama düğün daha sonra oluyor bu esnada evlilik teklifi nereye sıkıştırılabilirse artık bi şekilde hallediliyor.:KK45:

Bizim toplumumuzda erkek arkadaş evlenme teklif ediyor kız evet diyor sonra da eve gidince anne baba ben bugün erkek arkadaşıma evet dedim evleniyorum diyor ailesi de aa öyle mi tebrik ederim kızım deyip düğün hazırlıkları başlıyor zaten dimi o yüzden nikah tarihi belliyse neden evlilik teklifi bekliyorsunuz diye eleştiriyoruz. :KK53:
Evet böyle oluyor zaten.
Bizde mesela ablam yüzüğüyle geldi, evlenmeye karar verdiğini söyledi,6 ay içinde evlendi bitti.
Sizde nasıl oldu ki?
Konu sahibi ,sıfır beklenti sonsuz mutluluk demişler.
Ben unide yurtta kalırken bir kız geldi, saçını başını yapmamız için. Sevgilisi demiş ki 'guzel giyin,çok güzel bir yere gidecegiz'
Bneim oda arkadaşlarım kızı bir güzel doldurdular, 'kesin evlilik teklif edecek' diye.
Oysa çocuğun eline para geçmiş,güzel bir yere götürmek istemiş. Kız beklentisi yüksek olduğu için bütün gece surat asmis, dönüşte bizim odaya geçip sinirle anlatmisti. Oysa böyle bir beklentiye girmese belki de harika bir romantik akşam geçireceklerdi...
O yüzden benden sana öneri, sakın kendini doldurma, hatta 'sadece bir yemek' diye telkin et kendini. Teklif olursa zaten mutlu olursun,olmazsa bari bozulma

Olabilir neden olmasin 😊 fakat yine de cok fazla oyle olacak diye baglanmayin erkek milletinin sağı solu belli olmuyor. Herseye ragmen yaptigi hos birsey teklif olmasa da boyle bir gece duzenlemesi iyi. Hersey gönlünüzden gectigi sekilde olsun.

Evet böyle oluyor zaten.
Bizde mesela ablam yüzüğüyle geldi, evlenmeye karar verdiğini söyledi,6 ay içinde evlendi bitti.
Sizde nasıl oldu ki?
Ben unide yurtta kalırken bir kız geldi, saçını başını yapmamız için. Sevgilisi demiş ki 'guzel giyin,çok güzel bir yere gidecegiz'
Bneim oda arkadaşlarım kızı bir güzel doldurdular, 'kesin evlilik teklif edecek' diye.
Oysa çocuğun eline para geçmiş,güzel bir yere götürmek istemiş. Kız beklentisi yüksek olduğu için bütün gece surat asmis, dönüşte bizim odaya geçip sinirle anlatmisti. Oysa böyle bir beklentiye girmese belki de harika bir romantik akşam geçireceklerdi...
O yüzden benden sana öneri, sakın kendini doldurma, hatta 'sadece bir yemek' diye telkin et kendini. Teklif olursa zaten mutlu olursun,olmazsa bari bozulma
Nikah tarihi belliymiş ki

Evet böyle oluyor zaten.
Sizde nasıl oldu ki?
Evlenmeye karar verdiğini söylediği kişiyi aileniz öncesinde tanıyor muydu

Evlenmeye karar verdiğini söylediği kişiyi aileniz öncesinde tanıyor muydu
Sevgilisi olduğunu biliyorduk ailecek. Ama bilmesek de elinde yüzükle gelince zaten bir tek tanışması,iki aile tanışması....üçüncüde isteme olurdu. Tek ablam da değil, herkes böyle benim çevremde 'aaa öyle mi kızım,allah mesut etsin' diyor,haziliklara başlıyor.
Nikah tarihi belliymiş ki
İşte teklif için çok beklentiye sokmasin kendisini. Sonra yüzük gelmeyince güzel bir romantik geceyi mutsuz bı suratla kapatabilir.

Evet böyle oluyor zaten.
Sizde nasıl oldu ki?

Benimde başıma gelmişti :D
Doğum günümden bir gün önce eşimin kuyumcuya gittiğini öğrenmiştim. Ben bir mutlu bi şapşal :D neyse işte gezdik tozduk o gün falan ama yok ne yüzük var ne kutlama ben hala beklenti içindeyim sonra bi kafeye çıktık bi baktım bir sürü insan benim için bekliyo ben sevindim tabi heh dedim dur geliyo :D :D pasta kestik falan yok ne içinde yüzük var ne bişey ceketinin iç cebinden bişey çıkarınca aha dedim geliyo bi baktım kolye. Allahım o yüz ifadem o mimiklerimin titreşimi. Kolyeye sevinemedim resmen gözlerim dolmuştu çaktırmadan içime ağlamıştım gün boyu :D

Sevgilisi olduğunu biliyorduk ailecek. Ama bilmesek de elinde yüzükle gelince zaten bir tek tanışması,iki aile tanışması....üçüncüde isteme olurdu. Tek ablam da değil, herkes böyle benim çevremde 'aaa öyle mi kızım,allah mesut etsin' diyor,haziliklara başlıyor.

İşte teklif için çok beklentiye sokmasin kendisini. Sonra yüzük gelmeyince güzel bir romantik geceyi mutsuz bı suratla kapatabilir.
Pardon. Bugün algım mı zayıf ne anlamamışım 🤦‍♀️

Back
X